FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Koji će ti klinac igrač koji propao ko žeton u Atleticu i on bi kao trebao biti neki adut sa klupe, smiješno.Bolje da su kupili Perišića koji se još i pokazao kao odličan backup, nego ciganče oko par miliona.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa ti se nerviraš za Lemara i tražiš bolje a naši neće da dovedu Perišu, koji im je preskup. Očigledno je da Uprava i Flik nisu baš u rezonanciji. Jedni misle da je dovoljno što imaš a drugi misli da nije. A ja prije vjerujem drugom jer je on trener, i što ne traži igrače od 100 mil niti 50 već mnogo jeftinije.
Propasti u jednom sistemu ne znači da je loš igrač. Hernandez je bio super u tom sistemu a ovdje je loš. James je propadao u Realu a kod nas je oživio. Bitno je da znaš i da imaš razloge zašto nekoga tražiš i kupuješ. Ako će to biti samo da se neko ispoštuje a bez njegovog znanja ili dozvole onda od toga nema ništa, bez obzira ko on bio. Zato je moj jedini uslov u dovođenju igrača taj da li se Flik slaže ili ne, odnosno da li mu paše u igri. Ako se ne slaže onda možeš dovesti i Messija od toga nemaš ništa.
Lično ne mirišem Lemara (ni u Monacu, a u Atleticu je flopirao), ali treba sačekati, pa suditi. Kao što kaže kolega bitno je da se Flick slaže sa njegovim dovođenjem i to je ono najbitnije. Prije više od godinu dana sam/se kritikovao potez dovođenja Perišića da bi na kraju svi bili zadovoljni i čak bili za njegov otkup. Na kraju krajeva i ako bude deal bit će posudba.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kod Perišića je problem plata bila, ne cijena njegova.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nama je sve neki problem. Kad bi igrač igrao džaba opet bi bio problem. Toliko patnje sa transferima nije bilo u historiji Bayerna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Lemara zeli i RB Leipzig,navodno je veoma zainteresovan za Leipzig.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Centre forward
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Desta, odnosno da su ga kontaktirali nakon što je momku prekipilo i potpis'o za drugi klub, neko za to treba da odgovara.
I, šta sad, Hasan leti Evropom i traži igrače.
Možda sređuje nekoga i viberom. Pa tako se ne traže ni akteri za malonogometni turnir (tradicionalni) u Par Selu čovječe.
Ne mogu prihvatit' da su se zayebali sa Hernandezom, pa sad vagaju svaki cent.
Da mi je k'o prič'o da će radit' ovakav ciganluk, ne bih mu vjerov'o.Bundesliga je napisao/la: ↑30 sep 2020, 15:03Nama je sve neki problem. Kad bi igrač igrao džaba opet bi bio problem. Toliko patnje sa transferima nije bilo u historiji Bayerna.
I, šta sad, Hasan leti Evropom i traži igrače.

Ne mogu prihvatit' da su se zayebali sa Hernandezom, pa sad vagaju svaki cent.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Prepali se korone kao misevi ili koriste koronu kao ispriku. Salihamidzic je Nerlinger all over again.Centre forward je napisao/la: ↑30 sep 2020, 15:18Da mi je k'o prič'o da će radit' ovakav ciganluk, ne bih mu vjerov'o.
I, šta sad, Hasan leti Evropom i traži igrače.Možda sređuje nekoga i viberom. Pa tako se ne traže ni akteri za malonogometni turnir (tradicionalni) u Par Selu čovječe.
-
- Kontakt:
Lemar nije ni Periša ni Cou, već beskorisni propalitet i najveći Atleticov flop u povijesti. Bolje onda Goetzea dovesti, bar je domaći i pozna klub.
-
- Kontakt:
Flicku trebaju igrači jer mu je kadar preuzak, a vidi da mu nisu u stanju dovesti ništa ozbiljno, pa onda pristaje i na padalice Goetzea ili Lemara.dirkules je napisao/la: ↑30 sep 2020, 14:55Lično ne mirišem Lemara (ni u Monacu, a u Atleticu je flopirao), ali treba sačekati, pa suditi. Kao što kaže kolega bitno je da se Flick slaže sa njegovim dovođenjem i to je ono najbitnije. Prije više od godinu dana sam/se kritikovao potez dovođenja Perišića da bi na kraju svi bili zadovoljni i čak bili za njegov otkup. Na kraju krajeva i ako bude deal bit će posudba.
mozda covjej bukne pa proigra, otkud znate. Nije bilo prije toliko loš
Mia San Mia
Dakle prodajom Cuisancea, mogućim ostankom Javija ostaje se na 14 etabliranih igrača na 10 pozicija ne računajući golmane (ako Javija računamo
plus Musiala, Zirkzee, Fein). Još 5 dana...

Izgleda da bi Norwich pristao i na posudbu Aaronsa sa pravom otkupa, to se čini kao dosta dobra opcija jer smanjuje rizik (naravno ovisi o cijeni).
Bayern XI against Dortmund:
Neuer (c) -
Pavard, Süle, Hernández, Davies -
Kimmich, Martínez, Tolisso -
Müller, Lewandowski, Coman.
Neuer (c) -
Pavard, Süle, Hernández, Davies -
Kimmich, Martínez, Tolisso -
Müller, Lewandowski, Coman.
Koliko ce Javi uspjeti izdržati hansijev tempo , kimmich ce na skrge da dise momak nije minute odmorio
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Više mi liči da će Javi na štopera, a Davies na krilo.
-
- Kontakt:
Tacno, sta je s Goretzkom? Nema ga ni na klupi.
Leđa.
Ko prenosi veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.