FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uz Ajetija povrijeđeni su i Forest i standarni štoper Jullien to je također plus za nas 
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 28 sep 2020, 20:20, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koji će nam q sada napadač, ligu mogu i ova dvojica igrati. 

- ElCartel11
- Kontakt:
Kako Zundo barata matematikom ja se čudim, da nije na fakultetu vec
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Al si naporan...ElCartel11 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:21Kako Zundo barata matematikom ja se čudim, da nije na fakultetu vec
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:21Ačkosum! Odma te za precjednika razreda.

FKS
- ElCartel11
- Kontakt:
Zundo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:22Al si naporan...ElCartel11 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:21Kako Zundo barata matematikom ja se čudim, da nije na fakultetu vec

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pa vidis da i ovaj hadalj kalkulise konta ako prodju u grupe mozda i dodjem, ali tad(ko ni sad) ti ne treba on, tad imas kes i paznju mnogih i agencija i menadzera nudit ce ti se sami....
Ako prodjes u grupe, svakako moras se pojacat jos....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 28 sep 2020, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne libe se sutirati sa distance sto je vrlo slabo po nas i naše zatvaranje tih suteva. Imao je i Hibernian svoje prilike tako, da nisu nepromostivi.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nikako Denchi na zelenu granu da stane sa Hadžićem

Ne treba se previše nadati grupama, niko sretniji od mene ali nismo mi još zreli za grupe. Mada ne treba gubiti nadu, ali ne treba biti ni razočaran ako ispadnemo.
Idealna situacija
Protivnik veliki klub poraz nista strasno
S druge strane, 1 tekma, lopta je okrugla
Sve je moguce...
2.turska je taman po mjeri ovom hadalju, nama treba drugar neki Matiji i Joachimu, neki Edouard za sirotinju...
Protivnik veliki klub poraz nista strasno
S druge strane, 1 tekma, lopta je okrugla
Sve je moguce...
2.turska je taman po mjeri ovom hadalju, nama treba drugar neki Matiji i Joachimu, neki Edouard za sirotinju...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Samo da se ne opustimo, ko biva, lako ćemo. To nam se uvijek osveti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Iskreno i meni su pomjesani osjecaji po pitanju Irfana jer znam, da možemo dovesti boljeg, a isto tako znam, da mozda ako njega ne dovedemo, necemo onda nikog dovoditi do zime, a to ne bi bilo dobro.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Makijato pored Željinog stadiona, maloprije sjede Husref Musemić, legenda kona Enver Hadžiabdić i još neki ljudi.Voli sa njima sjediti, to je cudo jedno.
Uporedjuju kamatne stopeHistoricar je napisao/la: ↑28 sep 2020, 20:49Makijato pored Željinog stadiona, maloprije sjede Husref Musemić, legenda kona Enver Hadžiabdić i još neki ljudi.Voli sa njima sjediti, to je cudo jedno.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], Guest1945, klasik, nedimmmm1337, Pena, Posejdon, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, ronaldo99, samoFKS, Seipronto, Tatamata1946 i 168 gostiju.