Jes se zayebao Klay sa tom izjavomBosniaBoston je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:27Zbog mvp-a “nebitne” rs su mu kao sto kaze Klay Thompson “feelings got hurt”Nail for Real je napisao/la: ↑28 sep 2020, 17:25Znaci LeBron ce da potegne zbog FMVP-a, a ne zato sto je titula u pitanju.
![]()
NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Misliš Iguodala?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
E cuj Dennis Rodman bio superstar
Mozda van terena.
Pa tad je glumio u onom filmu sa Van Dammeom, kako neće biti superstar.
Howard, Rondo, James, Davis. 4 all stara u jednoj ekipi, to odavno nije viđeno. Quinn Cook i Jamale osvajači titula, igrači sa pedigreom. Jr Smith jedan od najboljih trojkaša ikad...
Jednostavno su prejaki za petoplasirani Miami.
Howard, Rondo, James, Davis. 4 all stara u jednoj ekipi, to odavno nije viđeno. Quinn Cook i Jamale osvajači titula, igrači sa pedigreom. Jr Smith jedan od najboljih trojkaša ikad...
Remember, remember the 5th of November.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nije viđeno od GSW-a sa 5 all stara u ekipi, baš odavno nije viđeno...TonySosa je napisao/la: ↑28 sep 2020, 19:36Pa tad je glumio u onom filmu sa Van Dammeom, kako neće biti superstar.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Imao je Cle i po 6 pa su bili pometeni sa terenabombaysaphire je napisao/la: ↑28 sep 2020, 19:41Nije viđeno od GSW-a sa 5 all stara u ekipi, baš odavno nije viđeno...TonySosa je napisao/la: ↑28 sep 2020, 19:36Pa tad je glumio u onom filmu sa Van Dammeom, kako neće biti superstar.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Apsolutna defanzivna elita i nista vise, ne provaljuj se cuj superstar. Jedini superstari tu su bili MJ i Pippen kakav Rodman grob te yebo frajer 5 poena u prosjeku zabijao u sampionskim sezonama Bullsa, on je bio superstar ali van terena. Prebitan igrac ali ohladite malo sa tim pojmovima. Moga si Longleya i Harpera jos proglasiti za velike zvijezde.
rodman u devedesetima je dva puta bio all star , i dva puta u 3. petorci lige,tesko da neko takav je u top 15 igrača 90-tih godina proslog vijeka
Hvala.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Čekamo da imaginarni postavi statistiku.
evo nam krilnog centra dogodine 
japa je napisao/la: ↑28 sep 2020, 19:56Apsolutna defanzivna elita i nista vise, ne provaljuj se cuj superstar. Jedini superstari tu su bili MJ i Pippen kakav Rodman grob te yebo frajer 5 poena u prosjeku zabijao u sampionskim sezonama Bullsa, on je bio superstar ali van terena. Prebitan igrac ali ohladite malo sa tim pojmovima. Moga si Longleya i Harpera jos proglasiti za velike zvijezde.
Ma ja tu su negdje on i Tony Allen jel tako, odlicni defanzivci i to je to
Superstar nego sta, covjek 7 godina zaredom prvi skakac lige bio pored Dreama, Shaqa i ostalih zivotinja, jos jedva 2 m bio visok, mnogi ga cak i smatraju najboljim skakacem svih vremena
moras se malo informisat ko je i sta je Dennis fuckin Rodman prije nego sto pocnes lupetat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fakat neki ne znaju sta znaci superstar
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dennis Rodman, mozda i najbolji skakac svih vremena i jedan od boljih defanzivaca, ali tesko ikada top 15 igrac lige.Ni blizu.Pogotovo ne u CHI u koji je dosao sa svojih 34-35 godina, ako se ne varam.Tu je je imao ulogu role igraca i vrhunski je to radio.
Rodman u Bullsima = Howard u Lakersima
Cuj superstar
Cuj superstar
Ma ja Tristan Thompson nivo je bio
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To je ono sto vi niste imali od Birda sem one jedne-dvije KGeve sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.