FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ispali smo

-
desperados
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Extra, idemo dalje. Da se imalo volje za kupom, igrala bi jaca postava, ovako paketan potez i jos pametnije ispadanje.
Salihovic i Mujkic ❤
Salihovic i Mujkic ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
znači nikakav, 6 penala 6 golovaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 17:50taman da vidimo kakav je ovaj zamjenski golman na penalima. doduše jedan je već primio za vrijeme utakmice.
Salihovic i Mujkic dolazali da su za 1. kantonalne, abd vise minute da ne dobiju ove sezone
Jedan grad, jedna ljubav!
Jbg sinoc ni Mandy na debiju nije odbranio ni jedan penalBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:02znači nikakav, 6 penala 6 golovaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 17:50taman da vidimo kakav je ovaj zamjenski golman na penalima. doduše jedan je već primio za vrijeme utakmice.
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
zaboli me za mandyja, tandare i mandare, naš je evidentno rupetinaklasik je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:03Jbg sinoc ni Mandy na debiju nije odbranio ni jedan penalBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:02znači nikakav, 6 penala 6 golovaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 17:50taman da vidimo kakav je ovaj zamjenski golman na penalima. doduše jedan je već primio za vrijeme utakmice.![]()
Prvi penal, igraču br. 20 (što je zabio za 2-2) golman uhvatio živu loptu

-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
postoji li živa osoba koja se sjeća odbrane s penala golmana Slobode?
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Romeo MitrovicBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:07postoji li živa osoba koja se sjeća odbrane s penala golmana Slobode?
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Piric prije 4-5 godinaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:07postoji li živa osoba koja se sjeća odbrane s penala golmana Slobode?
Jedan grad, jedna ljubav!
Đe je dobro????
Sloboda dolazi u Gorazde i Gorazde slavi i ovde se to predstavlja kao neka sasvim uredu situacija.
kakav uzas...
Ne znam kakva stabilizacija, rekonstrukcija, sta vec, ali ono sto je kljucno, sa Slobodinim ugledom se ne smije igrati. Nije ni to belaj, ali biti ok s tim, kao sto jesu pojedinci/tifozi ovde, je najgore od svega.
Ja sam kadet Slobode bio, znam sta znaci te boje predstavljati, nebitno da li Sarajevo ili Mostar, momcici (protivnici) se userke.
Šta sad? Ne mozemo igrati na dva "fronta"?
Namjerno znaci navoda, Goražde front???
Sloboda dolazi u Gorazde i Gorazde slavi i ovde se to predstavlja kao neka sasvim uredu situacija.
kakav uzas...
Ne znam kakva stabilizacija, rekonstrukcija, sta vec, ali ono sto je kljucno, sa Slobodinim ugledom se ne smije igrati. Nije ni to belaj, ali biti ok s tim, kao sto jesu pojedinci/tifozi ovde, je najgore od svega.
Ja sam kadet Slobode bio, znam sta znaci te boje predstavljati, nebitno da li Sarajevo ili Mostar, momcici (protivnici) se userke.
Šta sad? Ne mozemo igrati na dva "fronta"?
Namjerno znaci navoda, Goražde front???
Zadnja izmjena: slusalica, dana/u 30 sep 2020, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
tz tz tz tz tz tz
Pa ova ekipa sto je igrala u Gorazdu hladno bi ispala iz Prve federalne. Kakav karlos, od njeg igraca ni za sto godina. I dokad ce biti mlad i nase dijete
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma ja sam volio da smo prosli, mene kada razmislis sramota ispasti od gorazda. Iako su igrali omladinci.
Kada vidis rezultat da je imao normalnog stopera, i Saida u sredini prosli bi.
Ali hajde gotovo. Idemo dalje
Kada vidis rezultat da je imao normalnog stopera, i Saida u sredini prosli bi.
Ali hajde gotovo. Idemo dalje
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
U bilo kojoj drugoj situaciji bih prezirao ih, psovao, nikad prezalio, ali u ovoj situaciji sasvim sam OK sa ispadanjem. Te price o sramoti, bojama kluba i ugledu je cista demagogija i isprazna fraza.
Da smo prosli dobro je za davanje sanse i dokazivanje onima koji ne igraju, ali nismo i uceraj kupu.
Sam predsjednik je objasnio situaciju, rekao da ce se igrati sa mladicima i cuvati prvi tim pa sta bude, a para nemamo za bacanje te sa ovom rosterom nemamo nikalvih sansi u kupu. A znamo svi kako smo znali naj3bat igrajuci na oba fronta, sa dosta jacim rosterom. Ispali su i Olimpic i Mladost, direktni konkurenti za ispadanje, uz Krupu i Radnik, tako da idemo uzeti Olimpic radi mira u kuci.
Da smo prosli dobro je za davanje sanse i dokazivanje onima koji ne igraju, ali nismo i uceraj kupu.
Sam predsjednik je objasnio situaciju, rekao da ce se igrati sa mladicima i cuvati prvi tim pa sta bude, a para nemamo za bacanje te sa ovom rosterom nemamo nikalvih sansi u kupu. A znamo svi kako smo znali naj3bat igrajuci na oba fronta, sa dosta jacim rosterom. Ispali su i Olimpic i Mladost, direktni konkurenti za ispadanje, uz Krupu i Radnik, tako da idemo uzeti Olimpic radi mira u kuci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
desperados
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem sta su se ljudi i ovdje i na fb ovoliki napalili. I meni je zao sto smo ispali ali ljudi moramo biti svjesni trenutnih mogucnosti. Kao da smo usli sa 25 kvalitetnih igraca u sezonu i u kupu hladno mozemo uzet utakmicu koju god hocemo, pa sad cudno sto smo ispali i to na penale. Imamo tanak roster a svaka naredna utakmica nam je vazna zato bolje odmah halaliti kup a okrenuti se ligi. Zadnje dvije utakmice smo izgubili na domacem terenu s prvom ekipom, i sta vi ocekujete od ove djece. Bolje ispast sad nego neko naredno kolo. Okrenimo se Olimpiku da se to uzme.
Zasto pravdate sramotu i zasto nisu igrali u najjacem sastavu?
**** majku protiv Olimpika igramo u nedjelju, a ne protiv Reala u petak.
**** majku protiv Olimpika igramo u nedjelju, a ne protiv Reala u petak.
mosa zlatu mosa bodaslo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.