Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

dinoo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la dinoo » 27 sep 2020, 23:19

Hajmo pokusati ovo gledati kao pirlovu hrabrost. Prethodnicima smo zamjerili jer "guse" daleko najskuplji tim lige. Mozda je dosao jedan koji ce pokusati izaci iz stereotipa i uciniti nas ponosnima ponovo.

Naravno, ovo gore ima smisla samo i samo pod uslovom da u narednim utakmicama i ostatku sezonu jasno uvidimo da ce uciti na greskama, raditi da ih popravi a ne tvrdoglavo se zavuci u eksploataciju ronalda, dybale da na misice uzimamo nejac i skupljamo bodovr i cekamo kikseve drugih.

Evo, neka bude da je hrabar sto je dobro pa cemo dalje vidjeti.

O samoj utakmici:
Ovaj bod moramo uzeti, glup penal, glup gol za 2-1, glupo ostajanje bez igraca i na kraju ostajes neporazen. Idemo dalje.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 27 sep 2020, 23:21

Neiskustvo Pirla je dns odlucilo ali nadamo se da ce uciti na svojim greskama. Puna podrska treneru.

Zao mi je samo sto nije ispostovao ono sto je rekao na presici i sto nije krenuo sa istim sastavom kao protiv Sampdorije.

Cuadrado nije mogao igrati ovu poziciju ali to je poruka samom menadžmentu da nam treba neko na ovoj poziciji. I unatoč zdravim Frabotti i MDSu on je stavio Cuadrada.

Isto i Svedjanin nije za poziciju koju je igrao od pocetka. Isti pokusaj kao sto Conte radi sa Perisicem. Nije to to.

Amerikanac je morao odmoriti ovu utakmicu i nadam se da ce slijedecu. Bentacur mora igrati.

A Rabiot je samo pokazao zbog cega nam treba i dalje Aouar!

Bonucci i guzno branjenje je nesto sto jedva cekam da nestane. Nek ide u penziju.

A kapitano danasnjom partijom pokazao da je ipak doslo vrijeme da ulazi sa klupe.

Sve u svemu Ronaldo je rekao dosta na kraju. Dosta novpg entuzijazma, srece, motiva donio Pirlo. I apsulutno stojimo iza njega.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 27 sep 2020, 23:23

Mostarwolf1981 je napisao/la:
27 sep 2020, 22:28
Ma kakvi 13, 11 punih :beba:
Nek te napuni umjesto one zene, mozda si i ti lutkica ko i on
Samo u jednoj sezoni 24 mrtva promasaja,obicna panjcuga

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 sep 2020, 23:25

Torres_9 je napisao/la:
27 sep 2020, 23:23

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 27 sep 2020, 23:28

Pogba je napisao/la:
27 sep 2020, 23:25
Torres_9 je napisao/la:
27 sep 2020, 23:23

Uh koliko te boli morata panj :kafa:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 sep 2020, 23:29

Ok

#MaxOUT

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 27 sep 2020, 23:36

Nije panj, nego panjcina
Ovaj me pogba podsjeca na jednog momka iz Mostara kad smo gledali utakmicu zajedno u nekom kaficu, skupili se juventini a on drkaa li na moratu drka :rol:
Mozda grijesim ovo prvo, al da drkaa to je 100%

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 sep 2020, 23:40

Nemaš ti pojma. Valjalo ti je panj kad te s Tevezom vodio do finala LP golovima svim klubovima u eliminaciji i Barci u finalu. Tad ti nije smetao. Nadam se da ćeš biti gospodin, mada je to teško vidim, pa doći ovdje na kraju sezone kad se budu brojali mrtvi pa pojesti izrečena g....
Ja ću biti tu.

#MaxOUT

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 27 sep 2020, 23:45

Pirlo, nakon utakmice-
Suocili smo se sa dva razlicita tima na pocetku sezone, tako se i nas pristup promjenio u odnosu na utakmicu sa Sampdorijom.

Ovo veceras jeste bio korak unazad u pogledu performanse ali ovo je posao koji je u toku i nismo imali priliku da igramo predsezonske prijateljske utakmice da bismo testirali ove stvari.

Ipak na kraju ovo je osvojen bod, dva puta smo se vracali, zatim smo ostali sa 10igraca na terenu a
imamo na klupi Artura koji nije igrao skoro 6mjeseci.

Željeli smo maksimalno iskoristiti situacije jedan na jedan, jer smo znali da će Roma napadati, ali nije išlo baš onako kako smo se nadali. To ce uvijek će biti teško protiv organiziranog tima.

Trudili smo se da linije veznog reda budu čvrste kako ne bi bilo prostora za trequartistu. Ponekad je djelovalo, ponekad nije, ali moramo testirati sve ove situacije tijekom meča, jer nismo imali predsezonske prijateljske utakmice.

Imamo vezne igrače koji odgovaraju sistemu za dvoje , pa tako Bentancur, Arthur i Rabiot imaju ove karakteristike i moramo ih dovesti u stanje da daju sve od sebe.

Nažalost, sve su to situacije koje ne možete isprobati na treningu, trebaju se isprobati na mecevima.

Artur nije stoposto fit, jos je tu i period adaptacije na ligu, Bentancur je igrao stalno proslu sezonu, dosao je umoran i iscrpljen, on trenira po posebnom programu da bi se vratio u formu.

Trebali smo sto vise rasiriti Rominu odbranu, ali nase kretanje nije bilo.dobro, sve je islo u jednom smjeru.Ovo su stvari na kojima se mora jos poraditi.

Ne znam da li mi ili Inter ima jacu ekipu.Svakako,Inter je jaci nego prosle godine, doveli su kvalitetna pojacanja.Rekao sam momcima jucer da ce klupa imati znacajnu ulogu,nakon sto sam jucer vidio Inter
Zadnja izmjena: Sade7P, dana/u 27 sep 2020, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 27 sep 2020, 23:45

Valjalo jeste, sada ne valja. Problem? Ti si se jedini radovao njegovom dolasku i jedini ga ti branis ovdje, a svi ostali imaju zamjerke pa eto zakljuci ko sta i kako misli
Vidimo se na kraju sezone, i ja cu biti tu i jedva cekam da te citiram da pojedes vnago :salut:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 sep 2020, 23:48

27 sep 2020, 23:45
Valjalo jeste, sada ne valja. Problem? Ti si se jedini radovao njegovom dolasku i jedini ga ti branis ovdje, a svi ostali imaju zamjerke pa eto zakljuci ko sta i kako misli
Vidimo se na kraju sezone, i ja cu biti tu i jedva cekam da te citiram da pojedes vnago :salut:
Sad ne valja, 57 minuta igre. Daj ne ukupavaj se još dublje, odigrali smo losu tekmu i ti nasao biti pametan i kritikovati igrača koji je dosao prije 4 dana. Hajde zdravo budi, a zabilježit cu tvoje quotove ako se kao mis sakrijes.
Sade7P je napisao/la:
27 sep 2020, 23:45
Pirlo, nakon utakmice-
Sve je očekivano rekao, ono što i mi vidimo. Ali ne slažem se da mi ne možemo igrati s 3 vezna. Ta izjava je veliki problem za sezonu i 2 x je ponavlja.

#MaxOUT

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 27 sep 2020, 23:52

Vise sam se ukljucio ovdje jer danima gledam kako svrsavas na njega, ovo veceras se taman poklopilo kako je odigrao :D
Ja bi volio da ti budes u pravu i da nas bas on odvede do titule LP, al sanse za to jako male.
Btw jesi uzivao u igri Dzeksona vcrs? Jesi vidio kakvog smo napadaca ispustili, a doveli onog basluka? :D

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 27 sep 2020, 23:55

C.Ronaldo- Vidim bolju i sretniju ekipu od Pirlovog dolaska.
Na pocetku smo sezone, ideje su nove.Radimo dobro, pripremamo se i malo po malo stvari ce ici na bolje.

Del Piero- za mene, u veznom redu je nedostajalo brze lopte i dinamike.Arthur i Bentancur to mogu donijeti na teren.

Cristiano Ronaldo je prvi igrac u historiji koji je u ligama petice postigao 450golova..
Zadnja izmjena: Sade7P, dana/u 27 sep 2020, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 sep 2020, 23:55

27 sep 2020, 23:52
Vise sam se ukljucio ovdje jer danima gledam kako svrsavas na njega, ovo veceras se taman poklopilo kako je odigrao :D
Ja bi volio da ti budes u pravu i da nas bas on odvede do titule LP, al sanse za to jako male.
Btw jesi uzivao u igri Dzeksona vcrs? Jesi vidio kakvog smo napadaca ispustili, a doveli onog basluka? :D
Vidio sam 2 promašena zicera za koja bi Morata bio razapet.

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 27 sep 2020, 23:57

Ne vidim razloga za "paniku"...za sve treba vremena...Pirlo ce to posloziti, siguran sam..

Mene najvise nervira kikser... :evil: :evil: :evil:

Arthur solidan, dribla i u nasem boxu.. :shock:

Morata...ma polako..nadoci ce..

Brze moramo sa loptom ici naprijed..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 27 sep 2020, 23:57

A nisi vidio primanje, spustanje lopte i razigravanje igraca? Kad je i komentator bio zacudjen kako dobro igra, dok se od nase igracine lopta odbija kao od zid, vec sam to rekao :D
Alvaro moze samo da uci od Dzeke i nista vise

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 27 sep 2020, 23:58

Pogba je napisao/la:
27 sep 2020, 23:55
Srecom nije sposoban imat takve zicere u duplo jacoj ekipi pa da ga razapinju.. Ocajan igrac. Uzeo bi radje Dzeku s jednom nogom i štakom nego moratu paraplegičara

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 28 sep 2020, 00:00

tutankamon1905 je napisao/la:
27 sep 2020, 23:58
Pogba je napisao/la:
27 sep 2020, 23:55
Srecom nije sposoban imat takve zicere u duplo jacoj ekipi pa da ga razapinju.. Ocajan igrac. Uzeo bi radje Dzeku s jednom nogom i štakom nego moratu paraplegičara
Bravo komsija, potpisujem :D

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 28 sep 2020, 00:01

Ali kad vidim ove postove na IG nakon utakmice... :roll:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 sep 2020, 00:45

Pogba je napisao/la:
27 sep 2020, 22:55
Čekam italiu i capitana za rezime, je li ovo bilo bliže Sarri stilu i po igri i po (nerezonskim) odlukama ili pragmatično ala Allegri, konzervativno ala Conte? :mrgreen:
Ja znam odgovor.

Ma neka proba sve pa kud puklo. :mrgreen:
Pa naravno da je najblizi Allegriju. Ovo me i podsjeca na onu prvu Maxovu sezonu kada je trazio rezultat, a ipak isprobavao svoje kombinacije.

Sama postavka na terenu je bila da izmjesa karte i protivnika ufati na njegovu slabost (sto nije uspio, ali je pokusao). A isto tako prilagodba u toku tekme, gdje se vidjelo da je izmjenom formacije i promjenama na terenu napravio dobre poteze. A sto se tice ljepote, nece zadugo bit ljepote onakve odakle i potice tvoja ljubav prema tvom mezimcu. Takav Juventus je rijetko ponovljiv, a znamo ciji je. :D

Nema nista ljepse nego kad trener mijesa karte u toku tekme, a isto tako nista ruznije nego kad ko idiot upre u jednu postavku i drzi se toga. Prvo polu je silovao sa Kulusevskim, vidio da ne ide i odustao. Krenulo se preko druge strane, gurno se Cuadrado, pojacao sredinu i odma ljepse. Steta crvenog sto je pokvario taj plan za drugo polu.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.