English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Za klasu bolja ekipa, rekao bi covjek sa pola snage.
Mislim da moras dobro napet muda pa reci da je to smijesan igrac.Chapman1886 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:47čuj stručnjaka nakon 5 minuta je on zaključio da je smiješan igrač
"You'll Never Walk Alone"
Luiz
I onda kazu sto Chelsea daje igrace "konkurentima".

I onda kazu sto Chelsea daje igrace "konkurentima".
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Chapman1886
- Kontakt:
ne broje se ruke za krezube skauzere
imaju ljudi dali pare gledali analizirali prike toga,garant je smiješanakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:49a ti nakon 5 minuta zakljucio da nije smijesan igrac jelChapman1886 je napisao/la: ↑28 sep 2020, 22:47čuj stručnjaka nakon 5 minuta je on zaključio da je smiješan igrač
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Jota strasno agilan igrac. 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobar je Arsenal, mogu oni u top 4. Ali ova ekipa Liverpula će se prošetati ligom.
Ceballos je vrhunski igrač kako samo dijeli lopte, ipak Liverpool zasluženo level su iznad Arsenala kao i Uniteda, Chelsea, itd.
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 28 sep 2020, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- Chapman1886
- Kontakt:
da je suđenje neutralno bilo i da je elneny slomio nogu na zagrijavanju druga bi se pjevala sad al eti
Samo Sloboda | COYG
Liverpul kvalitetnija ekipa nema šta ali imaju i sudije kao podršku, Van Dijk dva puta sam sebi svira faul.
Ali odavno veci promasaj nisam vidio
£80m
Pepe
£80m

Pepe
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Malo jaci trening

Arsenal zaslužio najmanje bod. Lacca je promašio probjedu, nevjerovatno šta je dvaput promašio.
Bellerin ne bi meni zaigrao vise ni u Stupcanici.Kakav kloc.Jos mu sudija 2 puta uzima loptu zbog nepravilno izvedenog auta.Kad leksaurin ne uze zbog njega.Ali su zato ubacaji Pepea iz kornera prica za sebe 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slažem se. Samo na treningu dok je Klop sudija ono nije crveni karton.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Smijesna ekipa je ovaj Arsenal.
I protiv West Hama su bili losi, a ono protiv Fulhama tek sad vidimo koliko je relevantno.
Grcevita borba za TOP4 i eventualno neki kup.
Treba im u cetvrtak pustiti, bjezi, malo mi ih je cak i zao.
I protiv West Hama su bili losi, a ono protiv Fulhama tek sad vidimo koliko je relevantno.
Grcevita borba za TOP4 i eventualno neki kup.
Treba im u cetvrtak pustiti, bjezi, malo mi ih je cak i zao.
You'll never walk alone.
Arsenal zalosno izgledao, pogotovo u prvom, u drugom su se malo trgnuli ali koji ulazak u 16 Liverpula i 2-3 neuspjele kontre nisu dovoljne ni protiv duplo losijeg protivnika, osim toga sto su se trgnuli u par navrata dosli do zadnje trecine ponovo su na kraju pali pa su mogli primiti jos koji. Zaliti se na sudjenje je pokazatelj velike slabosti od strane topnika. Liverpul jednostavno dosta kvalitetnija ekipa, individualno i timski jedan drugi nivo, a sta reci za Manea, kakav paklen igrac, jos bolja stvar sto se nakon izlaska nije ni osjetio nedostatak jer je Jota imao instant impact, sjajan igrac ce te postati pod palicom Jurgena. Zasluzena pobjeda, moglo je i svrsit gore za topnike. 

Zadnja izmjena: AzorAhai, dana/u 28 sep 2020, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.