Jao jao
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dela ce ga prestici zbog njegovih slabih update-a
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Nit nam Ubiparip odgovarao a Boga mi ni Crnkić...
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da li neko raja od vas ima nekog fudbalskog sudiju u raji da ima kontakt? Ako ima nek mi se javi u pp, hvala unaprijed.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Mehiću se prekida posudba u Igmanu i ide na posudbu u Jedinstvo. Možda i bolje s obzirom da se Jedinstvo bori za ulazak u PL. Ono što je zabrinjavajuće je to da je u ligi FBiH se odigrali 8 kola, a on je samo 2 puta starter bio. 5 puta je ulazio s klupe, a danas je presjedio na klupi čitavu utakmkicu.
Osmanović koji je također na posudbi u Igmanu, odigrao je 4 utakmice od prve minute i 1 s klupe ušao. Od posljednje 3 utakmice u Igmanu, jednu nije bio uopšte u protokolu, sljedeću je s klupe ušao i danas opet nije u protokolu.
Mujić je danas debitovao za Jedinstvo kao starter. Ali odigrao je samo 45 minuta i zamjenili su ga na poluvremenu.
Eto malo čisto da vas uputim o momcima na posudbi.
Osmanović koji je također na posudbi u Igmanu, odigrao je 4 utakmice od prve minute i 1 s klupe ušao. Od posljednje 3 utakmice u Igmanu, jednu nije bio uopšte u protokolu, sljedeću je s klupe ušao i danas opet nije u protokolu.
Mujić je danas debitovao za Jedinstvo kao starter. Ali odigrao je samo 45 minuta i zamjenili su ga na poluvremenu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kad mi uopste igramo a da nije azot ili visocka bosna 
avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:07Kad mi uopste igramo a da nije azot ili visocka bosna![]()
U srijedu protiv Buducnosti i onda nekad za vikend protiv TC
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bice guravo sreca u gostima igramoLjoZee je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:08avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:07Kad mi uopste igramo a da nije azot ili visocka bosna![]()
![]()
Osmanovic je mogao izrasti u dbr igraca u juniorima je bio potencijal pratio sam ga dosta puta, nacin zivota kasnije odveo ga na drugi put tako da tesko da on uspije sa trenutnim shvatanjem fudbalabraco je napisao/la: ↑27 sep 2020, 20:57Mehiću se prekida posudba u Igmanu i ide na posudbu u Jedinstvo. Možda i bolje s obzirom da se Jedinstvo bori za ulazak u PL. Ono što je zabrinjavajuće je to da je u ligi FBiH se odigrali 8 kola, a on je samo 2 puta starter bio. 5 puta je ulazio s klupe, a danas je presjedio na klupi čitavu utakmkicu.
Dobra je Budućnost, valjda neko i kod nas riješi takmicu kao Fanimo.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:14Bice guravo sreca u gostima igramoLjoZee je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:08avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 sep 2020, 21:07Kad mi uopste igramo a da nije azot ili visocka bosna![]()
![]()
Jest realno nisu naivni, mogli su kone izbaciti neku noć, treba biti oprezan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na "tepihu" se ne snalazimo u zadnje vrijeme. Da vidimo na blatu kako cemo ako se ovakvo vrijeme nastavi do srijede. 
Sreca pa su psihicki unisteni, nakon onog nezasluzenog ispadanja. Tu vidim nasu sansu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Zgazit cemo ih,od srijede se zovu proslost.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zaim igra na SK5.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.