Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
-
- Kontakt:
Re: Problemi sa korištenjem SportSport.ba Fantasy
Zasto ne mogu da se naprave transferi za ovo kolo, ako je prva utakmica ovog kola tek sutra/danas u 16h?
Ziljkić šteka nešto ne mogu da ga postavim za kapitena i kada ga stavim na klupu ne mogu da ga vratim u ekipu.
-
- Kontakt:
Ljudi niste normalni, dajte da možemo sastaviti ekipu za ovo kolo, prva utakmica je tek u 16h!!!
Sta je ovo ba ne mogu sastavit ekipu za ovo kolo jos mi pise popunite vas sastav nedostaje vam 15 igraca
Ja sinoc stavio kapitene nove jel je derbi odgodjen,i sad udjem oni resetovali sve ko da nisam ni mjenjao nista,opet stari kapiteni i sad nemogu nista promjeniti vise za ovo kolo jel su i rok promjenili.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa jebote meni ugasili ekipu skroz.
-
- Kontakt:
Vjerojatno si sastavio ekipu za sljedeći vikend, 10. kolo. Otiđi na poene , pa 10. kolo i vidi jel to ta ekipa.
Nista nema za 10 kolo,za ovo sam radio jucer/sinoc nekad ,tad je jos stajala normalna granica da se igraci mogu do danas mjenjati Medjutim poništili su mi te promjene iz nekog razloga.oliverdragojevic je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:17Vjerojatno si sastavio ekipu za sljedeći vikend, 10. kolo. Otiđi na poene , pa 10. kolo i vidi jel to ta ekipa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Molim te, napisi uvijek ime ekipe kad prijavljujes problem, lakse cemo rijesiti.
Hvala
Ps. Najprije ce biti da nisi kliknuo ‘spasi izmjene’. Ta vrsta problema tesko da se moze desiti samo jednom korisniku, tj. Ili se ekipe spase ili ne. Ali hajde ime ekipe da provjerimo sve.
Hvala
Ps. Najprije ce biti da nisi kliknuo ‘spasi izmjene’. Ta vrsta problema tesko da se moze desiti samo jednom korisniku, tj. Ili se ekipe spase ili ne. Ali hajde ime ekipe da provjerimo sve.
Cini se da je kod sviju isto, da se za ovo kolo nije mogl onista raditi niti mjenjati, sto mi nije logicno jer je normalno redovno kolo... sto zanci da kad se budu radile ponovno izmjene ici ce kazne opez za 10 kolo, znaci dupli kazneni bodovi kuknjava kuknjava
Ja sam jos sinoc napravio izmjene, i sve je to otislo za 10 kolo, u ovom devetom kolu evo stoji mi ista ekipa koja je bila i u proslom osmom...
evo dokaz

Ja sam jos sinoc napravio izmjene, i sve je to otislo za 10 kolo, u ovom devetom kolu evo stoji mi ista ekipa koja je bila i u proslom osmom...
evo dokaz

Mozda je sistem "zbunila" satnica derbija - TBD pa je nekako "zakljucio" da je vrijeme za 9. kolo isteklo i odemah postavio vrijeme za 10. kolo.
Just guessin'
Just guessin'
Ista stvar mi se desila, ekipa Klaster. Dakle sve izmjene za ovo kolo se nalaze tek u sljedecem a sad mi se broji ekipa iz proslog osmog kola.
Ovo kolo sam stavio Cvijanovica za kapitena, i dobio sam 6 bodova umjesto 12, kada sam ga postavljo klikno sam na "spasi svoj tim".
Moj tim : Dream FC
Moj tim : Dream FC
Isto i kod mene. Sta se desilo?
isto je kod sviju, greškom sistema smo lockdown imali dan ranije, tako da su sve nakon toga izmjene prebačene za naredno kolo. Još uvijek analiziramo zašto se to desilo.
evo samo da ti javim, da je u mene sve uredu. Nije mi nista prebaceno i sve je pasalo
Mia San Mia
Kod mene se formacija izmjenila i postava izmjenila a nisam nista dirao.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.