English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Chelsinator
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ispravna odluka žuti karton kod lakta. Nije nasilnički i grubo, samo je oštar start i nedozvoljeno korištenje ruke što je žk pa kom milo kom drago
KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH! 🔵⚪
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG

Edit: I btw, takvoj rupi je Robo rezerva u reprezentaciji.

Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 28 sep 2020, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Postoji jedan,sljivo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:17Svak teži da maksimizira uspjeh odnosno rezultat, a Arsenal je ovom igrom to i pokušao. Imali su šansu gdje je moglo lahko i biti nešto. Da su se nadigravali bilo bi 4 - 0 na poluvremenu. Nema ekipe u Evropi koja smije otvoriti gard protiv Liverpoola, ne postoji.
i zbog toga je, između ostalog, ispred drugih.
Misliš na Robertsona koji je kapiten Škotske? Pa i slijep je noćas vidio razliku u bekovima, Robertson više pretrcao u protivnickoj polovici nego ovaj kroz čitavu tekmu.bega_afc je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:23Dobro.
Edit: I btw, takvoj rupi je Robo rezerva u reprezentaciji.![]()
Mislim, mislim.
Sta prica ovaj gore, pa bokserom ga udario
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zato su te utakmice Liverpoola i Citya nesto najjace sto gledam zadnje 3 godine u EPL, a i u LP su imali strasne duele.Rajaz je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:26Postoji jedan,sljivo je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:17Svak teži da maksimizira uspjeh odnosno rezultat, a Arsenal je ovom igrom to i pokušao. Imali su šansu gdje je moglo lahko i biti nešto. Da su se nadigravali bilo bi 4 - 0 na poluvremenu. Nema ekipe u Evropi koja smije otvoriti gard protiv Liverpoola, ne postoji.
i zbog toga je, između ostalog, ispred drugih.
Zadnja izmjena: AzorAhai, dana/u 28 sep 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Ozymandias
- Kontakt:
Nije ga udario direktno u glavu.
Prvo ga je udario u rame, pa je ruka "skliznula" do glave.
Zuti karton je ispravna odluka.
Da je udarac bio direktno u glavu to bi onda bio crveni.
Prvo ga je udario u rame, pa je ruka "skliznula" do glave.
Zuti karton je ispravna odluka.
Da je udarac bio direktno u glavu to bi onda bio crveni.
- Marsal
- Kontakt:
Pobijedili bi oni nas i sa 10 igrača ali ovo je čist crveni. Nek se najede kamarica ko kaže da nije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

E ovo je za crvenog. Pošteno.

Dobit će Mane crveni, ima još vremena, dok se VAR pregleda. Neće igrati u kupu.
Eno sudija sjedi na terenu, ima nade
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Chapman1886
- Kontakt:
crveni i 3 utakmice suspenzije al može protiv arsenala sve
Samo Sloboda | COYG
Ne slazemo se oko Megvajra ali ovdje si objasnio jednostavno da ljudi ne dulje s ovim nebulozama, sasvim ispravna odluka zuti karton, pametnom dosta. Na tim istim slikama i klipovima sto kace topnici se upravo vidi ovo sto covjek objasnio gore, sta dalje palamuditi. Trebao je Klop izaci bez Manea prije tekme i opet bi ih Liverpul uzeo na pricu. Realnog fana bi zabrinulo ono mrtvilo Arsenala, jako nervozno i nekvalitetno iznosenje lopte pod pritiskom, izgubili su 4-5 komada oko 16, sreca za njihpa i Liverpul nije bio na 100% realizacije inace bi planuli i gore. tek u drugom poluvremenu se malo popravilo stanje s izmjenama ali opet jako tanko za ekipu od koje se vise ocekivalo bez obzira na sve okolnosti. Vezni red malokrvan totalno, naprijed sto su napravili i to je u drugom ali nedovoljno, da nisu dobili poklon onaj imali bi nulu. Vezni nista nije uspio povezati konkretno cak ljudi bjeze i srivaju se od lopte, ma daj i onda ovaj se uhvatio kaciti hrpu nekih kvazi dokaza urote u korist Liverpula.

- feniksptica
- Kontakt:
Cuj skliznilo do glave..kako moze gore skliznut..ako ce skliznut skliznut ce u prsa..
Nego meni nije jasno sto je PSG trazio Bellerina a jos mi nije jasnije sto ga mi ne prodasmo sve nas yebalo
Nego meni nije jasno sto je PSG trazio Bellerina a jos mi nije jasnije sto ga mi ne prodasmo sve nas yebalo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
kakve se šizofrene manipulacije ovdje pišu još malo pa će doći do zaključka da je tirney faul napravio
Samo Sloboda | COYG
Lik je tako očito se trudio da gurne svoju facu u Maneovu šaku ne znam šta se vi više bunite, sve je očito. Trebao je Tierney tu dobiti žuti.feniksptica je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:47Cuj skliznilo do glave..kako moze gore skliznut..ako ce skliznut skliznut ce u prsa..
- feniksptica
- Kontakt:
Ma meni je ovo s engleskim sudijama opcenito postalo presmijesno. Takva liga i sve treba da ispasta zbog egosticni staraca..i ovi mladji koji dodju sve vise lice na njih..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)