Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pirlo htio da isproba, vidio kako stoje stvari, Arthur nije ni mogao od početka igrati, kao i što kaže za Bentancura.
Kula ne može sam desnu stranu pokrivati, jasno kao dan i Cuadrado ne treba lijevo.
Woj je mudonja i titan.
Kula ne može sam desnu stranu pokrivati, jasno kao dan i Cuadrado ne treba lijevo.
Woj je mudonja i titan.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nazalost, moram konstatovati da Chiello nije ono sto je bio, fali i brzine i snage. Sinoc je ono sa Dzekom izvukao na svoju ogromnu inteligenciju i iskustvo, a vrlo lako je mogao biti ili gol ili crveni karton. Starog Chiella Dzeko ne bi mogao otresti, a pogotovo ne ostaviti u sprintu ama bas nikad. Nadam se da se Demiral moze vratiti fizicki na ono sto je bio, i da ce de Ligt sto prije nazad. Ostaviti Bonuccija tetkicu sa onakvim Chiellom, i sa Danilom koji nije stoper nazad, a pri tom da su bekovi zapravo krila koja ne znaju nista o defanzivi, protiv jacih ekipa bi moglo rezultirati katastrofom.
I da, ono sto je uradio Rabiot je takav idiotluk, da ga treba novcano kazniti. Znas da imas zuti karton, i upustas se u onoliko rizicne startove, da ne kazem namjerne. Mckinnie ce nadam se u ovoj formaciji biti peti izbor, imamo jako mladu i talentovanu grupu veznjaka. Arthur apsolutno ni po cemu ne zaostaje za Pjanicem, u buducnosti se nadam da bi mogao biti i bolji.
I da dodam, ono sto je najgora stvar u ove 2 utakmice pod Pirlom, ali ubjedljivo najgora stvar od svega, su izgubljene lopte veznih igraca. Gube ih svi, ne samo veznjaci, ali kad god Rabiot ili Mckinnie nesto zeznu, automatski ide prilika pred nasim golom. To se vidjelo i protiv Sampdorije, samo je ono bila toliko ocajna ekipa da nit su znali nit su mogli iskoristiti. Na tome se mora poraditi pod hitno.
I da, ono sto je uradio Rabiot je takav idiotluk, da ga treba novcano kazniti. Znas da imas zuti karton, i upustas se u onoliko rizicne startove, da ne kazem namjerne. Mckinnie ce nadam se u ovoj formaciji biti peti izbor, imamo jako mladu i talentovanu grupu veznjaka. Arthur apsolutno ni po cemu ne zaostaje za Pjanicem, u buducnosti se nadam da bi mogao biti i bolji.
I da dodam, ono sto je najgora stvar u ove 2 utakmice pod Pirlom, ali ubjedljivo najgora stvar od svega, su izgubljene lopte veznih igraca. Gube ih svi, ne samo veznjaci, ali kad god Rabiot ili Mckinnie nesto zeznu, automatski ide prilika pred nasim golom. To se vidjelo i protiv Sampdorije, samo je ono bila toliko ocajna ekipa da nit su znali nit su mogli iskoristiti. Na tome se mora poraditi pod hitno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- IlPrincipino
- Kontakt:
Slažem se sa svime rečenim. Tačno mi bilo žao kad sam sinoć shvatio da Chiello treba da bude na klupi i da više nije to to. Od Fiorentine ga gledam, pa preko reprezentacije i Juventusa. I polahko se vidi da je njemu došao kraj.
Demiral je dobio samo 8 minuta od mogućih 180 odigranih. I to je trebalo da bude više pogotovo kada se vidi da su igrali i Danilo na neprirodnoj poziciji koji je opet bio čovjek sa najviše dodavanja i guzonja Bonucci.
Priželjkujem povratak što raniji De Ligta i da Pirlo vidi da je Bonnuciu mjesto na klupi a da Demiral treba da bude tu.
Sredina treba da bude AOUAR, Arthur i Bentacur. Sve ostalo treba da bude alternative i da ulaze sa klupe.
Meni najgora stvar uz to pomenuto je što mi nedostaje ono što je Pirlo rekao i obećao da će biti. Žustrina i traženje da se što prije vrati lopta nazad u naše noge. I dalje mi djeluje da se to radi na silu i nekako jedva. Jači presing mi fali. Nema toga.
Demiral je dobio samo 8 minuta od mogućih 180 odigranih. I to je trebalo da bude više pogotovo kada se vidi da su igrali i Danilo na neprirodnoj poziciji koji je opet bio čovjek sa najviše dodavanja i guzonja Bonucci.
Priželjkujem povratak što raniji De Ligta i da Pirlo vidi da je Bonnuciu mjesto na klupi a da Demiral treba da bude tu.
Sredina treba da bude AOUAR, Arthur i Bentacur. Sve ostalo treba da bude alternative i da ulaze sa klupe.
Meni najgora stvar uz to pomenuto je što mi nedostaje ono što je Pirlo rekao i obećao da će biti. Žustrina i traženje da se što prije vrati lopta nazad u naše noge. I dalje mi djeluje da se to radi na silu i nekako jedva. Jači presing mi fali. Nema toga.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako mene pitas, Auoar nije potreban u ovoj formaciji. A od svih nasih veznjaka, i pored katastrofe sinoc, odgovorno tvrdim da je Rabiot najtalentovaniji i da moze biti najbolji igrac.IlPrincipino je napisao/la: ↑28 sep 2020, 10:45Slažem se sa svime rečenim. Tačno mi bilo žao kad sam sinoć shvatio da Chiello treba da bude na klupi i da više nije to to. Od Fiorentine ga gledam, pa preko reprezentacije i Juventusa. I polahko se vidi da je njemu došao kraj.
Nama treba 1 ili cak 2 wingbacka, i to je pod moranje, Kulusevski nije za tu poziciju, a Cuadrado iako je dobar desno, nikad nije bio previse konstantan i u ovim godinama ne smijemo se samo na njega osloniti.
Rugani je do sada trebao preci u nekoliko klubova, ako je vjerovati pisanjima, Valencija je jedan od potencijalnih ali je problem njegova plaća Rugani navodno nema nista protiv transfera.
Ako ode MdS, doci ce Emerson
Transfer rok u jednoj riječi- ako
Ako ode MdS doci ce Emerson
Ako ode Costa doci ce Chiesa
Del Piero- Inter i Atalanta su favoriti za osvajanje scudetta
Ako ode MdS, doci ce Emerson

Transfer rok u jednoj riječi- ako
Ako ode MdS doci ce Emerson
Ako ode Costa doci ce Chiesa
Del Piero- Inter i Atalanta su favoriti za osvajanje scudetta
- BuffonGigi
- Kontakt:
I da, Danilo ovo sto igra, igra sjajno. Sinoc pokazao kako treba da izgleda vrhunski centarsut, a Ronaldo pokazao kako je biti helikopter medju fudbalerima.
-
- Kontakt:
Necu Pirlu uzeti puno lošeg jer je realno počela sezona malo vremena za uigravanje realno.
Dosta toga nije štimalo sinoc. Kijelini vise nije za prve postave koliko ga god gotivio to je realnost. Bonuci nam je najslabiji stoper totalno. Osim nekad neke dubinske lopte ili nesto slično taj lik fakat je katastrofa. Danilu se nema sta zamjeriti ne igra svoju poziciju al i kad igra daleko je to od dobrog beka. Vezna linija poprilično katastrofa. Ne sporim da Rabio ima talenat al sve je to toliko sporo i otrcano i plus napravi onakvu glupost da je za ne povjerovati. Amer ima nesto u sebi al nije to to bar za sada. Pod hitno Artur i Bentacur moraju igrati i vezi. Remzi po meni samo smeta ekipi jer čovjek ne zna ni gdje igra realno. Kulusevsi dobar al ne moze sam po strani igrati. Morata ispod prosjeka. Kvadrado je krava koja da mlijeko i prospe sve bar takav je kod nas vec dugo. Ima dobrih ima losih al ima i katastrofa utakmica i poteza. Ronaldo ko Ronaldo i kad ga nema zabije nesto uradi uglavnom trudi se realno.
Po meni sastav kakav mislim da je realan od igraca kojih imamo.
Szczesny
Demiral De Ligt Chiellini(Bonuci)
Kukusevski. Bentacur. Artur. Costa
Dibala
Ronaldo. Morata
Dosta toga nije štimalo sinoc. Kijelini vise nije za prve postave koliko ga god gotivio to je realnost. Bonuci nam je najslabiji stoper totalno. Osim nekad neke dubinske lopte ili nesto slično taj lik fakat je katastrofa. Danilu se nema sta zamjeriti ne igra svoju poziciju al i kad igra daleko je to od dobrog beka. Vezna linija poprilično katastrofa. Ne sporim da Rabio ima talenat al sve je to toliko sporo i otrcano i plus napravi onakvu glupost da je za ne povjerovati. Amer ima nesto u sebi al nije to to bar za sada. Pod hitno Artur i Bentacur moraju igrati i vezi. Remzi po meni samo smeta ekipi jer čovjek ne zna ni gdje igra realno. Kulusevsi dobar al ne moze sam po strani igrati. Morata ispod prosjeka. Kvadrado je krava koja da mlijeko i prospe sve bar takav je kod nas vec dugo. Ima dobrih ima losih al ima i katastrofa utakmica i poteza. Ronaldo ko Ronaldo i kad ga nema zabije nesto uradi uglavnom trudi se realno.
Po meni sastav kakav mislim da je realan od igraca kojih imamo.
Szczesny
Demiral De Ligt Chiellini(Bonuci)
Kukusevski. Bentacur. Artur. Costa
Dibala
Ronaldo. Morata
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- Burberry46
- Kontakt:
Ne moze Kulu sam desnu stranu pokrivati, nije dobar u odbrani, vidjelo se juce, to je Roma dobro koristila do crvenog.
Ocekujem beka da ce dovesti do kraja prelaznog roka
Ocekujem beka da ce dovesti do kraja prelaznog roka
1946
Fakat Edin i Morata ne mogu u jednu recenicu zajedno,Dzeko je za njega GIGANT i to je tu cinjenicu treba nazvati pravim imenom,pa jel.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 00:00Bravo komsija, potpisujemtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:58Srecom nije sposoban imat takve zicere u duplo jacoj ekipi pa da ga razapinju.. Ocajan igrac. Uzeo bi radje Dzeku s jednom nogom i štakom nego moratu paraplegičara![]()
- LlullSergio
- Kontakt:
Vala ste previse ocekivali od Chiellinija. Pa covjek ima 36-37 godina i vraća se poslije ACL.
Ma Chiello je gigant, on može kad se fizički vrati još godinu hladno odigrati. Naravno, da bude na klupi uzor De Ligtu i Demiralu i ode u penziju. Ali koliko danas je trebalo da dvojac mladih bude u startnih 11 (naravno ne mogu jer je jedan povrijeđen još 2 mjeseca bar, a drugi se vratio nakon ACL-a), ali i da su zdravi jedan bi (ako ne i oba) bio/li klupa. U svakoj varijanti se trebalo Bonnucia rješiti, a Chiellinia ostaviti kao učitelja. Bolje za sve.LlullSergio je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:05Vala ste previse ocekivali od Chiellinija. Pa covjek ima 36-37 godina i vraća se poslije ACL.
Sljedeće godine ako ne bude tako ugasiti klub jer niko na svijetu nema ovako dobra 2 mlada stopera.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlaiseMatuidi
Spustite ocekivanja za ovu sezonu na minimum. Ali bukvalno. Uzivajte u pobjedama, onoliko koliko ih bude. Ne nervirajte se u porazima, bit ce ih vise nego prosle sezone.
Ja ocekujem tijesnu borbu za skudeto, ali ne bih se iznenadio da Inter vec u prvih 15-ak kola napravi 10-ak bodova prednosti, ali ovaj put bi to bilo nedostizno. U LP je 1/4F maksimum, a ne bi me iznenadilo ni neko trece mjesto, jer ima par bombi u trecem potu sa kojima cemo se patiti.

Ja ocekujem tijesnu borbu za skudeto, ali ne bih se iznenadio da Inter vec u prvih 15-ak kola napravi 10-ak bodova prednosti, ali ovaj put bi to bilo nedostizno. U LP je 1/4F maksimum, a ne bi me iznenadilo ni neko trece mjesto, jer ima par bombi u trecem potu sa kojima cemo se patiti.

Gefufni neka srce slomila, pa ovdje pesimizam prosipa
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BlaiseMatuidi
Mojne mi biti tako pesimista BlauiseMatuidi...
Ove god uzmamo Scudetto bez problema
Ove god uzmamo Scudetto bez problema
Pirlo o Kulusevskom- Nije bilo prilike da ga isprobamo u drugim ulogama.Igrao je desno, lijevo i u sredini. Na zalost, nismo mogli ovo sve prije da isprobamo.
O Danilu- on je igrao za Real i City, u Juve nije dosao slucajno.
Slijedeca utakmica je protiv Napolija, jos jednog tima koji se pojacao ovog ljeta.Pokusati cemo da povratimo nasu snagu prije ovog vaznog meča.
A Kedira i njegov odlazak, sad se pise za dva dana gotovo.Njegov agent tj.brat je u Torinu.
TMW- Artur je prevazisao fizicke probleme koje je imao jos u Spaniji.Sa sobom je doveo svoje osoblje: fizioterapeuta, trenera, a redovno je praćen od strane nutricioniste.Ocekuje se da bude starter protiv Napolija.
Comisso je navodno rekao svim timovima koji zele kupiti Chiesu, da nece dozvoliti prodaju u zadnjim danima mercata. Jos uvijek zeli 60mil za igraca.
A Romano pise da Juve jos od prosle godine ima dogovor sa Chiesom, 5mil po sezoni, ugovor na 5godina.
O Danilu- on je igrao za Real i City, u Juve nije dosao slucajno.
Slijedeca utakmica je protiv Napolija, jos jednog tima koji se pojacao ovog ljeta.Pokusati cemo da povratimo nasu snagu prije ovog vaznog meča.
A Kedira i njegov odlazak, sad se pise za dva dana gotovo.Njegov agent tj.brat je u Torinu.
TMW- Artur je prevazisao fizicke probleme koje je imao jos u Spaniji.Sa sobom je doveo svoje osoblje: fizioterapeuta, trenera, a redovno je praćen od strane nutricioniste.Ocekuje se da bude starter protiv Napolija.
Comisso je navodno rekao svim timovima koji zele kupiti Chiesu, da nece dozvoliti prodaju u zadnjim danima mercata. Jos uvijek zeli 60mil za igraca.
A Romano pise da Juve jos od prosle godine ima dogovor sa Chiesom, 5mil po sezoni, ugovor na 5godina.
Samo kad pričitam Chiesa muka mi bude.
Pirlo još nije skontao da Arthur može igrati isto što i Pjanić tako da priča kako veza od 3 ne može nema nikakvog smisla. Čovjek bi očekivao da bivši wc igrač kakav je bio vidi te stvari.
Pirlo još nije skontao da Arthur može igrati isto što i Pjanić tako da priča kako veza od 3 ne može nema nikakvog smisla. Čovjek bi očekivao da bivši wc igrač kakav je bio vidi te stvari.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.