Juhuu
Vidimo se opet 17. februar
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
sta bi povredio se ili????D1n0 je napisao/la:ESPN: NASH WILL NOT RETURN FOR THE GAME
JuhuuZnaci lagana pobijeda
![]()
Vidimo se opet 17. februar
Da, bio je u duel sa Tyson Chandlerom i onda se povredioalfarouqaminu je napisao/la:sta bi povredio se ili????D1n0 je napisao/la:ESPN: NASH WILL NOT RETURN FOR THE GAME
![]()
Vidimo se opet 17. februar![]()
![]()
kraj karijere za nashaD1n0 je napisao/la:Da, bio je u duel sa Tyson Chandlerom i onda se povredioalfarouqaminu je napisao/la:sta bi povredio se ili????D1n0 je napisao/la:ESPN: NASH WILL NOT RETURN FOR THE GAME
![]()
Vidimo se opet 17. februar![]()
![]()
Evo mali Suns vodi, nema vazno.
kraj karijere za nasha![]()
![]()
![]()
![]()
to se i ja cudim, a toronto mu ponudio ugovor od 50 miliona, da li je moguce da je uprava toronta toliko paglu...ne verujem, covek je usporen snimak, dobar im je na treningu kada se pokazuje vezbaD1n0 je napisao/la:kraj karijere za nasha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JASON JEEET TERRY!!!
Kako moze ovaj joke Torkououglu igrati u NBA, cudo cudo!
sto podcenjujes Mariona????to je vasa bivsa zvezdaBlue_He4rt je napisao/la:Nije mi jasno za onog Robina Lopeza,lik je potpuni antitalenat za NBA,mozda bi za NLB ligu dobro dosao.Kada nam jedan Marion trice daje,odlucio sam prestat gledati,dzaba se nerviram!
alfarouqaminu je napisao/la:sto podcenjujes Mariona????to je vasa bivsa zvezdaBlue_He4rt je napisao/la:Nije mi jasno za onog Robina Lopeza,lik je potpuni antitalenat za NBA,mozda bi za NLB ligu dobro dosao.Kada nam jedan Marion trice daje,odlucio sam prestat gledati,dzaba se nerviram!![]()
![]()
a dok je igrao za vas nije ti se smucio njegov izbacaj, daj ne lupetajBlue_He4rt je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:sto podcenjujes Mariona????to je vasa bivsa zvezdaBlue_He4rt je napisao/la:Nije mi jasno za onog Robina Lopeza,lik je potpuni antitalenat za NBA,mozda bi za NLB ligu dobro dosao.Kada nam jedan Marion trice daje,odlucio sam prestat gledati,dzaba se nerviram!![]()
![]()
U nasem timu je nekako imao drugaciju ulogu,nisam ga ni tada cijenio nego najvise receno "postovao".Kada vidim izbacaj,smuci mi se!
daj ne lupetaj, dobar je bio defanzivac sjajno cuvao protivnicke igrace, to jest bio je koristan na oba kraja terenaBlue_He4rt je napisao/la:Dakako da mi je itad` isao na zivce.Poeni su ga spasavali!Samo sam ga postovao,nista vise.
alfarouqaminu je napisao/la:daj ne lupetaj, dobar je bio defanzivac sjajno cuvao protivnicke igrace, to jest bio je koristan na oba kraja terenaBlue_He4rt je napisao/la:Dakako da mi je itad` isao na zivce.Poeni su ga spasavali!Samo sam ga postovao,nista vise.
Blue_He4rt je napisao/la:vidi se da se ne razumes,ali ajd... neka bude po tvome....sta mislis jel ce sunsi u playoff????alfarouqaminu je napisao/la:daj ne lupetaj, dobar je bio defanzivac sjajno cuvao protivnicke igrace, to jest bio je koristan na oba kraja terenaBlue_He4rt je napisao/la:Dakako da mi je itad` isao na zivce.Poeni su ga spasavali!Samo sam ga postovao,nista vise.
Vjerovatno ga sada manje volim sto je igrac MavsaNaprotiv, koliko si ukupno gledao meceva Sunsa?Opste ti je poznato (nadam se)da smo igrali run&gun kosarku,i kada je bio Marion tu prisutan tako da mozes okaciti macku o` rep njegove defanzivne uloge jer Sunsi nemaju veze s odbranom tj.bio je cijenjen ponajvise za njegov PPG(point per game)!
voleo bih da udju samo zbog hilla, mada bice tesko.zapad ujednacenBlue_He4rt je napisao/la:7. pozicija vrh ove sezone,mada bih prezadovoljan bio sa zadnjim playoff mjestom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.