Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:45Dvije dezurne forumske lude ,nemoj im na zanimanje udarati to im je sve u zivotu....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:45Dvije dezurne forumske lude ,nemoj im na zanimanje udarati to im je sve u zivotu....
Hodzica bi dao, ali vala Jukica ne bi, nije on toliko los kao sto ga neki predstavljaju
Ja:Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:52Kada nema mongoida tobeta tu je alfred da ga zamjeni ....
bordopoeta je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:08
Braća Lovrić, braća Fazlagić, braća Jakovljević. braća Božović, braća Radeljaš... ovo je onako na prvu.
P.S. Simići, o tome sam već pisao, nisu braća. Šta više nisu ni u srodstvu.
Ma dobro ,to sam i ja malo parafrazirao..nisam mogao Krstu poslati hahaha...nbt protiv nas je momak odlicno odigrao a i evo protiv Slobode gledam je i vise nego solidan.22 godine ima ,onako mislim da bi nama dobro dosao.Opet kazem moje misljenje jbg.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:53Hodzica bi dao, ali vala Jukica ne bi, nije on toliko los kao sto ga neki predstavljaju
mma_hz je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:47Fkt smaraju ba,,ja sam na forumu bas bas odavno,citam cesto ali nemam vremena da pisem toliko..i ovo malo sto sam pisao odmah njih dvojica nesto imaju da dodaju,oduzmu ne kontam ih sekunde.
Napisem Hadzic bi bio dobar onaj ludjak me dva dana smarao da me ubjedi da je ka.rina kao da se ja sta pitam jbt zivot.I kaze pisi,napisem dobar mi Nukic( nekom ne valja ok) ali odmah debilski odgovori tipa "ka..rina itd"ili ovaj sa sarkastičnim komentarima.Boze sacuvaj.
Cruza im poslatimma_hz je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:58Ma dobro ,to sam i ja malo parafrazirao..nisam mogao Krstu poslati hahaha...nbt protiv nas je momak odlicno odigrao a i evo protiv Slobode gledam je i vise nego solidan.22 godine ima ,onako mislim da bi nama dobro dosao.Opet kazem moje misljenje jbg.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:53Hodzica bi dao, ali vala Jukica ne bi, nije on toliko los kao sto ga neki predstavljaju
I sta ja imam sa tom slikom jado jadni,covjek ima najvise trofeja sa klubom i nije vise tu ...Pokupio foru od retardiranog tobeta u istom ste rangu i kada se satjeraju uza zid jer su proljevi vracaju se na jedini adut na staru izvakanu pricu ....AlfredNobel je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:56Ja:Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:52Kada nema mongoida tobeta tu je alfred da ga zamjeni ....
![]()
Crnkic je dobar igrac treba ga dovest, nemamo krila jbgmuhamedhulk je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:45denchi zvani kontras/ja sam u pravu ne ti itd.
Alfred je ipak samo los troller.
Cipetic i Kadusic?
U Cuki dok je igrao bio je odlican tu sam ga upratio .Partizan mu je uvijek zrtva bio svaku tekmu protiv njih zabije ..Gomis99 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:59Ne znam koliko pratite balkanske lige. Ali onoliko koliko sam ja pratio , meni je ovaj Ognjem Mudrinski strasan igrac. Trenutno igra u Gorici koja dijeli prvo mjesto sa Dinamom, i mislim da fine pare ulazu.. Najbolji je strijelac Srbijanske lige u historiji, mislim otkako je u ovom formatu bez Crne Gore. Mozda da se tu zarovi Hadzic. A ima 28 godina, najbolje godine za napadaca. Kad god pogledam ili je strijelac ili asistent, ulazio s klupe ili igrao prvu svejedno. A igrao za Zvezdu, Furth, Arau. U Cukarickom prije dvije sezone najbolji strijelac lige.
Neznam dali ce oba ali eto tu svakako nemas neke konkurencije bas prevelike:Todorovic,Kvrzic,Cipetic i eto sad Kadusic .Ne odskace niko previse kvalitetom.
Spominjao se on nekad u julu(neko od forumasa ga je spomenuo), ali mu je produzena posudba...Gomis99 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:59Ne znam koliko pratite balkanske lige. Ali onoliko koliko sam ja pratio , meni je ovaj Ognjem Mudrinski strasan igrac. Trenutno igra u Gorici koja dijeli prvo mjesto sa Dinamom, i mislim da fine pare ulazu.. Najbolji je strijelac Srbijanske lige u historiji, mislim otkako je u ovom formatu bez Crne Gore. Mozda da se tu zarovi Hadzic. A ima 28 godina, najbolje godine za napadaca. Kad god pogledam ili je strijelac ili asistent, ulazio s klupe ili igrao prvu svejedno. A igrao za Zvezdu, Furth, Arau. U Cukarickom prije dvije sezone najbolji strijelac lige.
Jeste, bas onaj nemilosrdni napadac , a korpulentan. Ne znam koliko smo mi jaki da bi ga doveli ali eto mozda bi vrijedilo pokusati. Statistika mu je strasna.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:05U Cuki dok je igrao bio je odlican tu sam ga upratio .Partizan mu je uvijek zrtva bio svaku tekmu protiv njih zabije ..Gomis99 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 18:59Ne znam koliko pratite balkanske lige. Ali onoliko koliko sam ja pratio , meni je ovaj Ognjem Mudrinski strasan igrac. Trenutno igra u Gorici koja dijeli prvo mjesto sa Dinamom, i mislim da fine pare ulazu.. Najbolji je strijelac Srbijanske lige u historiji, mislim otkako je u ovom formatu bez Crne Gore. Mozda da se tu zarovi Hadzic. A ima 28 godina, najbolje godine za napadaca. Kad god pogledam ili je strijelac ili asistent, ulazio s klupe ili igrao prvu svejedno. A igrao za Zvezdu, Furth, Arau. U Cukarickom prije dvije sezone najbolji strijelac lige.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, Grk1234, Hajdeee, juka55, misstianopenaldo, NazorUso, OzmoodPinglewood, riki46, rimljanin90, skoJaa i 57 gostiju.