znači da bajern neće proći inter sa 2 ili više razlike u 2 utakmice mi nudiš kvotu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ne ne,ako ce neko se kladiti pristajem na opkladu za prolaz,ali smijem reci da ce biti sa vise od 1 gola razlike...kako god u prolaz....tony-mortale je napisao/la:koja kvota to mi jedino bitno, šta se imam s tobom kladiti ako imam negdje drugo bolje, a naravno s tobom bi bilo komplikovanije jer naravno da ti ne vjerujem i da bi pristao samo uz ugovor ovjeren kod notara![]()
znači da bajern neće proći inter sa 2 ili više razlike u 2 utakmice mi nudiš kvotu![]()
![]()
ok, ranije si rekao da si siguran u prolaz sa 2 razlike, jbg čisti prolaz imam već sad na svakoj online kladionici u ponudi, a i uplata a naročito isplata mi je sigurnija nego s tobom (bez ljutnje, ne mislim da si varalica, već je jednostavno prekomplikovano)van gall je napisao/la:Ne ne,ako ce neko se kladiti pristajem na opkladu za prolaz,ali smijem reci da ce biti sa vise od 1 gola razlike...kako god u prolaz....tony-mortale je napisao/la:koja kvota to mi jedino bitno, šta se imam s tobom kladiti ako imam negdje drugo bolje, a naravno s tobom bi bilo komplikovanije jer naravno da ti ne vjerujem i da bi pristao samo uz ugovor ovjeren kod notara![]()
znači da bajern neće proći inter sa 2 ili više razlike u 2 utakmice mi nudiš kvotu![]()
![]()
ma ti si gero najrealniji od svih bavaraca,nesumnjam u tebe,samo mislio sam da si malo hrabriji i da imas "muda" da nisi toliko uplasen kao efe sageronimo je napisao/la:Hoću l' ja presjeći ruku? Hajde riješite to putem PP.![]()
@MaGiCa, sve okej.
@amell, kako to da si iznenađen mojim stavovima. Pa znaš valjda da se možeš osloniti na prijatelja.
halo drugar tebe niko nesmje da banuje-bije osim nase i vase policijeInterista di cuore je napisao/la:geronimo@
naravno da je tebi bilo upuceno,zasto si dopustio ovoliko trolovanje teme ??? i to sve bayernovci ??? naravno da ce se koristit takve rijeci kad i jesu smorovi,pacenici i slicno...ha ya.
nemam nista licno protiv tebe,naprotiv smatram da si skroz ok al trebo si prije reagovat i zaustavit ove "tvoje" od unistavanja teme..pogledaj Bayernovu temu eventualno se jedan interovac javio i to je sve. u redu je da je to normalna rasprava,al to je bilo i vise nego provociranje i trebo si to zaustavit...
toliko od mene,i da ako sam zasluzio ban slobodno brate dragi ne ustrucavaj se
evo ja cu prvi reci da ni jedna provokacija nije bila s moje strane dok neki nisu poceli upotrebljavat rjecnik koji ja rijetko i u kafani koristim...bile su uvrede razlicite...geronimo je par izraza naveo vec....jesam li ja ikome rekao nemoj da seres...to je bilo upuceno meni i ja sam zesce reagovao....znaci ovde nije normalan dijalog normalan i ovu vasu stranicu i necu posjecivat sve dok se ne odigraju utakmice protiv intera i sami se ne uvjerite u ono sve sto sam govorio....ja sam iznio cinjenice samo i svoja misljenja, a to nekom nije odgovaralo pa je poceo vrijedjat...ja da sam kakav **** brzo bi to rijesio jer bi prijavio administratorima i vjerujte mi da kada bi naveo argumentaciju i dovoljno zapeo sigurno bi odavde dvojica , trojica odletila s foruma....al ovo je ipak forum, ja zesce raspravljam al nije ovo zivotno odlucujuce pitanje da bi se nervirao....a vidim vas neke su strasno cinjenice pogodile pa ste onako reagovali...ja sam se branio jer ne dozvoljavam da meni neko upucuje pogrdne rijeci kad ja vec nikom nista ne psujem i slicno....neki ocigledno nit znaju ozbiljno diskutovat a ne znaju se ni opustit i cool shvatit neke stvariInterista di cuore je napisao/la:geronimo@
naravno da je tebi bilo upuceno,zasto si dopustio ovoliko trolovanje teme ??? i to sve bayernovci ??? naravno da ce se koristit takve rijeci kad i jesu smorovi,pacenici i slicno...ha ya.
nemam nista licno protiv tebe,naprotiv smatram da si skroz ok al trebo si prije reagovat i zaustavit ove "tvoje" od unistavanja teme..pogledaj Bayernovu temu eventualno se jedan interovac javio i to je sve. u redu je da je to normalna rasprava,al to je bilo i vise nego provociranje i trebo si to zaustavit...
toliko od mene,i da ako sam zasluzio ban slobodno brate dragi ne ustrucavaj se
http://veetle.com/index.php/channel/view#4cf9e5f95e814materazzi je napisao/la:jel ima neko link
opetHuska je napisao/la:boljeg protivnika nismo mogli dobiti...ono bas da se lijepo zagrijemo pred 1/4 sa Man Utd![]()
samo da dovedemo Ranocchiu u januaru i nimalo ne brinem...Zanetti igra kao da ima 27, tako da je Robbenu opet u dzep...
znaci samo da nam tri igraca uhvate pravu formu Maicon, Sneijder i Milito, pa ima da kobasice od njih napravimo
hahaha, o kakva ti cetiri igraca pricas? Pa da su ga cuvali eto samo Chivu i Capitano opet bi bilo itekakvog prostora za igrace Bayerna da naprave nesto barem na kontre. Ne, Robbena je cijelu tekmu cuvao samo Zanetti a Stakleni mu nije nijednom uteko, tako ce i sada biti, ako se u medjuvremenu opet ne povrijedi.Makaveli je napisao/la: opetmora da se salis...robben je u onoj utakmici licio na zahuktalu lokomotivu ..a 4 igraca intera koji su ga non stop cuvali predstavljali su vagone koje koce koliko mogu....
i jedva su uspjevali da zaustave ga da ne profura .... inace,da je bila situacija ,gdje je jedna kocnica samo malo zakazala tj. radila malo ispod svog maximuma ,a pod mourinhom se ta granica pomjerila na 140%...dok je robben na 90% motivacije...
njegovo umjece bi pokorio !
nidje vezePortillo je napisao/la:hahaha, o kakva ti cetiri igraca pricas? Pa da su ga cuvali eto samo Chivu i Capitano opet bi bilo itekakvog prostora za igrace Bayerna da naprave nesto barem na kontre. Ne, Robbena je cijelu tekmu cuvao samo Zanetti a Stakleni mu nije nijednom uteko, tako ce i sada biti, ako se u medjuvremenu opet ne povrijedi.Makaveli je napisao/la: opetmora da se salis...robben je u onoj utakmici licio na zahuktalu lokomotivu ..a 4 igraca intera koji su ga non stop cuvali predstavljali su vagone koje koce koliko mogu....
i jedva su uspjevali da zaustave ga da ne profura .... inace,da je bila situacija ,gdje je jedna kocnica samo malo zakazala tj. radila malo ispod svog maximuma ,a pod mourinhom se ta granica pomjerila na 140%...dok je robben na 90% motivacije...
njegovo umjece bi pokorio !
Si, si, si, trofeo esta aqui!
Ne lavicu. Robben ga niti u jednom duelu nije dobio, ja zapravo ne znam sta si ti gledao, uostalom, zar je on uopce dolazio do lopte u toj utakmici? Drugo, Zanetti se vrlo rjetko nalazio na poziciji lijevog beka, a ti napadi koji su isli preko Robbena u trenutku kada je Zanetti bio tamo su bili odmah osujeceni (dakle onda kada je usao Deki a izasao Chivu), Cambiasso mu je uzeo 432905309 lopti i ne samo njemu nego cijelom timu Bayerna, onda... Bayern nije imao niti jedne ozbiljnije prilike na utakmici, zanimljivo kako je nije uspio stvoriti cak ni veliki Robben. A ta komparacija sa Ronaldom... mislim da je to suvisno komentirati, mogu reci da po tome samo podsjecas na Paju patkaMakaveli je napisao/la: nidje veze![]()
prije svega,il capittano je ispao budala pored robbena par puta..a chivu u 99% duela! jedini koji je imao dobijene duele sa maesrtom jeste cambiasso,koji je je presjekao par dobrih lopti i napada ...
ja ne znam sta si ti gledao,ali bilo bi mi drago ako mozes da argumentujes tvrdnjene pravi se budala,i ovo pises zato jer si svjestan koliko je moj miljenik kvalitetniji igrac covijek odo onog sljama kojeg glorifikujes..neopravdano naravno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.