Milicevic
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
- Generation74
Re: FK Sarajevo
Može na Google meet pa da uključimo još reportera sa terena. Ja sam spremio bordo kravatu i bordo kajš. Kont'o sam još da ponesem aktovku ali će narod pomisliti da žurim na sastanak gologuz.
- Disperadun
- Kontakt:
Mislim da tu nema dileme. Odmorni Krste Velkoski koji je ušao u igru u 117 minuti

dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
-
- Kontakt:

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Jaraneee... 920 000€ ce igraci i strucni stab podijeliti ukoliko se prodje i Grupnu fazu. 100% pouzdana info.
Ovome se nisam nadao. Izasao Hadzic sa Sabrinom i uredno potpisala direktorica isplatu ukoliko se prodje.
Sutra se gine braco.
Ovome se nisam nadao. Izasao Hadzic sa Sabrinom i uredno potpisala direktorica isplatu ukoliko se prodje.
Sutra se gine braco.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tatar sa kreca u petoj seriji 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Dusan Hodzic
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mogu li na posudbu Subašić i Rakitić

Za te pare ja bi dao da me ebe cijeli stadionOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 sep 2020, 23:10Jaraneee... 920 000€ ce igraci i strucni stab podijeliti ukoliko se prodje i Grupnu fazu. 100% pouzdana info.
Sutra se gine braco.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Imam ja vremenaHztesanj je napisao/la: ↑30 sep 2020, 23:21Za te pare ja bi dao da me ebe cijeli stadionOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 sep 2020, 23:10Jaraneee... 920 000€ ce igraci i strucni stab podijeliti ukoliko se prodje i Grupnu fazu. 100% pouzdana info.
Sutra se gine braco.
12. igrač kluba iz Titove 38b
- ElCartel11
- Kontakt:
I kazu ne cita uprava forumOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 sep 2020, 23:10Jaraneee... 920 000€ ce igraci i strucni stab podijeliti ukoliko se prodje i Grupnu fazu. 100% pouzdana info.
Sutra se gine braco.

Steta sto nas niste poslusali u vezi napadaca novog, sutra bi bili barem 20% jaci ali sta je tu je.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ko zna shvatit ce

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ocigledno da nisu smjeli riskirati i dovesti nekog top napadaca jer sta ako se ne prodje u grupe? Odakle namaknuti pare za igraca?
Ovako idu na sigurno, koliko se uspije dobro i jes. U iducim godinama napasti grupe, kad se spoje sve kockice..jbg, treba docekati to.
Ovako idu na sigurno, koliko se uspije dobro i jes. U iducim godinama napasti grupe, kad se spoje sve kockice..jbg, treba docekati to.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ko ce zaspati veceras da ga vidim
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja cu zaspati, jer valja poraniti na posao... Idemo jako sutra. Svi u napad jedan je Hase! 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Antikloc, benko21, casual033, Dave, enzo1, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HyperOS, insimadop, johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, keli, laznokrilo, ledesma, mosarajvosa83, MSOZ101, N3R3D, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Pena, Posejdon, propoklopac, riki46, samoFKS, Suki46, Tatamata1946, Vanja8 i 206 gostiju.