Vitiello piše da je dogovoreno sve sa norvezanima
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma doći će Fofana.
Zadnja izmjena: muxa, dana/u 28 sep 2020, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gotovo. Halandov jaran je igrač Milana. Low risk transfer koji može da bude veliki ali veliki pogodak Maldinija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Maya Joshida, čovjeg godinama igrao Premier ligu, eto jedan jedini kvalitetan japanski štoper 
Mada Japancima je veći problem fizička inferiornost da bi napravili kvalitetnog štopera, a svi su mahom dobri tehničari.
Ovaj Tomiyasu je, koliko ja znam, po prirodi desni bek i ja kad god sam ga gledao igrao je desnog beka. Pa čak mislim da je komentator na utakmici Milana i Bologne rekao kako je do sada Tomiyasu skoro uvijek igrao beka i da je tu noć protiv Milana igrao štopera i bio odličan.
E sad da li je on kalibar za Milan, ne znam, nešto i ne bih volio da ga dovodemo.
Mada Japancima je veći problem fizička inferiornost da bi napravili kvalitetnog štopera, a svi su mahom dobri tehničari.
Ovaj Tomiyasu je, koliko ja znam, po prirodi desni bek i ja kad god sam ga gledao igrao je desnog beka. Pa čak mislim da je komentator na utakmici Milana i Bologne rekao kako je do sada Tomiyasu skoro uvijek igrao beka i da je tu noć protiv Milana igrao štopera i bio odličan.
E sad da li je on kalibar za Milan, ne znam, nešto i ne bih volio da ga dovodemo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hibic,fino..fino...
Radi kapiten ko birvaktile na terenu. Lijepo ovo sve izgleda, osjeti se da postoji neki plan (ma kakav god on bio). 10 godina se lutalo i blamiralo na svim poljima. Sada to djeluje zdravije i stabilnije. Treba malo popustiti i na racun Piolija, jbg nije mozda po rezultstima svjetski mag i ono sta bi mi htjeli. Mozda je ovo njegova generacija i mozda bas ovi igraci kontaju njegov sistem i shvatanje fudbala. Bolje i ovako , nego da imamo Seike i dovedemo fol Pepea Gorgonzolu da stuce bilione u 3-4 godine i opet go ku.rac.
Jos nesto, vidimo svi da Samu nije po kvaliteti za Milan, ali ruku na srce uvijek je dao 100%. Mene nervira kad vidim da ovi talentovani lelemudaju po terenu. Takav je Leao, isti je bio Niang i Balloteli.Ja kad vidim da izgubi loptu i ne potrci i zaganja da je vrati..ja po kuce razbijem.
Zato mi se svidja Benacer, i zna lopte i ne voli da gubi ni u mahali.
FM!
Radi kapiten ko birvaktile na terenu. Lijepo ovo sve izgleda, osjeti se da postoji neki plan (ma kakav god on bio). 10 godina se lutalo i blamiralo na svim poljima. Sada to djeluje zdravije i stabilnije. Treba malo popustiti i na racun Piolija, jbg nije mozda po rezultstima svjetski mag i ono sta bi mi htjeli. Mozda je ovo njegova generacija i mozda bas ovi igraci kontaju njegov sistem i shvatanje fudbala. Bolje i ovako , nego da imamo Seike i dovedemo fol Pepea Gorgonzolu da stuce bilione u 3-4 godine i opet go ku.rac.
Jos nesto, vidimo svi da Samu nije po kvaliteti za Milan, ali ruku na srce uvijek je dao 100%. Mene nervira kad vidim da ovi talentovani lelemudaju po terenu. Takav je Leao, isti je bio Niang i Balloteli.Ja kad vidim da izgubi loptu i ne potrci i zaganja da je vrati..ja po kuce razbijem.
Zato mi se svidja Benacer, i zna lopte i ne voli da gubi ni u mahali.
FM!
Jel onda ispada da je na kraju Boban otišao zbog ničeg?
Pošto Ragnick nije doveden.
Pošto Ragnick nije doveden.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 28 sep 2020, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
A ovaj Hauge, ne mogu sa sigurnošću tvrditi ali mislim da sam ga gledao prije par godina na nekom omladinskom reprezentativnom prvenstvu u Finskoj (dobro se sjećam da je bilo u Finskoj, jer znam da su i oni igrali jer su bili domaćini) i bio je pravo dobar, čini mi se da je i Haaland tada igrao za Norvešku 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Skoro je bilo nekih pisanja da bi se Boban mogao vratiti. Odnosno da Milan nema ništa protiv povratka, ali Boban je težak karakter i teško da će on to da prihvati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Boban je otisao jer je rekao sta misli nacinu poslovanja one gnjide Gaizidisa. Maldini je visio o koncu..ali su se izvukli svi zajedno..on, Pioli i pojedini igraci igrama i rezultatima. Gnjida za sada suti..ali javit ce se prvom prilikom da opet uzme mjeru.
Od 94 ja nikada nisam znao ime fin.direktora...i onds dodje ova svjetska varalica.Po meni FD radi iz kulisa..kao i SD koji treba da se pojavi na pressici i slikanju i to je to.
Nece se Zvone sigurno vratiti dok je ljigavac u klubu.
Meni nije jasno zasto je Maldini ostao jer u onoj situaciji svaki normalan,a bgmi i nenormalan covjek daje otkaz.
Boban je usijana glava, zato je otišao. Nije se ni on baš pokazao, ali je sa stilom hebao mater Gazidisu i otišao.
Pioli i Maldini su se izvukli sa koronom, i sad ispadoše heroji, a mogli su vrlo lako otići kao kujice iz kluba. Čudan je fudbal
@Edox je fino objasnio. Ja bih još samo dodao je da je Maldiniju sreća što se po filozofiji u svom poslu uklapa u Gazidisevu filozofiju, tj. dovođenje i razvijanje mlađih igrača za manje pare.
I sad to sve izgleda divno i bajno, Milan se vraća, mlade snage, bla bla, ali vidjet ćemo kroz godinu dvije kad dođu prve jače ponude za Gigija, Thea, Benasera itd, hoće li se tada desiti Arsenal broj 2 sa prodajom igrača.
I sad to sve izgleda divno i bajno, Milan se vraća, mlade snage, bla bla, ali vidjet ćemo kroz godinu dvije kad dođu prve jače ponude za Gigija, Thea, Benasera itd, hoće li se tada desiti Arsenal broj 2 sa prodajom igrača.
Fabrizio Romano : AC Milan have asked for Diogo Dalot on loan with buy option. Manchester United want to sell him on a permanent deal - no agreement reached at the moment.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini i Massara to zasad odlično hendlaju i bez Bobana. Rade pametno i ne rasipaju se novcem. Mladi i talentovani igrači su budućnost kluba. Bit će i promašaja ali bit će i pogodaka. Bolje da je budućnost tima u igračima koji imaju 20-23 godine, nego 30+..
Dobar u ofanzivi, rupa u defanzivi kao i svi portugalski bekovi ovog vremena. U Unitedu se nije snašao, a nije ni dobio nešto previše prilika.
Ne vidim potrebu za njim, bolje je da se forsira Kalulu.
Protiv nas je pokazao sta zna.. Malac je strasan igrac. Njegova igra..ili ti govor tijela mi daje za pravo ds kazem ds nema sanse da flopne. Vec je ovakav boljii od svih nasih krila. Kad ga gledam njegova igra mi najvise podsjecs na F.Riberya. Gurnut ce njega Mister odmah u vatru.Raonffa je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:33A ovaj Hauge, ne mogu sa sigurnošću tvrditi ali mislim da sam ga gledao prije par godina na nekom omladinskom reprezentativnom prvenstvu u Finskoj (dobro se sjećam da je bilo u Finskoj, jer znam da su i oni igrali jer su bili domaćini) i bio je pravo dobar, čini mi se da je i Haaland tada igrao za Norvešku![]()
To ja pricam..Evo vec sljedece ljeto eto ti Reala po Thea..Benaccera ce ganjati PSG/City, Roma ako odigra i ovu odigra odlicno Real/ManU ili Barca..onda Kessie svi Englezi ga mogu kupiti..dok je gnjida u klubu to ce se desiti. Neminovno zlo koje dolazi s dobrim rezultatima. Od prodaje Ibre i Silve ja se i 1.maja bojim,Raonffa je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:52@Edox je fino objasnio. Ja bih još samo dodao je da je Maldiniju sreća što se po filozofiji u svom poslu uklapa u Gazidisevu filozofiju, tj. dovođenje i razvijanje mlađih igrača za manje pare.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nešto sumnjam u tu rasprodaju igrača tek tako. Milan je Milan, a Arsenal je Arsenal. Uostalom covid ce itekako da utiče na merkato i naredne godine. Neće biti tek tako rasipanja uokolo. Niti jednog kluba. A Milan eventualnim povratkom u LPa kroz razne sponzore, novi ugovor o TV pravima i raznim bonusima, sebi će obezbjediti dodatnih 100+ M u prihodima. Tako da će to u potpunosti da stabilizuje finansije, a knjige FFPa su već sređene.
Ma to je neminovnost, daj Bože da to tako ne bude.edoox je napisao/la: ↑29 sep 2020, 00:06To ja pricam..Evo vec sljedece ljeto eto ti Reala po Thea..Benaccera ce ganjati PSG/City, Roma ako odigra i ovu odigra odlicno Real/ManU ili Barca..onda Kessie svi Englezi ga mogu kupiti..dok je gnjida u klubu to ce se desiti. Neminovno zlo koje dolazi s dobrim rezultatima. Od prodaje Ibre i Silve ja se i 1.maja bojim,Raonffa je napisao/la: ↑28 sep 2020, 23:52@Edox je fino objasnio. Ja bih još samo dodao je da je Maldiniju sreća što se po filozofiji u svom poslu uklapa u Gazidisevu filozofiju, tj. dovođenje i razvijanje mlađih igrača za manje pare.
I sad to sve izgleda divno i bajno, Milan se vraća, mlade snage, bla bla, ali vidjet ćemo kroz godinu dvije kad dođu prve jače ponude za Gigija, Thea, Benasera itd, hoće li se tada desiti Arsenal broj 2 sa prodajom igrača.![]()
Jedina prednost je što je Arsenal u Gazidisevom periodu standardno igrao Ligu prvaka u jakoj konkurenciji engleske lige, a nama je danas Liga prvaka kao titula. I još jedna stvar, siguran sam da je mnogo teže biti konkurentan u Engleskoj nego u Italiji, pa eto kontam da možda Milan neće toliko ostati gladan uspjeha kao Arsenal, ali ne znam, možda je i to subjektivno mišljenje.
- nextterrain
- Kontakt:
Mislim da ce Norvezanin biti pun pogodak i da je bas ogromni talent. Vise izvora i analiticara prica o tome, pa cemo vidjeti.
Mali ce se svidjeti Ibri jer imaju slican mentalitet, ja sam najbolji i idemo
A Tomiyasu ako ista je dobar na FM-u iako bih najradije volio vidjeti Fofanu, ali zao mi je Kjaera koji je u ovom trenutku bolji i od Romagnolija, fantasticno igra i skoro je svaku utakmicu MOTM, ali nije mlad i egzotican pa ga niko ne hvali
Milan ce jedino prodati kljucne igrace ako oni budu htjeli ici, ostalo cisto sumnjam. Iako imamo primjere Kake, Ibre i Silve
Mali ce se svidjeti Ibri jer imaju slican mentalitet, ja sam najbolji i idemo
A Tomiyasu ako ista je dobar na FM-u iako bih najradije volio vidjeti Fofanu, ali zao mi je Kjaera koji je u ovom trenutku bolji i od Romagnolija, fantasticno igra i skoro je svaku utakmicu MOTM, ali nije mlad i egzotican pa ga niko ne hvali
Milan ce jedino prodati kljucne igrace ako oni budu htjeli ici, ostalo cisto sumnjam. Iako imamo primjere Kake, Ibre i Silve
Ne znam, kažem opet mislim da je Milanova sreća što se nalazi u Italiji i što će teško desiti da npr. neko sutra dođe u Torino i upumpa milijarde u klub i naprave instant vrhunski tim (kao City u Engleskoj) ili što npr. Roma i Lazio nikada neće doći na taj nivo da se finansijski dignu pa postanu tako jak i stabilan klub (kao Tottenham u Engleskoj) i kao takvi postanu nedostižna konkurencija.Romagnoli13 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 00:11Nešto sumnjam u tu rasprodaju igrača tek tako. Milan je Milan, a Arsenal je Arsenal. Uostalom covid ce itekako da utiče na merkato i naredne godine. Neće biti tek tako rasipanja uokolo. Niti jednog kluba. A Milan eventualnim povratkom u LPa kroz razne sponzore, novi ugovor o TV pravima i raznim bonusima, sebi će obezbjediti dodatnih 100+ M u prihodima. Tako da će to u potpunosti da stabilizuje finansije, a knjige FFPa su već sređene.
Realno, kad za ovih haman 10 godina srozavanja Milana niko, osim djelimično Napolija, nije iskoristio da se iskristališe kao sigurno jači i stabilniji klub od Milana, onda ne vjerujem da će se to desiti i u nekoj bližoj budućnosti. Naravno, ne računam Juventus koji je svakako sila u tom smislu, kao ni Inter koji je odmakao zadnje dvije-tri godine (iako su i oni prilično tapkali u mjestu par sezona), ta dva kluba su svakako uvijek bili najveća konkurencija Milanu i njihova stabilnost i jačina nije nikakva novost.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ova nova generacija Norvežana ima strašan mentalitet po pitanju rada i discipline. Kad se uz to doda i talenat koji ovaj malac ima, teško da može biti neki flop.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.