Ja jutros gledam, gosti ni jednog gola nisu dali

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Ja jutros gledam, gosti ni jednog gola nisu dali
Sreca u nesreci je da je moj tim gost.Da je domacin sad bi navalili na mene kako stima ovo ono...
Ma pusti...123456 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 13:36Sreca u nesreci je da je moj tim gost.Da je domacin sad bi navalili na mene kako stima ovo ono...![]()
Vidi mi dresa
Auu kakva jačina.
Daj i meni dres napravi, da i moj profil se osvjezi avatarom nakon nez ni ja koliko godina.
Evo javio sam @deyi, on je zadužen za opremu.soxx je napisao/la: ↑27 sep 2020, 17:59Daj i meni dres napravi, da i moj profil se osvjezi avatarom nakon nez ni ja koliko godina.
Broj 11.
Hattrick abd na debiju pravim![]()
Prije dosta godina igrao ja ovakvu ligu na hordezla.org.GracanicaAA je napisao/la: ↑27 sep 2020, 13:57A jesi vala odabrao hah.
Znali se ko je pogodio najludi rezultat npr 4-3 i tako nesto ludo?
Davno je to bilo, bili mladi i naivniBoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:40Nadam se da sekretar bilježi ovo, da znamo ko je podložan namještanju utakmica![]()
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:40Nadam se da sekretar bilježi ovo, da znamo ko je podložan namještanju utakmica![]()
Stolac ce posteno odigrati ligu.123456 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 23:02BoixosNois1899 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 19:40Nadam se da sekretar bilježi ovo, da znamo ko je podložan namještanju utakmica![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala tebi na ukazanoj greški.
Je li ozvaničen transfer.
Pa ne znam sta treba, marsal je kapiten, ali cojka nema od prosle sezone. Ovaj @Burundi se javio da hoce i sto se mene tice neka igra s nama, bolje iko nego da nas je dva samo, a ovaj 123456 je rekao da mogu zamijeniti marsala od cetvrtog kola tj. sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.