Za 125M bolje da bude.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Odmah se poceo bacat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Za 15min provedenih na terenu gol i asistencija Suareza. Nije lose. Dobro izgledju Jorgandzije.
Jel moze neko objasniti zasto se Barca odrekla najboljeg napadača ekipe ako nije problem 
Ili imaju boljeg igraca koji treba doci

Ili imaju boljeg igraca koji treba doci
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Petica odmahDonnie Darko je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:12Da li je svijet spreman za ovaj ultra ofanzivni atletiko bez destruktivaca u sredini, sa krilima na poziciji krila![]()

Suarez 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za 20 minuta lik prekuco.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Donnie Darko
- Kontakt:
ili neBlejzer10 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:52Petica odmahDonnie Darko je napisao/la: ↑27 sep 2020, 16:12Da li je svijet spreman za ovaj ultra ofanzivni atletiko bez destruktivaca u sredini, sa krilima na poziciji krila![]()
![]()

kakav debi suareza

ovo mu i jest idealna uloga, super, al u pravom smislu te riječi super izmjena. ne može 90 minuta, ali dok je svjež što je nekih 30ak minuta po meču, nezaustavljiv je.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 27 sep 2020, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
Besplatno dobijes i dalje top5 napadaca planete
Atl. M.

Atl. M.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Realno, nema boljeg i dalje u ligi, to pokazuje i ova tekma.
Mislim bilo jeste vrijeme da ode, ali samo od da ode, bez recimo totalne rekonstrukcije bar neko od kicme tima da ode, to je notorna glupost.
Ne bi me iznenadilo da zabije 2 komada na Campu i izbije nam titulu. Zapravo, uvjeren sam da ce tako bit.
27.10.2020
Onda razumljiva odluka
Kakav debi jednog od najveceg napadaca u historiji nogometa. Top 5 je sigurno. Barcelonin najveci definitivno.
27.10.2020
Suarez kada igra svoj najgori fudbal je top5 napadac svijeta, eto kolika je klasa a u formi ubjedljivi br.1...Atletico fina ekipa, ako ovaj Felix ispadne ono sto se od njega ocekuje mogla bi ovo biti mozda i najbolja sezona.
Da, pričali smo već da bi bio brutalna zamjena. Problem je svakako što ne daješ 20+ miliona na platu zamjene.Donnie Darko je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:59ovo mu i jest idealna uloga, super, al u pravom smislu te riječi super izmjena. ne može 90 minuta, ali dok je svjež što je nekih 30ak minuta po meču, nezaustavljiv je.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Velik si, Luise.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jos ce vas ka.rat

Frajer je dobar, ali nije sto je nekad bio. Za onoliku placu ne vrijedi. Problem je nacin na koji su se rjesili legende. Ali go.vna ne biraju nacin.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.