Nesto kontam da bi nama najbolji rezultat bio na poluvremenu 0:0.
Ako ga prvi zabijemo bilo bi pod opsadom 4.dio, pritisli bi nas i bila bi grcevita borba da sacuvamo gol.
Ako ga oni daju prvi bgm jos teze da mi ganjamo rezultat.
0:0 poluvrujeme i onda drugo jos pametnije pa sta Bog da.
Najbolje Ado ,da zabijemo gol u 94 minuti i da kad krenu s centra ovaj svira kraj
Ako ga prvi zabijemo bilo bi pod opsadom 4.dio, pritisli bi nas i bila bi grcevita borba da sacuvamo gol.
To bi bila najbolja varijanta.
A nije nemoguce ako budu neozbiljno kao protiv rige igrali.
Najbolje Ado ,da zabijemo gol u 94 minuti i da kad krenu s centra ovaj svira kraj
Jooj kakve meni ideje padaju na pamet. Ima ona zgrada neka iz juzne tribine. Kontam da ode nas 200 pozvonimo svakome na vrata i zamolimo da nas puste u stan. Platit cemo im koliko treba. Svi na po jedan prozor i bakljada u nekoj minuti. E to jos niko nije nikad uradio da gori zgrada. Onda kontam bjez ba zapalii bi ljudima zgradu
Ima li 200 prozora na toj zgradi da nisam malo prečerao
@Vanja
Ma ko Lazic polnim organom da za zabijemo u 96min ako treba
Nisu oni protiv rige neozbiljno igrali. Daleko od toga.
Ne znam brate... Eduard mislim da je bio, moze primiti loptu okrenuti se on lagano petom šutira meni to nije ozbiljno
To je taj ostrvski mentalitet nema sanse da oni ne podcijene protivnika.
Ne znam jesi gledao utakmicu protiv rige al ako jesi trebalo bi da si upratio kako su igrali sve ozbiljnije kako je vrijeme odmicalo.
Znam da aludiras na to da je ono njihov maksimum al vidjeces da nije. Nas vadi samo cinjenica da smo prosle sezone sa losim sastavom igrali protiv njih i nadam se da ce im to biti mjerilo i da ce opet ocekivati slicnu igru.
Za sve ove godine što smo te pratili, za mladost čiju smo energiju usmjerili da bodrimo tebe, za emociju od koje se pojavi iskra u dnu oka na tvoj spomen koja je bila vodilja da preguramo teške dane i napravimo sve ovo zbog tebe i ko zna šta još u danima što dolaze, za etikete "budala" i "otpadnika društva" jer nismo drkali na Mančester i Barselonu ko sav "normalan" svijet nego smo išli u vukojebine da pjevamo o tebi, za sve nesuđene ljubavi što su prošle pokraj nas jer nismo imali vremena za njih već smo crtali grafit sa tvojim imenom na zidu zgrade. I ne kajemo se i ne tražimo aplauze, bez obzira kako odigraš mi ćemo i dalje biti tu, al' nam daj malo radosti sad kad možes. Sad kad se otvorila prilika. Mi smo vama dali godine, dajte vi nama 90 minuta.
U Zenicu su otišli sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kovačević, Hebibović, D. Hodžić, Bešić, Miličević, Dupovac, Šerbečić, Pidro, Salčin, Islamović, Oremuš, Đokanović, Sušić, Pejović, Cruz, Fanimo, Jukić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Handžić.
Nema Rahmana,Adukora ,Mustedanagica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Super je sto se Islamovic prikljucio prvoj ekipi. Eto Salčina kao 2 ili 3 opcije na amf-u
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nikad neću shvatit to "sutra je bitna tekma a vi pišete o glupostima". Kakve veze ima što je bitna tekma? Svaka utakmica je bitna na neki način, kad na kraju izgubiš titulu radi boda sjetiš se neke "nebitne" tekme gdje si taj bod prosuo. A o formacijama, postavama i taktikama je sve ispisano milion puta u ovih par dana. Samo se može neko posvađat oko Handžića, Salčina, Sušića... Ne bi bilo prvi put. Evo da ja kažem da bih volio Islamovića u prvoj postavi, doći će pet likova sa komentarom "ti stručnjak bi juniora gurnuo u najbjtnijoj tekmi u sezoni". Ni to ne vodi ničemu boljem nego priča o KK Bosni.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače