FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I meni je to trpanje Adukora u ekipu smijesno. Po kvaliteti nista bolji od Djokanovica cak i slabiji bi rekao, al saml zato sto je stranac odmah je dobar.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nije samo zbog ulaska Djokanovica vise smo dobro stajali zato sto smo se ogranicili na nasu polovinu bez presinga na protivnickoj. Tad je njima bilo teze napadati na postavljenu odbranu koja je dobro zatvarala ubacivanje iz drugog plana, pa su morali ubacivati u 16 lopte zbog tog su i uveli onog balvana u napadu jer nisu uspjeli nikako napravit visak a mi igrali disciplinivano.miky_hz je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:03Djokanovic mora poceti samo zbog veceg pokrivanja terena od bilo kojeg igraca sredine,drago mi je da vidim da su ljudi isto primjetili i kada su pitali zasto smo buvalno bolje stajali sa 10 igraca na terenu i neki su se cudili sto je to tako ali kljuc je u Djokanovicu .Prije ulasla Djokanovica imali smo samo Pejovica koji je trcao i za Rahmanovica a pogotovo za Susica te kao takvi smo imali problem sa ogromnin rupama jel jednostavno Pejovic trkacki nije bas uvijek mogao sve da isprati jel je morao i za druge da trci.Ulaskom Djokanovica ,imali smo njega koji je sam pokrio i Tinine I Rahmanove dijelove terena u smislu branjenja.I po meni svaka zamisao bez Pejovic-Djokanovic je da ne govorim bas pogubljena ali definitivno losiji izbor .
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Demir Peco i Miljan Škrbić slobodni igrači

Peco ide u Varazdin, iako znam da se zezas

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kombinacije veznog reda i slatke muke SŠ
1. Pejovic - Susic - Rahmanovic
2. Adukor - Djokanovic - Salcin
3. Oremus - x - Zinedin

3. Oremus - x - Zinedin
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:19Kombinacije veznog reda i slatke muke SŠ![]()
3. Oremus - Milicevic - Zinedin

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E cuj stavit Adukora da igra najbitniju tekmu ove sezone, momak nema minute fudbala ove godine, stvarno ste biseri hahahahhahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Milicevic u vezi je slab igrač. Milicevic na stoperu je zvjer igrac. Zato ga ne bi dirao sa te pozicije nikad.Denchi je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:21ElCartel11 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:19Kombinacije veznog reda i slatke muke SŠ![]()
3. Oremus - Milicevic - Zinedin![]()
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ma Adukora sam spomenuo u kontekstu jer se na njega gleda kao kvalitetnog igraca bar za nase prostore. Tacno je da zapravo nemamo pojma u kakvoj je formi, i da ce vjerovatno igrati Dzokanovic, medjutim ono sto ja nevolim kod Dzokanovica je da zna ponekad otici sa pozicije i ne zatvoriti je na vrijeme, ostane rupa. Trkac jeste ali to sam primjetio kod njega sto je po meni mana, al ok. Kako god jedva cekam tekmu i nek nas sreca prati 

Zadnja izmjena: hz033, dana/u 29 sep 2020, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Ne jos gore sto je stranac po meni nepotreban...Svi su me živi osuđivali ali ja mislim da nam on nije potreban..ElCartel11 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:08I meni je to trpanje Adukora u ekipu smijesno. Po kvaliteti nista bolji od Djokanovica cak i slabiji bi rekao, al saml zato sto je stranac odmah je dobar.
Potreban nam je Špic i desni bek tu bih doveo strance
FKS
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima li neko da zna kako da mi prihvate profil na fks info ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SarajevoForza
- Kontakt:
TakođerGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 sep 2020, 17:57Ima li neko da zna kako da mi prihvate profil na fks info ?
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Mora te neko preporuciti