NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Jao kakav return 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Strašni Chiefsi, daleko bolje nego protiv LAC
Šta radi Mahomes. 
Sreća po Ravense pa je samo -17 na poluvremenu.
Sreća po Ravense pa je samo -17 na poluvremenu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
zgaziše ih
illegal snap infraction! tako nešto još nikad nisam čuo 
- muhamedhulk
- Kontakt:
fino ih iskolase sinoc. haha Lamar ispod 100y passing 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
raznijeli ih. čitava klasa između! i ono što su se bili primakli su ih chiefsi vratili u tekmu sa fumblom i 4th downom zaredom! chiefsi su ofanzivno prejaki, teško će ih iko zaustaviti. koja šteta što je andy reid protraćio godine u najgoroj nfl frančizi
mada iskreno, meni nije jasno kako su chiefsi uspjeli zadržati kompletan tim na okupu a ne prekoračiti salary cap!?
mada iskreno, meni nije jasno kako su chiefsi uspjeli zadržati kompletan tim na okupu a ne prekoračiti salary cap!?
Zato što je Mahomesov ugovor iako tako ne djeluje na prvu ustvari veoma team friendly, prve sezone dobija neku siću pa se svake iduće cifra povećava, Brett Veach je genije, mislim da će zadržati većinu igrača i iduće sezone zato što se igrači koji su opt-out zbog korone neće računati u salary cap.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mahoms bolje nego na igrici, da bude sve fer Kanzas napad treba početi sa 10 igrača ili odbrana protiv njih sa 12 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
vidjećemo kako će NFL ovo odraditi, poprilično je interesantno šta će napraviti. naravno nije isto kada su pozitivni testovi nakon utakmice i kada se to desi npr. dan prije. prije ili kasnije će se desiti i ovo drugo i onda će biti pomjeranja ili otkazivanja
tri hefte su pregurali bez problema, i to je iznad očekivanja
tri hefte su pregurali bez problema, i to je iznad očekivanja
- muhamedhulk
- Kontakt:
kako da stavim igraca na ir listu? imam prazno mjesto a nisam nikog stavio. nece onako klasicno da ga doda?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Jesu li tvoji Cowboys-i? Ja koliko vidim, nijedan igrac ti nema IR oznaku, pa zato i ne mozes. Ja sam Goedert-a sasvim normalno poslao na IR listu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
jesam. pa zar ne moze se ne moze slobodni igrac staviti na ir? koji nije u mom timu?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Vjerujem da ga moras prvo uvrstiti u svoj roster, odnosno nekog igraca izbaciti.muhamedhulk je napisao/la: ↑30 sep 2020, 14:24jesam. pa zar ne moze se ne moze slobodni igrac staviti na ir? koji nije u mom timu?
Ne može direktno sa Waiver/FA liste na IR.muhamedhulk je napisao/la: ↑30 sep 2020, 14:24jesam. pa zar ne moze se ne moze slobodni igrac staviti na ir? koji nije u mom timu?
41.21.1.
- muhamedhulk
- Kontakt:
A tako znaci. Koga izbaciti? 
Vidjecu isplatil se Bella staviti u ekipu a da nekog izbacimo (a da ga niko ne pokupi poslije) i poslije da ga vratim.
Vidjecu isplatil se Bella staviti u ekipu a da nekog izbacimo (a da ga niko ne pokupi poslije) i poslije da ga vratim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
I opet... Prijenosi 4. kola na SK:
TNF, SNF, MNF - SK1
TB-LAC - SKHD
Mia-Sea - SK8
NE-KC - SK1
LV-Buf - SK3
TNF, SNF, MNF - SK1
TB-LAC - SKHD
Mia-Sea - SK8
NE-KC - SK1
LV-Buf - SK3
- muhamedhulk
- Kontakt:
TB ispostuju svaki put. Saks. Seattle isto.
Moram Dallas na linku traziti...
Nego opet pitanje, sta cemo sa ovim sto je utakmica otkazana izmedju Steelersa i Titansa? Jel ovaj moj Conner sad dobiva 0 ili se ceka da se utakmica odigra?
Nego opet pitanje, sta cemo sa ovim sto je utakmica otkazana izmedju Steelersa i Titansa? Jel ovaj moj Conner sad dobiva 0 ili se ceka da se utakmica odigra?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
TB ispoštuju zbog TBmuhamedhulk je napisao/la: ↑30 sep 2020, 23:24TB ispostuju svaki put. Saks. Seattle isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.