FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Suma sumarum, uprava je glavni krivac sto u pauzi nije dovela jos barem dvojicu igraca. U veznom smo tanki, plus bez sirine, a mi u tom momentu pustimo Herica ma kakav on bio. Ovo pet mladjih, sest mladjih od u21 vec polako ide na zivce, jos to govore u najavi i nakon utakmice. Alibi.
Niko, niko, samo Sloboda
100% eto potrefio si, istog sam razmisljanja.katarakta je napisao/la: ↑28 sep 2020, 19:50Suma sumarum, uprava je glavni krivac sto u pauzi nije dovela jos barem dvojicu igraca. U veznom smo tanki, plus bez sirine, a mi u tom momentu pustimo Herica ma kakav on bio. Ovo pet mladjih, sest mladjih od u21 vec polako ide na zivce, jos to govore u najavi i nakon utakmice. Alibi.
I zasto Kadric igra toliko hoce li to iko ikad pitati.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
ja koliko sam čuo tražili su zadnjeg veznog i lijevog beka, ali eto...katarakta je napisao/la: ↑28 sep 2020, 19:50Suma sumarum, uprava je glavni krivac sto u pauzi nije dovela jos barem dvojicu igraca. U veznom smo tanki, plus bez sirine, a mi u tom momentu pustimo Herica ma kakav on bio. Ovo pet mladjih, sest mladjih od u21 vec polako ide na zivce, jos to govore u najavi i nakon utakmice. Alibi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bio je Perisic onaj iz Celika, pokriva obje pozicije. Mislim da na kraju u Olimpik ode, ili Krupu, nisam siguran.
ne mozes 1000 maraka nudit igracu
ovo je cudo sto mi imamo i sto smo napravili, obzirom da u prvoj federalnoj ima ekipa sa vecim platama.
Kadric igra jer bukvalno nema ko, slijedeca alternativa je Mehmedovic mislim da nema ni 18 god jos. eh sad je li napravljeno smisljeno pa da mora igrati Kadric, u smislu Grado igrat ce ti on pa ako neces milom, hoces silom jer ti necemo dovesti drugog veznog ili nesto trece ima.
ne mozes 1000 maraka nudit igracu
ovo je cudo sto mi imamo i sto smo napravili, obzirom da u prvoj federalnoj ima ekipa sa vecim platama.
Kadric igra jer bukvalno nema ko, slijedeca alternativa je Mehmedovic mislim da nema ni 18 god jos. eh sad je li napravljeno smisljeno pa da mora igrati Kadric, u smislu Grado igrat ce ti on pa ako neces milom, hoces silom jer ti necemo dovesti drugog veznog ili nesto trece ima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- FranckRibery
- Kontakt:
posto je profil kluba na instagramu postao profil za zenski tim, koji je onda profil za nase manekene? 
Onaj od 6900 i kusur ljudi sto je uvijek i bio prije onog sranjaFranckRibery je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:09posto je profil kluba na instagramu postao profil za zenski tim, koji je onda profil za nase manekene?![]()
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- FranckRibery
- Kontakt:
HvalaTaRgEt_ je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:10Onaj od 6900 i kusur ljudi sto je uvijek i bio prije onog sranjaFranckRibery je napisao/la: ↑29 sep 2020, 15:09posto je profil kluba na instagramu postao profil za zenski tim, koji je onda profil za nase manekene?![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
E neka je rekao, bas smo sampioni u komentarisanju, a prodali 500 karata
Dobar intervju, normalan i opusten, svaka čast i za pitanja.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sve dileme koje su bile, mislim da su ovdje razjasnjene. Raduje me samo sto je ovoliko iskren, kad kaze onako slobodno za nas navijace, jer treba neko da nas spusti na zemlju. A i kad kaze da imamo pare da napadnemo vrh, samo eto barem po meni, usmjerili su ih prema vaznijim stvarima, jer kad se dugovanja rijese i kad su igraci zadovoljni, onda sve ostalo mozes planirat
Volim tebe, više od sebe
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Prva stvar, konačno da me nije stid ko nam je predsjednik kluba
Po meni potpuno iskren intervju ono do kraja i gospodski.
Sve je rečeno i valjda ova uprava konačno uspije vratiti vjeru ljudima kojima Sloboda znači i da i podrška bude veća. Može se zaključiti da ljudi rade i po meni idu u pravom smjeru.
Od mene imaju podršku koliko mogu kroz članske, donatorske i sl.
Vjerujem da će taj broj se povećavati kada ljudi vide da se ide u pravom smjeru. Siguran sam u to.
MoSa bodaSlo...
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Podrska i od mene u svakom slucaju i svakoj akciji,samo naprijed.
- Beduin
- Kontakt:
Odlican intervju, krajnje realan, iskren i direktan. Skoro sve sto smo znali ili nas zanimalo je rekao Secer Jr.
A eto potvrdio je i da smo skoro pa pred gasenje bili, sad vidimo koliko je ona situacija bila ozbiljna i zasto su svi digli glas protiv Koze i kompanije, opravdano. I sad bi neki odmah dobru za Evropu, a nece ni clansku ni donatorsku uzmu.
Idemo i ovu sezonu izgurati pa vidjeti gdje smo i sta smo.
A eto potvrdio je i da smo skoro pa pred gasenje bili, sad vidimo koliko je ona situacija bila ozbiljna i zasto su svi digli glas protiv Koze i kompanije, opravdano. I sad bi neki odmah dobru za Evropu, a nece ni clansku ni donatorsku uzmu.
Idemo i ovu sezonu izgurati pa vidjeti gdje smo i sta smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Posteno , ne volim kad ljudi pricaju nerealne stvari. Mislim da ova uprava radi dobar posao njihov cilj je stabilizacija ove sezone samo na pocetku je bilo dosta straha zbog mladog i ne toliko kvalitetnog tima. Po meni mi smo jos u opasnoj zoni al eto treba se nadati , a do godine 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Kad si se ti presalto na pozitivu onda znam da sve ide u dobrom smjeru.Slobodas je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:29Posteno , ne volim kad ljudi pricaju nerealne stvari. Mislim da ova uprava radi dobar posao njihov cilj je stabilizacija ove sezone samo na pocetku je bilo dosta straha zbog mladog i ne toliko kvalitetnog tima. Po meni mi smo jos u opasnoj zoni al eto treba se nadati , a do godine![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
desperados
- Kontakt:
Dobar i iskren intervju kako rekoste, nekako mi budi nadu da idemo na dobar put i to vrlo brzo. Podrska upravi i momcima na terenu. Nas navijace ne treba ni komentarisat, sve je receno s ovim brojem karata, ali mislim da bez obzira to stalno treba pustati, bilo kakva pomoc u ovim momentima je korisna.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Naravno da treba valjda puste donatorske i za olimpic. Vjerujem da će se broj povećavati postepeno.desperados je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:35Dobar i iskren intervju kako rekoste, nekako mi budi nadu da idemo na dobar put i to vrlo brzo. Podrska upravi i momcima na terenu. Nas navijace ne treba ni komentarisat, sve je receno s ovim brojem karata, ali mislim da bez obzira to stalno treba pustati, bilo kakva pomoc u ovim momentima je korisna.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
desperados
- Kontakt:
Dobri stari Sivac.Goražde, 30. 09. 2020. 16:00
FK GORAŽDE - FK SLOBODA
Sudija: Sivac Ermin - Zenica
A1: Čaušević Moamer - Sarajevo
A2: Redžović Edin - Sarajevo
IV: Hadžović Ermin – Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.