Selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević naknadno je pozvao i Dinu Hotića za utakmice sa Sjevernom Irskom, Holandijom i Poljskom.
Eto svi zadovoljni
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević naknadno je pozvao i Dinu Hotića za utakmice sa Sjevernom Irskom, Holandijom i Poljskom.
Znam da zvuci cudno ali zasita imaju svoje ljude na ovom forumu koji prenose "puls" mase...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:01Citaju forum hehehe, Hotic je jedan od in form igraca repke.
Husika je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:15Znam da zvuci cudno ali zasita imaju svoje ljude na ovom forumu koji prenose "puls" mase...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:01Citaju forum hehehe, Hotic je jedan od in form igraca repke.
NIje ovo prvi put da se na forumu pocne nesto i da usljedi reakcija iz saveza a sve to rade jer su im dzepovi puni oraha!
slusalica je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:17Husika je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:15Znam da zvuci cudno ali zasita imaju svoje ljude na ovom forumu koji prenose "puls" mase...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:01
Citaju forum hehehe, Hotic je jedan od in form igraca repke.
NIje ovo prvi put da se na forumu pocne nesto i da usljedi reakcija iz saveza a sve to rade jer su im dzepovi puni oraha!![]()
Riznico budalastinjica!
Ne znam razlog. Kako cu znati pobogu si?
To ti se zove "ispitivanje pulsa naraoda"!
Spisak je ovaj put poprilicno uredan
Je li bio star kad je pozvao Šabanadžovića:)killafrommanilla je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:46Nikad realniji spisak, tako je to kad dodje na klupu autoritet i covjek kojem nisu potrebji talovi pod starost![]()
Danas je stariji.Drape je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:49Je li bio star kad je pozvao Šabanadžovića:)killafrommanilla je napisao/la: ↑28 sep 2020, 15:46Nikad realniji spisak, tako je to kad dodje na klupu autoritet i covjek kojem nisu potrebji talovi pod starost![]()
Dobio je sansu protiv Italije, i to u prvih 11
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 24 gosta.