FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zundo mozes mi bratu objasnit neko gradivo iz osnove,ti si to skoro imo ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Opet bježiš s nastave?Zundo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:18Evo Zunde oko moje, jel ko pitao za mene?ajdohordas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:08Možeš dok ti se Zundo ne ukaže na ovoj temi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:04
Moji roditelji imaju crveni "Iskrin" telefon. Ne možeš puno sa njega. Al su me pustili na kompjuter. Bio sam dobar, sve sam pojeo i nisam psovao. Kažu, moreš pola sata, ni minute više! Pa reko da iskoristim...![]()
Završila nastava kadikadVenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:21Opet bježiš s nastave?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Moze moze, ali treba to i platitfeniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:20Zundo mozes mi bratu objasnit neko gradivo iz osnove,ti si to skoro imo ?

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
More mu samo objasniti kako pušiti u wc-u.feniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:20Zundo mozes mi bratu objasnit neko gradivo iz osnove,ti si to skoro imo ?
Fakat, dundule li djeca sad u školi po halama? Nama se na odmoru dim mogo nožem sjeć....
Ja Bond maštrafio...
- feniksptica
- Kontakt:
Moze,cim nam dodje napadac bit ce i toZundo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:24Moze moze, ali treba to i platitfeniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:20Zundo mozes mi bratu objasnit neko gradivo iz osnove,ti si to skoro imo ?![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Možel jedno pitanjce. Da li se ova tema zove ,,FK Sarajevo'' ili ,,Sprdanje sa Zundom i diskutovanje o njegovim godinama''?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Ako ga prizove kao i Fatosa, nemoj Boga ti da ikog više priziva 

-
- Kontakt:

1.D. Hodzic
2.A. Hebibovic
3. 3-5-1-1
Kovacevic
Serbecic,Milicevic,Dupovac,
Oremus,Djokanovic,Susic,Pejovic,Fanimo
-------------Tatar
-------------Ahmetovic
4. rezerve : Zinedin,Salcin
Mislim od ove 4 opcije, da je prva opasna za napade. Dobro si rekao prije pola godine

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma ko yebe Zundu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Eno Zrinski pobijedio Krupu 3:0, a mi samo 2:0.
Dokle taj Vinko misli terorisati navijače najvećeg i najboljeg kluba u državi??
Dokle taj Vinko misli terorisati navijače najvećeg i najboljeg kluba u državi??
- feniksptica
- Kontakt:
Vala ja sam ga imo hahahVenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:19Zundo ima test iz vjeronauka. Nema njega do cenera večeras.ajdohordas je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:08Možeš dok ti se Zundo ne ukaže na ovoj temi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 18:04
Moji roditelji imaju crveni "Iskrin" telefon. Ne možeš puno sa njega. Al su me pustili na kompjuter. Bio sam dobar, sve sam pojeo i nisam psovao. Kažu, moreš pola sata, ni minute više! Pa reko da iskoristim...![]()
FKS
- SedrenikHz
- Kontakt:
Kako steusrali temu ne vjerujem..
Poceli ste ko anamo oni tamo.
Nekad je uzitak bilo citat postove forumasa, sad naki debilni komentari, a utakmica zivota za 3 dana.
Nadje se poneki forumas ala Alfred, Pantelija, Skoro, Samozdravlje (ahbab) da napisu sta pametno, mozda sam nekom zab ostalo fuj.
Poceli ste ko anamo oni tamo.
Nekad je uzitak bilo citat postove forumasa, sad naki debilni komentari, a utakmica zivota za 3 dana.
Nadje se poneki forumas ala Alfred, Pantelija, Skoro, Samozdravlje (ahbab) da napisu sta pametno, mozda sam nekom zab ostalo fuj.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema insadjera bez GIS-a
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jel do nedjelje
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Amco46, BHFreak, Bordo10, Cautinho, Combattente87, Direktorcic, Ferrante071, Fudo, Google [Bot], Grk1234, HordeSaSjevera, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, Kaunas, keli, klasik, kosevodom, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, Napapijri, NeSamSafetee, Orvel, OsmanhodzicBuco, pitara, roccosiffredi, samoFKS, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946 i 321 gost.