FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 28 sep 2020, 11:17

mma_hz je napisao/la:
28 sep 2020, 11:06
Kako se približava tekma sve veca nervoza...majko moja valja predeverati ovo jbt zivot.
Ja zalim ove debile sto"ne prate fudbal ",ili sto"ne prate domace klubove"..majke mi ja ne znam s cim bi usporedio ekstazu kad Sarajevo zabije gol a ti sa rajom na stadionu,na svom mjestu godinama gdje ista raja uvijek bude proslavljas.Pa jbt zivot zao mi je tih sto nikad to ne dozive a vala i bol kad je obrnuto haahaha
Onaj osječaj kad je Fanimo zabio gol i kad je sudija svirao kraj, ne bi mjenjao nikad, ni za šta.Jedino kad sam se više obradovao nekom golu Sarajeva, bilo je kada je Bilbija zabio za 3:1 u Atini protiv Atromitosa.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 sep 2020, 11:20

Ja ne znam jel se vi zayebavate pa stavljate Tatara u napad ili Milicevica na zadnjeg veznog. Jel stvarno mislite da ce Vinko eksperimentisati u utakmici sezone?
ZZ

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 sep 2020, 11:22

Jedina solucija umjesto Rahmanovica je Suši ili Mustedanagic.Ja bi Mustedanagica ubacio u drugom poluvremenu bar može trčati gore šta napravi, ili malog Salcina.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 28 sep 2020, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 28 sep 2020, 11:22

moj uzor-S.G je napisao/la:
28 sep 2020, 11:20
Ja ne znam jel se vi zayebavate pa stavljate Tatara u napad ili Milicevica na zadnjeg veznog. Jel stvarno mislite da ce Vinko eksperimentisati u utakmici sezone?
A jel ti stvarno mislis da imam koristi od Merse. Pa neki dan @Pantelija fino napisa da covjek vise ne moze da se nosi sa rezervnim stoperima Olimpika a ne Celtica. To sto ga svi mi volimo ne treba da budemo čorave macke pa da ne vidimo neke stvari.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 sep 2020, 11:27

Da smo poceli barem jednu tekmu sa Tatarom u napadu rekao bih da postoji neka sansa da istrcimo u toj formaciji ali ovako cisto sumnjam.
Kovacevic, Oremus, Milicevic, Dupovac, Pidro, Djokanovic, Pejovic, Fanimo, Susic, Tatar, Ahmetovic.
ZZ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 11:30

mma_hz je napisao/la:
Kako se približava tekma sve veca nervoza...majko moja valja predeverati ovo jbt zivot.
Ja zalim ove debile sto"ne prate fudbal ",ili sto"ne prate domace klubove"..majke mi ja ne znam s cim bi usporedio ekstazu kad Sarajevo zabije gol a ti sa rajom na stadionu,na svom mjestu godinama gdje ista raja uvijek bude proslavljas.Pa jbt zivot zao mi je tih sto nikad to ne dozive a vala i bol kad je obrnuto haahaha
Ja ne razumijem ljude koji se previše vežu za strane klubove a našu ligu ne prate nikako. Kako možeš voljet tamo neki Liverpool kad nikad nisi osjetio kad Kop zapjeva, nikad nisi skakao na tribini i grlio prvog do sebe kad padne gol... Ne znam, meni je to nerealno. Isto da ne voliš svoju ženu jer nije lijepa kao holivudske dive. Brate, živiš u Sarajevu, Koševo ti pred nosom, ti svrš.avaš tamo na nekog Manea, Lacazettea, Messija il koga već. Neshvatljivo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 28 sep 2020, 11:31

skoroalen je napisao/la:
28 sep 2020, 11:30
mma_hz je napisao/la:
Ja ne razumijem ljude koji se previše vežu za strane klubove a našu ligu ne prate nikako. Kako možeš voljet tamo neki Liverpool kad nikad nisi osjetio kad Kop zapjeva, nikad nisi skakao na tribini i grlio prvog do sebe kad padne gol... Ne znam, meni je to nerealno. Isto da ne voliš svoju ženu jer nije lijepa kao holivudske dive. Brate, živiš u Sarajevu, Koševo ti pred nosom, ti svrš.avaš tamo na nekog Manea, Lacazettea, Messija il koga već. Neshvatljivo.
Bas se skace na zapadu? :kafa:
ZZ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 sep 2020, 11:36

Kad budu penali odlučivali o grupnoj fazi, srce bi mi iskočilo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 sep 2020, 11:38

MortemHz je napisao/la:
28 sep 2020, 11:36
Ako budu penali ja cu ozbiljno razmatrati da ugasim tv
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2020, 11:45

Ovaj osjecaj je fantazija dolaziti opaki Celtic a ti vjerujes u svoje Sarajevo i prolaz u grupe, niko nam to uzeti ne moze. Hajdeeeee Sarajevooo

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 28 sep 2020, 11:47

bordopoeta je napisao/la:
28 sep 2020, 11:05
obiteljskicovjek je napisao/la:
27 sep 2020, 22:02
bordopoeta je napisao/la:
27 sep 2020, 21:42

Kao prvo hvala ti na lijepim riječima i na lijepom tekstu koji me zaista dirnuo. Nisam ja puno stariji od tebe, ali sam od svog najranjijeg djetinjstva mnoge dane proveo na Koševu, pratio sam skoro svaki trening Sarajeva, onu sezonu kada smo osvojili titulu (prvu) nisam propustio ni jednu utakmicu, pa ovjera i proslava titule protiv Čelika na Koševu, pa utakmice u KEŠ (sadašnja LP) i kao šlag na tortu tekma sa ManU.

Nisam, doduše, prodavao novine, ali sam redovno moljakao "čike" da me uvedu, nekad bih se uvaljivao preko ograde. Imao sam i ja teško, ali sretno, djetinjstvo. Odrastali smo bez oca, sa majkom nas petero, a jedno drugom od uha do uha. Ali, sam imao dosta uspješnu profesionalnu karijeru, radio u dva ministarstva (ranije su to bili Sekretarijati), a karijeru završio u diplomatiji i penzionisao se. Izvini što te, možda, peglam sa ovim, ali si me ponukao sa onim o svom djetinjstvu i prodaji novina.

Svu ti sreću želim u životu, a najviše zdravlja, dobri čovječe :salut:
Kako ste vi zaboravili golmana Irfana Handžića?
Wow! Bravo čovječe :thumbup: A sjećam se njegovog partije ( ili mu je to bio debi za prvi tim ?) protiv Zvezde, mi dobili 1:0 pogotkom Čale a Irfan Handžić, zv. "Manga" ocijenjen u novinama čistom 10-kom i većina naslova "Rodio se nasljednik Beare!" :salut:
Irfo je bio cudo od golmana, Retko koji napadac mu je mogao da ti gol iz blizine ali sa 30 ili 40 metara je obavezno bio matiran :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 28 sep 2020, 11:58

Irfan Hadžić ide u napad
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 28 sep 2020, 11:59

obradovic ide u napad
NEMA NAZAD

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 12:01

moj uzor-S.G je napisao/la:
28 sep 2020, 11:31
skoroalen je napisao/la:
28 sep 2020, 11:30
mma_hz je napisao/la:
Bas se skace na zapadu? :kafa:
Ja ga yebem ko nije skočio kad ga je Hare uvaljao Radniku za 2:1. :rol:
Kad padne odlučujući gol, skače se svugdje. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 sep 2020, 12:02

Šteeeeeta, poštovani gledaoci. Prošla je lopta Šerbečiću ispod noge, a napadač Celtica je to znao iskoristiti, pa naš tim od 6. minute gubi sa 1:0. Nadamo se da se naš prvak može vratiti i postići bar jedan gol do poluvremena. Nije to početak kakav je priželjkivao Vinko Marinović, ali to je fudbal.
Prognoza.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 sep 2020, 12:06

Ljudi su favoriti i to je fakt. Normalno se nadati, prizeljkivati, vjerovati u ovaj tim, ali isto tako se nadam da u slucaju ispadanja nece biti gnusnih psovki, vrijedjanja i slicno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 28 sep 2020, 12:07

MortemHz je napisao/la:
28 sep 2020, 11:36
uvijek uradim i napoli uvijek dobije kup :opaopa:
FKS

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 sep 2020, 12:07

belosevic28 je napisao/la:
28 sep 2020, 12:06
Ljudi su favoriti i to je fakt. Normalno se nadati, prizeljkivati, vjerovati u ovaj tim, ali isto tako se nadam da u slucaju ispadanja nece biti gnusnih psovki, vrijedjanja i slicno.
Džabe se nadaš, znaš ti nas, je*o ti nas

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 sep 2020, 12:11

Evo ja gledam i ne vjerujem oca mi... Prvo što bi ljudi eksperimentisali u najvažnijoj utakmici sezone, druga stvar čovjek igra životnu formu na krilu, jede protivnike, igra se sa njima bukvalno i vi bi njega sa te pozicije dirali i izmišljali nešto... To je isto da smo prošle sezone Ahmetovića prebacivali na krilo kad nismo imali nekog hajra od Milanovića. Nit je Ahmo krilo nit je Benjo klasični napadač.
Čudnovati ste ponekad, ako ne može Ahmo ima Hare, znači napadač za napadača, stoper za stopera, bek za beka itd. A ne krilo u napad, bek na stopera, napadač na zadnjeg veznog. Ja koliko se sjećam prijašnjim trenerima se yebavalo sve od do zbog izmišljanja pozicija.
To se može probati u nekoj ligaškoj utakmici ne bih imao ništa protiv ali ne protiv Celtica u play offu.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 28 sep 2020, 12:13

slika
U kost oca mi 😂
12. igrač kluba iz Titove 38b

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mire971, misstianopenaldo, Napapijri, PAPE3, pierce, riki46, THEC i 64 gosta.