FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2020, 00:42

bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2020, 00:36
Prošle godina se nas totalno izdominirali trkom i agresivom u sredini terena, realno i tanki smo bili Krste, Oremus u prvoj povreda, Djokanovic, Mustafic, Gavric. Sad je to ipak puno bolje, samo mislim da Sušić ne treba da igra bas zbog njihovog veznog reda, mozda posljednji 20 minuta maksimalno. Ako uspijemo parirati u tom segmentu onda imamo realnu šansu da prodjemo, nisu me oni dojmili kombinatorikom sto je i logično Škoti su a nisu ni u prekidu bili previse dominantni tako da ako budemo i blizu trcali ko oni mozemo dalje.

Istina, ali kako ili koga postaviti u 11 od veznih igraca ? Milicevic/Oremus/SALCIN ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 28 sep 2020, 00:45

Ma Sušić je najškolovaniji i najkreativniji igrač kojeg imamo. Ja bih ga stavio u 11, ali pojačati ga sa trkačem koji će stalno biti iza njega i obavljati prljavi dio posla. Slično kao što je Ćiro radio sa Rahimićem iza Misimovića.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 sep 2020, 00:45

Izostavljate tog besima ko da je zaboravio igrati lopte, a kada se produzila posudba svrsavalo se 30 dana
NEMA NAZAD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 sep 2020, 00:48

Pantelija je napisao/la:
28 sep 2020, 00:24
Citirajte me.

Prolazimo u grupe. Bit ce svega ali cemo proci. Prošle godine sam.bio siguran da ispadamo, ove totalno drugaciji osjecaj 😎 gospodara mi Allaha mi
Majke mi, bez zaebancije, imam strašan predosjećaj za plasman. Ne ovih par dana i tekme s Budućnosti, već neko vrijeme. Čudan osjećaj, ne možeš objasniti, ali imam filing da je to to u četvrtak. Ne mogu iščekati..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 28 sep 2020, 00:48

Ma bit ce dobar Besim, Sule ocito ne moze igrati svih 90, po meni je bolja opcija ubacit ga na poluvremenu nego da igra od pocetka, ako vec ne moze cijelu, a ako moze, jos bolje.

Ako bude Milicevic spreman, i odbrana ce biti odmah na boljem nivou. Mene samo brinu izlasci na suteve, npr kad se nasi povuku i onda ovi imaju prostora da sutiraju sa 20ak metara, tacnije da kruze oko sesnaesterca jer nasi kasne sa izlascima, nadam se da ce toga biti sto manje, jer smo i prosli put tako primili gol.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2020, 00:51

Ljudi uparit samo Djokanovica i Pejovica i nema sikiracije.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2020, 00:52

Samozdravlje je napisao/la:
28 sep 2020, 00:42
bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2020, 00:36
Prošle godina se nas totalno izdominirali trkom i agresivom u sredini terena, realno i tanki smo bili Krste, Oremus u prvoj povreda, Djokanovic, Mustafic, Gavric. Sad je to ipak puno bolje, samo mislim da Sušić ne treba da igra bas zbog njihovog veznog reda, mozda posljednji 20 minuta maksimalno. Ako uspijemo parirati u tom segmentu onda imamo realnu šansu da prodjemo, nisu me oni dojmili kombinatorikom sto je i logično Škoti su a nisu ni u prekidu bili previse dominantni tako da ako budemo i blizu trcali ko oni mozemo dalje.

Istina, ali kako ili koga postaviti u 11 od veznih igraca ? Milicevic/Oremus/- ?
Neko ko moze da trci. Djokanovic i Pejovic Tatar umjesto Rahmana, krila Fanimo i Oremus dobri su defanzivno da zatvrraju a mogu pomoci i u sredini. Ima razni kombinacija, Vinko zna najbolje i vjerujem da ce postaviti najspremni 11.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 01:27

Mene nije strah odbrane i toga što nam mogu uradit igrom, strah me prekida i šuteva sa distance. U ovom evropskom krugu smo se do sad provukli bez neke dalekometne bombe, što nam je boljka godinama, i ne mogu se sjetit izlaska u Evropu da nismo primili jedan takav gol.
19/20 od Celtica na Koševu
18/19 od Papu Gomeza
17/18 od Zarije s pola terena
16/17 nismo igrali Evropu
15/16 od Lecha iz slobodnjaka u Poznanu
14/15 od Xhake, Hazarda u playoffu
13/14 Libertas na San Marinu (gol sa 18 metara)
12/13 Zeta na Koševu iz slobodnjaka
11/12 Sparta Prag (Kweuke na Koševu) itd, itd, itd.
To je previše golova sa distance, i jedna od najvećih boljki svakog našeg kluba u Evropi. Jednostavno nam golmani nisu navikli na te šuteve i ne znaju ih branit. Kad pogledaš ovu statistiku, protiv svake iole kvalitetnije ekipe ulaziš sa golom zaostatka faktički, jer uvijek imaju nekog ko zna raspalit sa 20ak metara.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 28 sep 2020, 01:45

Ma nisam nimalo optimista, gledam im statistiku, oni svakog protivnika razbiju, ali se protivnik provuce, tjst losa je keltima realizacija, al mislim da ce im ulazit sve u Zenici i za mene ispod 0:3 ce biti vrh, nadam se da cu se popisat po sebi.
Jer ako krene im sve ulazit...

Alii sanjam te grupe ne mogu zamisliti ne mogu sta bi ti bilo po gradu
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 sep 2020, 02:05

Jesmo mi jaci nego prosli put, ali je i Celtic. Imaju sirinu u napadu i ako ne bude islo jednog drugi ceka da udje i rijesi utakmicu.
Stoperi su im jablani, haman sve dvometrasi, tu neces dobit zracni duel ni 1/3. Jos najgora stvar, znaju stoperi i zabit iz prekida.

Uglavnom, igramo maksimalno pa kako bude. Ako se oni opuste mozemo ih na prepad i proci. Ako budu na 100% onda cemo glat ispasti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 28 sep 2020, 02:09

Igrali smo i protiv jacih.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 sep 2020, 02:14

Jesmo igrali. Kako smo prosli?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 28 sep 2020, 02:29

muhamedhulk je napisao/la:
28 sep 2020, 02:14
Pa ako te sjecanje sluzi, vecinom u prvim utakmicama smo bili dobri, a u revansu ga pusimo otprilike debaklom. Nasa je sansa jedna tekma, mislis da ce se oni zaletit ko' seljaci, bit ce to tvrda tekma puna faulova, a prilika ce bit sigurno ali ne da bi neka ekipa mogla dobit vise od jednog gola razlike, po mom misljenju imamo ekipu koja moze dat 2 gola siguran sam. Cvrsto i smireno prvih 20ak min pustit ih malo al se ne prepast, uvijek blizu i na kontre zavrsit posao makar i u 119 min.Jos smo igrali sa Celtikom, mi smo 3x jaci, a oni isti ako ne i slabiji! Hajdeee cetvrtaaaaaaaak

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 sep 2020, 06:26

Zeko87 je napisao/la:
28 sep 2020, 00:45
Ma Sušić je najškolovaniji i najkreativniji igrač kojeg imamo. Ja bih ga stavio u 11, ali pojačati ga sa trkačem koji će stalno biti iza njega i obavljati prljavi dio posla. Slično kao što je Ćiro radio sa Rahimićem iza Misimovića.
Istog sam mišljenja i od početka sezone to se objašnjava da uz njega mora biti jedan trkač d bi on dobio slobodu u igri. Sada bi morao ići na zadnjeg veznog uz Andreja ali takvom postavkom Pejović je tu višak. Znači Tino ako bude igrao, igrat ce vjerovatno na Rahmanovoj poziciji.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 sep 2020, 08:07

Ahmoveliki je napisao/la:
28 sep 2020, 02:29
muhamedhulk je napisao/la:
28 sep 2020, 02:14
Pa ako te sjecanje sluzi, vecinom u prvim utakmicama smo bili dobri, a u revansu ga pusimo otprilike debaklom. Nasa je sansa jedna tekma, mislis da ce se oni zaletit ko' seljaci, bit ce to tvrda tekma puna faulova, a prilika ce bit sigurno ali ne da bi neka ekipa mogla dobit vise od jednog gola razlike, po mom misljenju imamo ekipu koja moze dat 2 gola siguran sam. Cvrsto i smireno prvih 20ak min pustit ih malo al se ne prepast, uvijek blizu i na kontre zavrsit posao makar i u 119 min.Jos smo igrali sa Celtikom, mi smo 3x jaci, a oni isti ako ne i slabiji! Hajdeee cetvrtaaaaaaaak
Pa racunaj da je ovo druga utakmica. :D
U dvomecu smo primili 5 golova prosli put, logicno da necemo sad u jednoj primiti peticu ali ljudi su favoriti izraziti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2020, 08:22

Pantelija je napisao/la:
28 sep 2020, 00:24
Citirajte me.

Prolazimo u grupe. Bit ce svega ali cemo proci. Prošle godine sam.bio siguran da ispadamo, ove totalno drugaciji osjecaj 😎 gospodara mi Allaha mi
Citirat cemo te i ovako i onako :kafa:
U cetvrtak cemo znati da li cemo slavit tvoje ime pantelija, ili kuditi zbog davanja lazne nade :think:

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 28 sep 2020, 09:15

O hebo li vas Dušan Hodžić u pakaš i ko ga spominje u prvih 11. Idioti jedni
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 sep 2020, 09:29

Ako ne primimo gol u prvih 10 minuta protiv Celtica, ja ću onda očekivati čudo. Samo da ne bude bošnjački mentalitet i odmah rani gol kako znamo, pa onda se vadi kako znaš i umiješ. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 sep 2020, 09:40

Bojan Letić briljantan u jučerašnjoj pobjedi Mirandesa protiv Tenerifa :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 sep 2020, 09:50

Celtic protiv Sarajeva bez najboljeg strijelca
Povrijedio koljeno

Naime, Celtic je juče u okviru 9. kola škotskog prvenstva
sa ubjedljivih 3:0 savladao Hibernian, no i ostao je bez švicarskog reprezentativca Albijana Ajetija.

Švicarski reprezentativac je odigrao šest mečeva za Celtic u prvenstvu i pritom je postigao pet pogodaka

Jedan manje super.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], endeende, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, riki46 i 69 gostiju.