FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moze igrati Zinedin, bio je do playoffa suspendovan. 3 utakmice suspenzije je odradio.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
'Sušić odveo Sarajevo u grupnu fazu EL, historijski dan za bh fudbal'
Vec zamisljam ovaj naslov na svim portalima.
Vec zamisljam ovaj naslov na svim portalima.

Ma raja se nafurala da igraci citaju forum a sumnjam da prate i portal ovaj uopste. Kod nas ako neko nesto procita to je na fb, instagramu i tim cudima novog dobaSamozdravlje je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:58skoroalen je napisao/la: ↑30 sep 2020, 18:11Tako je. Kao da se bojimo izgovorit to, kao da ćemo ga ubit pritiskom. Jarane, plaćen si 30 milja mjesečno da bi pravio razliku u velikim utakmicama. Do sad je Sušić odlično odigrao, ne može se reć da nije, al realno igra kao prosječni playmaker koji nije plaćen 30 milja maraka. Realno, nema puno razlike na terenu između njega i Pejovića. I ja očekujem tu eksploziju i da opravda tolike pare uložene u njega.
Sjajno zapazanje , imalo bi se dosta igraca upariti kao sto su TSS:Pejovic, primanja:doprinos, ali pred praznik samo pozitiva.

Mene je puni veca nervoza pred buducnost hvatala tu se moglo kiksati, sutra mi nemamo sta izgubiti cilj je ispunjen a ostalo je samo bonus.
Naravno da se nadam prolazu nema navijaca koji se ne nada.
You are someone else I am still right here
Nemamo sta izgubiti ali imamo bruku za dobiti, samo jakoooo. Sretno momcima sutra!!!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ma gdje god gledao, uzivaj. Mozda bolje sa rajom, pa kad sa vratis sa proslve,aBd, dodjes kuci pokusas zaspati i sutra pogledati 2-3x.

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 30 sep 2020, 19:18, ukupno mijenjano 2 puta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Evo me preko puta Gradske apoteke, izađi ako smiješ
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bojim se da je vrijeme da zaključam vanjska.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- DonerKebab
- Kontakt:
Igrac koji ne puca nikad nece dat gol!
Kakvi oni i njihov kik end rash!
Stajetuje!
Yebite im ridju majku!
Pokojnici ili pobjednici, pitanje je sad!
U duhu fer pleja zelim da ih zgazite i polomite!
Hajmoooooooo!
Recite Mersudinu da se ne zayebaje!
Kakvi oni i njihov kik end rash!
Stajetuje!
Yebite im ridju majku!
Pokojnici ili pobjednici, pitanje je sad!
U duhu fer pleja zelim da ih zgazite i polomite!
Hajmoooooooo!
Recite Mersudinu da se ne zayebaje!
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- egocentrik
- Kontakt:
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑30 sep 2020, 19:08
Ma raja se nafurala da igraci citaju forum a sumnjam da prate i portal ovaj uopste. Kod nas ako neko nesto procita to je na fb, instagramu i tim cudima novog doba
Mene je puni veca nervoza pred buducnost hvatala tu se moglo kiksati, sutra mi nemamo sta izgubiti cilj je ispunjen a ostalo je samo bonus.
Naravno da se nadam prolazu nema navijaca koji se ne nada.
@fera prijatelju forum shvatam kao priliku da s tobom i ovom dobrom rajom razmjenim misljenje. Nerviram neke, nerviraju mene neki, ali mozda smo zajedno slavili golove Saida, Suljica,Skore, Hadzica, a mi stariji Papeta, Paje,Jakovljevica. Bogami ima nas slavili i golove Vahidina,Prljace,Antica...

PS. Opusteno uzivajmo, nismo dovde stigli da budemo nerspolozeni. Kako god bilo pobjedili smo i ostvarili zacrtano.UZIVAJMO .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Zabija ga Dusan sutra ko van Bronchorst protiv Urugvaja u JAR 2010.

Samo sa druge strane.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne znam ti ja o tome puno, imao sam 6 godina

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- kenanbrajic
- Kontakt:
Po prvi put u životu, želim da odigramo glavom, a ne srcem....Celtic se može dobiti samo hladne glave...nikako naložen ko tinejdžer u javnoj kući. Velika su oni ekipa, iskusni su. Rade svoj posao. Mišljenja sam da i naši trebaju raditi posao...Nek nam je sretno sutra!!!
Samo na psiholoskom planu da poradimo. To je nas najveci neprijatelj. Kada skontamo da mozemo sa protivnicima igrati bude prekasno i nedostizno.kenanbrajic je napisao/la: ↑30 sep 2020, 19:43Po prvi put u životu, želim da odigramo glavom, a ne srcem....Celtic se može dobiti samo hladne glave...nikako naložen ko tinejdžer u javnoj kući. Velika su oni ekipa, iskusni su. Rade svoj posao. Mišljenja sam da i naši trebaju raditi posao...Nek nam je sretno sutra!!!
Imamo i znanje i formu i igrace da mozemo Celtic dobiti na domacem terenu, samo sto kazes glava.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Veceras na Federalnoj TV intervju sa Emirom Hadzicem
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Burberry46, bvsic, Direktorcic, Hajdeee, kogmagie46, Lavcina, mire971, nedimmmm1337, PapakIzSa, riki46, SineTalexy, Vanja8, Zuzinho i 83 gosta.