FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

forgempp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forgempp » 28 sep 2020, 13:08

:bih:
Red1946 je napisao/la:
28 sep 2020, 12:54
MortemHz je napisao/la:
28 sep 2020, 11:36
Kad budu penali odlučivali o grupnoj fazi, srce bi mi iskočilo
Moje mišljenje je da su šanse 50:50%.
Igramo kući, nema tolikog pritiska, a i Ferenc i Riga su pokazali da nisu protivnik koji se ne može pobjediti.
Dalje, pogledao sam pdf Džeko i vidim da uopće nema postova ovih delegata koji se nazivaju navijačima FKS. Jasno proizlazi da se radi o provokaciji tih nazovi navijača našeg kluba, i to traje dulje od kada sam se prijavio ovdje, te smatram da je došlo vrijeme da se dotičnim da rok od Max 24h, da se skine potpis Kloca, ili slijedi noga sa ovog pdf FKS.
Napominjem da sam iz sažaljenja poslije poraza ŽeljA protiv MDK i Krupe poslao korektan post na temi pdf Željo, i bio u roku od 2-3 minuta obrisan .... Tražim da imamo isti kriterij....
Navijam za FKS, omiljeni igrac mi je Dzeko, ne vidim problem u tome, u svoje ime govorim da nikog ne provociram, ne znam za ostale.

Btw ja ne bih volio da idemo na penale jer imaju bas dobrog golmana i hvale ga puno.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2020, 13:09

Cim se ovako puno hvali Fanimo, ocekujem da bude najgori na terenu :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 13:16

@Nobel @forgempp @Javier @alacious i ostali, sad smo ga nayebali kad nas Morto odstrani. Nije ovom džaba nick @Red, prijavio se prije 4 mjeseca na forum i već red zavodi. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 28 sep 2020, 13:17

Red1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Igramo kući, nema tolikog pritiska, a i Ferenc i Riga su pokazali da nisu protivnik koji se ne može pobjediti.
Dalje, pogledao sam pdf Džeko i vidim da uopće nema postova ovih delegata koji se nazivaju navijačima FKS. Jasno proizlazi da se radi o provokaciji tih nazovi navijača našeg kluba, i to traje dulje od kada sam se prijavio ovdje, te smatram da je došlo vrijeme da se dotičnim da rok od Max 24h, da se skine potpis Kloca, ili slijedi noga sa ovog pdf FKS.
Napominjem da sam iz sažaljenja poslije poraza ŽeljA protiv MDK i Krupe poslao korektan post na temi pdf Željo, i bio u roku od 2-3 minuta obrisan .... Tražim da imamo isti kriterij....
Pa jel treba ponovo da raspravljamo o glupostima? Mislim da je sve receno u vezi toga. Sta ima veze ako voli Dzeku? Najboljeg strijelca repke. Sta ima veze ako misli da je najbolji BH fudbaler svih vremena? Njegovo misljenje (koje dijelim). Zbog kakvih se ti gluposti ljutis, nevjerovatno...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 28 sep 2020, 13:28

skoroalen je napisao/la:
28 sep 2020, 13:16
@Nobel @forgempp @Javier @alacious i ostali, sad smo ga nayebali kad nas Morto odstrani. Nije ovom džaba nick @Red, prijavio se prije 4 mjeseca na forum i već red zavodi. :lol:
Dzeko kao najveci neprijatelj FK Sarajeva :rol:

Ne bih sad skinuo potpis ni za stoju :D
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 sep 2020, 13:29

Evander je napisao/la:
28 sep 2020, 13:04
Meni je od svih Euro tekmi u najbolje sjecanju ostala ona utakmica protiv Levskog. Najljepsi osjecaj me za tu utakmicu veze. Nadam se da ce se to promjeniti u cetvrtak i da cu imati novu najdrazu utamicu i prolazak :kafa:
Slozit ces se sa mnom i reci da je nasa najzrelija utakmica ona protiv Rapida Buchuresta 1:0

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 28 sep 2020, 13:32

Hebo vas Dzeko u supcic na ovoj temi i komentari. I ja gs volim pa ne smaram s njim. Najbolji igrac BiH ikad. Tacka i cao. Sta perete temu koje pm vise
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 sep 2020, 13:40

| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 13:40

forgempp je napisao/la:
28 sep 2020, 13:28
skoroalen je napisao/la:
28 sep 2020, 13:16
Dzeko kao najveci neprijatelj FK Sarajeva :rol:

Ne bih sad skinuo potpis ni za stoju :D
Isto majke mi. :rol: :rol:
Hajmo i na avatar stavit Džeksona, nek crknu dušmani. :urnebes:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 sep 2020, 13:40

Irfan Hadžić: Volio bih doći u Sarajevo, bila bi mi čast igrati na Koševu
Bh. napadač turskog Akhisarspora Irfan Hadžić već neko vrijeme se povezuje sa FK Sarajevo, a u razgovoru za portal .....ba je otkrio koliko u tome zapravo ima istine i da li ga privlači ideja da obuče bordo dres.
Aktuelni šampion bh. razmišlja da dodatno ojača svoj napad, a da je ozbiljna opcija za tu poziciju, potvrdio je Irfan Hadžić.

"Ima istine u onome što se priča, jer sam razgovarao s predstavnicima Sarajeva o mogućem dolasku na Koševo. Ipak, imam ugovor s Akhisarsporom još dvije godine i igram u prvom sastavu, ali ću razmisliti o svemu u narednih nekoliko dana", izjavio je Hadžić.

Mogućnost njegovog dolaska u Bordo ekipu svidjela se navijačima FK Sarajevo.

"Drago mi je što navijači misle pozitivno o meni, volio bih doći u Sarajevo, ako ne sada, možda nekad poslije. To je veliki klub, ima navijače koji su među najboljim na balkanu. Bila bi mi čast igrati na Koševu", rekao je bh. napadač.

U Akhisarsporu situacija nije sjajna.

"Nažalost, situacija je poprilično loša u posljednjih nekoliko mjeseci, zbog toga i razmišljam da promijenim sredinu. Ipak, došli su novi ljudi u klub pa su stvari malo bolje. Nadam se da će sve to ići uzlaznom putanjom", kazao je Hadžić.

Za performanse Sarajeva ima samo riječi hvale.

"Napravili su odličan posao, a u Evropskoj ligi se vidjela želja za uspjehom. Siguran sam da ekipa ima šanse da prođe Celtic. Bio bi to veliki uspjeh za BiH", riječi su našeg sagovornika.

Poziv u reprezentaciju BiH za utakmicu polufinala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Irske nije dobio.

"Mislim da poziv nisam zaslužio jer tokom prošle sezone nisam mnogo igrao. Imao sam problema s trenerima, ali sada imam šansu da se pokažem. Tada se mogu nadati pozivu. Igrači koji su pozvani za Irsku su to zaslužili i trebaju dobiti šansu. Nikad se ne zna kad će se neko istaktnuti", smatra Hadžić.

On vjeruje da će Zmajevi savladati Irce.

"Imamo dobre šanse, bolja smo reprezentacija i uz borbu ćemo proći dalje", završio je Hadžić

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 sep 2020, 13:49

Hajde Irfane, nemoj zayebavat, dolazi odmah
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 sep 2020, 13:49

Zip je napisao/la:
28 sep 2020, 13:09
Haha i ja sam htio napisati koliko ga hvalimo zajebat ce nesto.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2020, 13:52

bordobijeli je napisao/la:
28 sep 2020, 13:49
Zip je napisao/la:
28 sep 2020, 13:09
Haha i ja sam htio napisati koliko ga hvalimo zajebat ce nesto.
De ne baksuzirajte. :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 sep 2020, 13:53

Red1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Tebi su obrisali post jer si navijač Sarajeva, momke koje ti ''prozivaš'' su navijači Sarajeva i pišu na svojoj temi te imaju puno pravo staviti Džeku u svoj potpis. Ja dijelim mišljenje sa tobom a ne sa njima ali ne možemo ih prisiljavati na nešto ako to oni ne osjećaju. Ti, ja ili neko deseti može tvrditi da je Melunović najbolji i ima puno pravo na to koliko god čudno ili nekome možda i glupo zvučalo. Razumijem šta želiš da kažeš i tu poveznicu sa mitoljupcima ali on je prije svega bosanski igrač pa sve ostalo i zato su ga momci i staviti tu, jer je po njima najbolji ikad ili jednostavno dobar.
Da ne pišem sad koga znam sve lično i koga sam upoznao i viđao na utakmicama Sarajeva, suludo je o tome diskutovati.
Jedino je Vanja bivši štrumf, ostali su regularni..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 28 sep 2020, 14:01

MortemHz je napisao/la:
28 sep 2020, 13:53
Red1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Jedino je Vanja bivši štrumf, ostali su regularni..
:rol: :rol: :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 sep 2020, 14:10

@skoroalen štrumf, drag mu je najbolji strijelac repke u historiji, pa fuj!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 28 sep 2020, 14:11

U Kupu protiv Radničkog će nam suditi Sabrija :D :lol: :tokralju:

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 sep 2020, 14:11

Celtic ko Celtic, bili bi veliki favoriti i protiv Zvezde i Dinama a kamoli protiv nas.
Čuda se u fudbalu dešavaju, i to nerjetko, s toga treba gajit nadu u prolazak.
Bez respekta, odvažno, bez straha, jako i hrabro po jedan cilj a to je prolazak. Ne zamjeram ni debakl, ni lošu igru, ništa. Ne bi im zamjerio niti ispadanje od Budućnosti nakon dobrog starta u ligi koja nam je najbitnija do sada ikad iz milion razloga.

Šteta ovogodišnje prilike, velika šteta ovog zadnjeg žrijeba, Ararat i Dynamo Brest bi ispišali i plasirali se u grupe. Imamo i ovako šanse, ali su dosta manje jer smo ubjedljivo najgoru opciju izvukli, što ne čudi ništa u vezi nas.

Ovo novo takmičenje koje ide od sljedeće godine je za nas pun pogodak, ali pod uslovom da budemo prvaci države. Da je to takmičenje od ove godine krenulo mi bi već sada imali sigurno grupe minimalno bez obzira na ishod meča sa Celticom. Prvak države će sljedeće sezone zaraditi više para nego ostala tri predstavnika zajedno.

Biti prvak države, doć do play of-a kao ove godine i zaraditi skoro 2 miliona eura. Prolazak u grupe tog novog takmičenja bi sigurno donijele još toliko novca, valjda sljedeće godine budu i navijači, te grupe bi pratilo i dosta navijača a i TV prava i sponzori donose veliku zaradu.

Na dobrom smo putu da konačno budemo samoodrživi i da uspostavimo dominaciju u državi, a nakon toga sigurno i budžet i veća ulaganja idu od većinskog vlasnika što znači dominaciju a i ovako ta ulaganja i budžet nisu mala. Nadam se da će i stadion ubrzo biti riješen i da se nečim i zahvalimo Nam-u i Tan-u.

"Life is beautiful." :njanjanja:
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 28 sep 2020, 14:14, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 sep 2020, 14:12

Surreal je napisao/la:
28 sep 2020, 14:10
@skoroalen štrumf, drag mu štrumf, pa fuj!
:thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 sep 2020, 14:13

A sere i ovaj Hadzic , garant nisu redovne plate bile ili sta vec pa htjeo Ici ,eh sad kad su dosli novi,obecali plate sad bi ostao.Ma **** se ti kume .
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus i 24 gosta.