Tili bruda daj nam svoj sastav za sjevernu irsku.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tili bruda daj nam svoj sastav za sjevernu irsku.
Vidi vidi, internet je cak stigao na vrh Bosanskih planina.
Do balerina je. Ne mogu 5 trenera zaredom biti loši, jedino za Papeta 100% znam da je rinaka jer je poceo sa menadzerskim talovima i upropastio je zlatnu generaciju kojoj je stalo za pobjedomNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:14Ako se po jutru dan poznaje, ovaj je kao trener gori od Mese i Papeta zajedno.
Tili sve si upravu bio i svaka cast na opazanju, ja i ti smo jedini procitali Bajevica odma kod prvog spiska.
Pa jeli mu malo 300 000 ojra 73 godini a ovom neko bira sastav taktiku de eto pomocnici su krivi ko ih izabra lik je mrtavNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:38Nema selektora bez ozbiljnog kesiranja i mogucnosti da covjek SAM SEBI bira pomocnike!!
Ove senilne ex-yu vedete su mi se zgadile!!![]()
![]()
Haj procitaj ponovo post i ukljuci malo mozak.Pale je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:42Pa jeli mu malo 300 000 ojra 73 godini a ovom neko bira sastav taktiku de eto pomocnici su krivi ko ih izabra lik je mrtavNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:38Nema selektora bez ozbiljnog kesiranja i mogucnosti da covjek SAM SEBI bira pomocnike!!
![]()
Ne prdi nismo mi Cikago Buls. Mi smo jadni i zato imamo ovog panja starog Mesa je za ovog Otmar HicfeldNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:47Haj procitaj ponovo post i ukljuci malo mozak.Pale je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:42Pa jeli mu malo 300 000 ojra 73 godini a ovom neko bira sastav taktiku de eto pomocnici su krivi ko ih izabra lik je mrtavNEZALAGANJE je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:38Nema selektora bez ozbiljnog kesiranja i mogucnosti da covjek SAM SEBI bira pomocnike!!
![]()
Prva stvar, tih 300 000 je smijesno za dovodjenje nekog OZBILJNOG strucnjaka.Jbt Bajevic i slicni.
Drugo, kod nas se znas da se pomocnici biraju po nacionalnom kljucu i to je PRESMIJESNO!! Odmah je jasno koliko smo ozbiljni.
Trenutno korisnika/ca: General505, hurem, JackW, jasmin10 i 52 gosta.