Ma vala da hoce zaigrati vise rodio bi se, nije odigrao postenih pola sata za 2 godine a ogromnu platu prima, letio bi on meni da je Messi a ne Zec..koji ces mi k kad ne igras a opterecujes budzet...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Walterrorist
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
-
zeljovac21
- Kontakt:
Pa Amar je prije mozda mjesec dana rekao da ce postepeno biti u protokolu, prvo je bio na klupi protiv Sirokog pa je usao protiv Krupe pa bi trebao da nastavi konkurisati i ubrzo uletiti u prvih 11. Zato mi je cudno bilo sto ga danas nije bilo, nadam se da ga odmara za Tuzlu.Walterrorist je napisao/la: ↑30 sep 2020, 19:54Ma vala da hoce zaigrati vise rodio bi se, nije odigrao postenih pola sata za 2 godine a ogromnu platu prima, letio bi on meni da je Messi a ne Zec..koji ces mi k kad ne igras a opterecujes budzet...
Dobar hajric danas u banovicima dobio dosta duela nudio se proigrao par puta fino na stranu al je i promasio zicer, subasic nista razocaro sam se, veseli standardan ono njegovo,milicevic slabo seha je marselo za njeg, stila igrao tacno koliko treba ni manje ni vise protiv ovakvog protivnika, mesa pad forme je ocigledan, stoperi solidni, eric bespotrebno izaso kod gola buducnosti, sinisa borbeno. Drugo poluvrijeme tanko promjena formacije, buducnost na momente izgledala veoma opasno, jedini vrijedan spomena u drugom poluvremenu je hajdar trcao borio se drzao sredinu kolko je mogao.
Znaci nije sve crno sto se tice HajricaRatoborni je napisao/la: ↑30 sep 2020, 20:45Dobar hajric danas u banovicima dobio dosta duela nudio se proigrao par puta fino na stranu al je i promasio zicer, subasic nista razocaro sam se, veseli standardan ono njegovo,milicevic slabo seha je marselo za njeg, stila igrao tacno koliko treba ni manje ni vise protiv ovakvog protivnika, mesa pad forme je ocigledan, stoperi solidni, eric bespotrebno izaso kod gola buducnosti, sinisa borbeno. Drugo poluvrijeme tanko promjena formacije, buducnost na momente izgledala veoma opasno, jedini vrijedan spomena u drugom poluvremenu je hajdar trcao borio se drzao sredinu kolko je mogao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nije daleko od tog ozbiljno je momak igrao njemu pripada zasluga i za nas drugi go. Lici mi na napadaca kakvog Amar voli korpulentan i ima njuh za gol.LjoZee je napisao/la: ↑30 sep 2020, 20:47Znaci nije sve crno sto se tice HajricaRatoborni je napisao/la: ↑30 sep 2020, 20:45Dobar hajric danas u banovicima dobio dosta duela nudio se proigrao par puta fino na stranu al je i promasio zicer, subasic nista razocaro sam se, veseli standardan ono njegovo,milicevic slabo seha je marselo za njeg, stila igrao tacno koliko treba ni manje ni vise protiv ovakvog protivnika, mesa pad forme je ocigledan, stoperi solidni, eric bespotrebno izaso kod gola buducnosti, sinisa borbeno. Drugo poluvrijeme tanko promjena formacije, buducnost na momente izgledala veoma opasno, jedini vrijedan spomena u drugom poluvremenu je hajdar trcao borio se drzao sredinu kolko je mogao.![]()
Za dobrobit ekipe, Mehmed Alispahić na klupu!
Osluskujuci malo ove lokalce iz banovica shvatio sam da imaju nekog momka kadet al ga guraju u prvi tim danas usao u drugom poluvremenu samir mehic valjda, trebalo bi obratit paznju ko zna mozda je decko novi visca. I golman je isto tako kadet nije los al nema visinu.
A sto nema zabiljezeno koliko je autogolova postigao 
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ma ja mislim da nama ne odgovara ova 4 4 2 formacija. Mislim da dosta bolje i povezanije igramo sa standardnom 4 2 3 1, druga je stvar sto nemamo krila pa se mora izmisljati.
Golman Budućnosti koji je danas branio ima samo 16 godina. Momak je neki dan i u kupu FBiH skinuo 2 penala na svom debiju, jedan u regularnom dijelu, a jedan u penal seriji.Ratoborni je napisao/la: ↑30 sep 2020, 21:06Osluskujuci malo ove lokalce iz banovica shvatio sam da imaju nekog momka kadet al ga guraju u prvi tim danas usao u drugom poluvremenu samir mehic valjda, trebalo bi obratit paznju ko zna mozda je decko novi visca. I golman je isto tako kadet nije los al nema visinu.
Treba ga držati na oku.
Tesko je naci neku idealnu formaciju kad nam je pola sastava van forme realnozeljovac21 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 21:21Ma ja mislim da nama ne odgovara ova 4 4 2 formacija. Mislim da dosta bolje i povezanije igramo sa standardnom 4 2 3 1, druga je stvar sto nemamo krila pa se mora izmisljati.
Svakako da treba obratit paznju al decko stvarno izgleda sicusno medju stativama, ne znam koliko moze narasti jos. Da ima talenat ima.braco je napisao/la: ↑30 sep 2020, 21:27Golman Budućnosti koji je danas branio ima samo 16 godina. Momak je neki dan i u kupu FBiH skinuo 2 penala na svom debiju, jedan u regularnom dijelu, a jedan u penal seriji.Ratoborni je napisao/la: ↑30 sep 2020, 21:06Osluskujuci malo ove lokalce iz banovica shvatio sam da imaju nekog momka kadet al ga guraju u prvi tim danas usao u drugom poluvremenu samir mehic valjda, trebalo bi obratit paznju ko zna mozda je decko novi visca. I golman je isto tako kadet nije los al nema visinu.
Treba ga držati na oku.
"Procepio" je kapiten danas. Valjda ce sad biti bolje u narednim mecevima. Treba nam Stilic u dobroj formi vise od bilo cega.
Znači Hajrić promašio jednu-dvije i nema pojma.Stvarno ljudi nisu u životu odigrali utakmicu a daju sebi za pravo da komentarišu.Možeš misliti kako se osjeća igrač kojeg pljuju i psuju sa tribina,na portalima i sl.Možda je i bolje što nema gledalaca.Zato i kažem da bi se trebalo zaganjati ozbiljno to sa trening kampom.Pomoćni teren u centru,neozbiljno je očekivati pravi rad.A kad bi kamp imali izvolite dečki radno vrijeme vam je or 9-17 i nema nikud.Sigurno bi svaki otišao kući poslije treninga jer bi znao šta ga čeka sutra,prekosutra,a ne u čaršiju na piće,nargile i ostale budaleštine.
Momci mladi,treniraju pod palicom najboljeg trenera i dođe papak psovati i njega i onog koji ga je doveo.Tatatatira i edo ga Edin Džeko.Evo sad mali Koljić izgleda ode za 10 mil a naši ga proglasili promašajem.Dokle tako?Malo strpljenja nebi škodilo svima nama pa obračune da napravimo na kraju.Sezona će brzo proći pa će se svoditi računi pa da se te velike kritike ipak zadrže za kraj.
Momci mladi,treniraju pod palicom najboljeg trenera i dođe papak psovati i njega i onog koji ga je doveo.Tatatatira i edo ga Edin Džeko.Evo sad mali Koljić izgleda ode za 10 mil a naši ga proglasili promašajem.Dokle tako?Malo strpljenja nebi škodilo svima nama pa obračune da napravimo na kraju.Sezona će brzo proći pa će se svoditi računi pa da se te velike kritike ipak zadrže za kraj.
ammimr je napisao/la: ↑30 sep 2020, 22:29Znači Hajrić promašio jednu-dvije i nema pojma.Stvarno ljudi nisu u životu odigrali utakmicu a daju sebi za pravo da komentarišu.Možeš misliti kako se osjeća igrač kojeg pljuju i psuju sa tribina,na portalima i sl.Možda je i bolje što nema gledalaca.Zato i kažem da bi se trebalo zaganjati ozbiljno to sa trening kampom.Pomoćni teren u centru,neozbiljno je očekivati pravi rad.A kad bi kamp imali izvolite dečki radno vrijeme vam je or 9-17 i nema nikud.Sigurno bi svaki otišao kući poslije treninga jer bi znao šta ga čeka sutra,prekosutra,a ne u čaršiju na piće,nargile i ostale budaleštine.
Svaka ti na mjestu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.