FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
12. igrač kluba iz Titove 38b
12. igrač kluba iz Titove 38b
28:34
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Dobro stojimo do sad, dobro poluvrijeme
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Pa zar nisi vidio sastave, izašli oko 7?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
E jbg sad, nije on ni otputovao, pogledaj opet
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
na ovaj klip se uvijek najezim

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pljuvac Uprave...belosevic28 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:56Najbezvezniji lik kojeg znam...ElCartel11 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:53Ja se najezim cega se lik dosjetiobelosevic28 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 16:47Banujte nobela moram djecu u drugu sobu poslati kakve grozote prica...
Joj mogu misliti kona sutra, ukoliko ispadnemo - a njima najveći domet prijateljska sa FK Mehovici
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma ko ih yebe.. iskreno
Imali su vise suteva danas protiv buducnosti nego mi prosle sedmice dakle bolji su
NEMA NAZAD
Nadam se da ćemo ući bez grča u tekmu. Mi nemamo šta izgubiti, a možemo puno dobiti. Oni neka imaju pritisak od rezultata.
Melji R'ajvo!!!

Melji R'ajvo!!!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Eto znamo ko ce sutra sigurno igrati, Susic. Jel ono znaci da ce igrati kao 10 sa tom nekom slobodom u sredini ili ipak kao CM?
Prva opcija je po meni bolja, jos Djokanovica i Pejovica ubaciti. Ostalo se vecinom zna...
Prva opcija je po meni bolja, jos Djokanovica i Pejovica ubaciti. Ostalo se vecinom zna...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.