FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma zabit ce ga Merso Celticu penisom.
Najbitnija ce biti psiholoska priprema. Da igrace neko opusti i 'nafura' za tekmu. Mi ovu utakmicu ne treba da igramo u grcu i sa nervozom, nista nemamo izgubiti, a mozemo puno dobiti, evropski cilj za ovu sezonu je u potpunosti ostvaren sve ostalo je samo bonus. A ni Celtic svakako nije nepobjediv, koliko je samo videno iznenadenja u ovogodisnjim pretkolima zasto da i mi ne priredimo jos jedno.
Handže mora početi, Ahmeta ubaciti oko 65.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Utakmica sezone je bila protiv Bresta i Buducnosti, ovo je utakmica u kojoj imas 10-15% sansi tako da mozes eksperimentisati.
Isti sam ti.skoroalen je napisao/la: ↑28 sep 2020, 11:30Ja ne razumijem ljude koji se previše vežu za strane klubove a našu ligu ne prate nikako. Kako možeš voljet tamo neki Liverpool kad nikad nisi osjetio kad Kop zapjeva, nikad nisi skakao na tribini i grlio prvog do sebe kad padne gol... Ne znam, meni je to nerealno. Isto da ne voliš svoju ženu jer nije lijepa kao holivudske dive. Brate, živiš u Sarajevu, Koševo ti pred nosom, ti svrš.avaš tamo na nekog Manea, Lacazettea, Messija il koga već. Neshvatljivo.mma_hz je napisao/la: ↑28 sep 2020, 11:06Kako se približava tekma sve veca nervoza...majko moja valja predeverati ovo jbt zivot.
Ja zalim ove debile sto"ne prate fudbal ",ili sto"ne prate domace klubove"..majke mi ja ne znam s cim bi usporedio ekstazu kad Sarajevo zabije gol a ti sa rajom na stadionu,na svom mjestu godinama gdje ista raja uvijek bude proslavljas.Pa jbt zivot zao mi je tih sto nikad to ne dozive a vala i bol kad je obrnuto haahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bolje obrnuto, Ahmet je pokretljiviji od Harisa pa moze radit presing na zadnju liniju njihovu do 50te 60te minute, onda Harisa kad pocrkaju ovi da ih moze u zubima nosit ionako je ko od brda odvaljen
Zadnja izmjena: pitara, dana/u 28 sep 2020, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
A brate ne razumijem,sta se imaju vise posebno nesta nafuravati.Nego obecas im **** ali bas **** premiju a dalje nemas sta da ih furas psihicki kad znaju da mogu uci u historiju..mogu igrati protiv igraca i ekipa o kakvim su samo mogli sanjati itd..zagorski je napisao/la: ↑28 sep 2020, 12:18Najbitnija ce biti psiholoska priprema. Da igrace neko opusti i 'nafura' za tekmu. Mi ovu utakmicu ne treba da igramo u grcu i sa nervozom, nista nemamo izgubiti, a mozemo puno dobiti, evropski cilj za ovu sezonu je u potpunosti ostvaren sve ostalo je samo bonus. A ni Celtic svakako nije nepobjediv, koliko je samo videno iznenadenja u ovogodisnjim pretkolima zasto da i mi ne priredimo jos jedno.
FK SARAJEVO.
Eksperimentisati u utakmici koja donosi 4mil€? Ni u ludilu.
@pitara bojim se da u tom slucaju ne bi nista dobili sa ovakvim Ahmetom. Drag mi je haos al on u posljednje vrijeme nista ne donosi. Bolji je finisher od Harisa te bih ga zbog toga ostavio za posljednjih pola sata da svjez pokusa nesto protiv odbrane Celtica, jer bojim se da je on trenutno za 60 minuta bas beskoristan.
Premije moraju biti pa bar po 25-30k€ po igracu.
15.10.2013.
Ima li neko ovdje reakciju našeg komentatora poslije gola Oremuša? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Do desete minute ce neko napisati da smo se prepali i igramo ko pic.kebelosevic28 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 12:06Ljudi su favoriti i to je fakt. Normalno se nadati, prizeljkivati, vjerovati u ovaj tim, ali isto tako se nadam da u slucaju ispadanja nece biti gnusnih psovki, vrijedjanja i slicno.
Mozda to budem ja ne mogu nista garantovati. Mene je protiv buducnosti pojela nervoza odavno nisam izgubio zivaca kao na toj utakmici.
Protiv celtica opusteno samo realno je da nemamo sta izgubiti. A vjerujem da se svako bar malo nada prolazu ako nista jer se igra jedna utakmica i sve je moguce.
You are someone else I am still right here
Velid gol jeeee Spaho
15.10.2013.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Kako fino saopstenje kluba. Ugodno spusteno svima koji daju novce stranackoj kuravi zvana zeljeznicar. Ovo je samo pokazatelj koliko im se novca daje sa svih strana i opet propadaju.
Braco treba se uclaniti u klub i biti clan. Vjerujte mi.
Braco treba se uclaniti u klub i biti clan. Vjerujte mi.
Moje mišljenje je da su šanse 50:50%.
Igramo kući, nema tolikog pritiska, a i Ferenc i Riga su pokazali da nisu protivnik koji se ne može pobjediti.
Dalje, pogledao sam pdf Džeko i vidim da uopće nema postova ovih delegata koji se nazivaju navijačima FKS. Jasno proizlazi da se radi o provokaciji tih nazovi navijača našeg kluba, i to traje dulje od kada sam se prijavio ovdje, te smatram da je došlo vrijeme da se dotičnim da rok od Max 24h, da se skine potpis Kloca, ili slijedi noga sa ovog pdf FKS.
Napominjem da sam iz sažaljenja poslije poraza ŽeljA protiv MDK i Krupe poslao korektan post na temi pdf Željo, i bio u roku od 2-3 minuta obrisan .... Tražim da imamo isti kriterij....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Ma samo jake premije ako hocemo necemu da se nadamo. A i sa njima tesko da mozemo proci. Moja prognoza 0:2 hladno bez naboja..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ako igramo u Zenici ne znaci nuzno da smo gosti
15.10.2013.
Meni je od svih Euro tekmi u najbolje sjecanju ostala ona utakmica protiv Levskog. Najljepsi osjecaj me za tu utakmicu veze. Nadam se da ce se to promjeniti u cetvrtak i da cu imati novu najdrazu utamicu i prolazak 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Kyle88, Tarapi i 203 gosta.