Najbezvezniji lik kojeg znam...ElCartel11 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:53Ja se najezim cega se lik dosjetiobelosevic28 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:47Banujte nobela moram djecu u drugu sobu poslati kakve grozote prica...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nakon toliko vremena na utakmici.
Zamisljam da gledam naše. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mene vec poslalibelosevic28 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:47Banujte nobela moram djecu u drugu sobu poslati kakve grozote prica...
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Mi se spremamo za Celtic, kone strahuju hoce li Budučnost izjednačiti 

- SedrenikHz
- Kontakt:
I opet o konama.. strasno i nevjerovatno
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Nisam mogao, a da ne napišem

-
- Kontakt:
Sta ovo Celtic nece trenirati ovamo.Mogao bi to plus biti za nas 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FKS
Marinović: Naš nogomet je napredovao, sutra očekujem Sušića na visokom nivou
Ajmo Tino!!!
Ajmo Tino!!!
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ljudi evo preko Bosne i kona izgleda dobijamo zakon o sportu na nivou Kantona Sarajevo!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Imam neki osjecaj da ce TSS sutra da eksplodira jer ce igrat na svojoj prirodnoj poziciji a ne na zadnjem veznom i to ga jako gusi. Ako bude TSS na nivou, sa dugim loptama, kratkim pasovima, driblinzima, cuvanju lopte, nemamo se sta brinuti 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Slažem se i ja mislim da Tino sutra može da opravda ono zbog čega je doveden na velika vrata
12. igrač kluba iz Titove 38b
-
- Kontakt:
Svidja mi se sto je Vinko prozvao Sušica, vrijeme je da nesto odigra.
Ma skroz drugaciji osjecaj nego prosle godine.
Prosle me bilo strah od pinavljanja Atalante, a ove strah da fkt ybte udjemo u grupe i nzm kako bi se ponasao...
Fkt vidim sansu, a opet realnost ti samar opali da ostanes na nogama, da ne letim.
Prosle me bilo strah od pinavljanja Atalante, a ove strah da fkt ybte udjemo u grupe i nzm kako bi se ponasao...
Fkt vidim sansu, a opet realnost ti samar opali da ostanes na nogama, da ne letim.
A dobro prosle godine utakmica protiv njiv nam je bila prva u sezoni uz to Krste ti je igrao zadnjeg veznog, Hodzic lijevog beka, Sabanovic desnog, Oremus bio fizicki slab 20%, Milanovic, Hebib na desnom krilu, sve u svemu jaci smo svakako neko prosle godine i igracki i fizicki a i takticki nadam se
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema gorih ljudi od pitara..belosevic28 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:56Najbezvezniji lik kojeg znam...ElCartel11 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:53Ja se najezim cega se lik dosjetiobelosevic28 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:47Banujte nobela moram djecu u drugu sobu poslati kakve grozote prica...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Odigrao je Susic dobro ove utakmice samo sto uvijek trubim ljudi od njega ocekuju fore u stilu Ronaldinha, brzinu kao Mbappe, lucidnost u stilu Messija itd.
Nije jedini on zaduzen ali evo otkad se je ustalio u prvih 11 igra nam na nesto lici. Doprinose tome normalno i Pejovic i Rahman kad igraju.
Raja ocekuju od njega u 5 tekmi isto toliko golova i asistencija po mogucnosti.
Nije jedini on zaduzen ali evo otkad se je ustalio u prvih 11 igra nam na nesto lici. Doprinose tome normalno i Pejovic i Rahman kad igraju.
Raja ocekuju od njega u 5 tekmi isto toliko golova i asistencija po mogucnosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Budimo realni TSS i jest doveden da bude prevaga u ovakvim mecevima, nije sigurno da bude prevaga u PL
Trenutno korisnika/ca: alacious, Dave, enzo1, fera, JavierBosnia, JuricaSpindl, laznokrilo, ledesma, mnon46, Proximic, Rodman, ronaldo99, SAMO BORDO, Seipronto, skoJaa, Suki46, Tatamata1946, Vanja8, Venom, Zagor i 186 gostiju.