I mene nešto vuče na to i veliki preokret Orlanda, prvi put u historiji NBA Play offa. Ako sada uzmemo, mi smo winneri 1337%Neutral je napisao/la:Sada je odlučujuća utakmica, mislim da će biti ovo najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu playoff-a.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
I mene nešto vuče na to i veliki preokret Orlanda, prvi put u historiji NBA Play offa. Ako sada uzmemo, mi smo winneri 1337%Neutral je napisao/la:Sada je odlučujuća utakmica, mislim da će biti ovo najbolja utakmica u dosadašnjem dijelu playoff-a.
D1n0 je napisao/la:Arenas dosao - Lewis otisao
Carter je bolji, ovaj Lewis ima velik kontrakt, no igra katastrfalnoBIHfan je napisao/la:D1n0 je napisao/la:Arenas dosao - Lewis otisao
Nije jos nista konkretno. Sve je to spekulacija. Bolje da daju Cartera, nek Lewis ostane.
aj richardson al sta ce im hedoD1n0 je napisao/la:Orlando zeli Jason Richardson i Hedo!
bas tako sjajni magicni, howard inzvareeedanD1n0 je napisao/la:Odlicna igra Magic!
Kad je bacao onu loptu na Quinalfarouqaminu je napisao/la:bas tako sjajni magicni, howard inzvareeedanD1n0 je napisao/la:Odlicna igra Magic!![]()
http://www.rojadirecta.org/goto/tvdeporte.****/vuk_samotnjak je napisao/la:zdarvo!!jel ima neko link neki za tekmu orlando-boston??hvala..
.....p.s...pozurite molim.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.