FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kaže Morto, da ce svi koji su u onoj nagradnoj igri igrali protiv Sarajeva biti kaznjeni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sule bez oklijevanja.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 01 okt 2020, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Iskreno teško, teško, teško..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- feniksptica
- Kontakt:
gubimo ili?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- feniksptica
- Kontakt:
Ja se protiv Sarajeva ni ne kladim i nekad svjesno pare gubim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Koliko smo zaradili do sad ja mislim 1.8 mil minimum? Sto se penala tice Pejovic je ubica sa 11 metaraOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 sep 2020, 23:10Jaraneee... 920 000€ ce igraci i strucni stab podijeliti ukoliko se prodje i Grupnu fazu. 100% pouzdana info.
Ovome se nisam nadao. Izasao Hadzic sa Sabrinom i uredno potpisala direktorica isplatu ukoliko se prodje.
Sutra se gine braco.
U konvertibilnim markicama 3 miliona.zagor1987 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 00:27Koliko smo zaradili do sad ja mislim 1.8 mil minimum? Sto se penala tice Pejovic je ubica sa 11 metaraOsmaDolazi je napisao/la: ↑30 sep 2020, 23:10Jaraneee... 920 000€ ce igraci i strucni stab podijeliti ukoliko se prodje i Grupnu fazu. 100% pouzdana info.
Ovome se nisam nadao. Izasao Hadzic sa Sabrinom i uredno potpisala direktorica isplatu ukoliko se prodje.
Sutra se gine braco.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
-
- Kontakt:
Šta da radim, imal ko kakav lijek kako preživit do sutra ?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja važnije strane tekme pogledam negdje vani, ono bacim pogled na tekmu, vamo zaebancija i te stvari. Kad FKS igra, redovno gledam kući, jer hoću da upratim svaki mogući pas i sitnice, a vani to ne možeš, prvo od galame, pa sve ostalo. Tako da, kauč, izvališ se, zameziš i lagano

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
lexilium 3mgajdohordas je napisao/la: ↑01 okt 2020, 00:39Šta da radim, imal ko kakav lijek kako preživit do sutra ?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sjedem sa sinom i gledam, on ode nakon 10 minuta ja ko covjek ispratim sve bez distrakcija.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 00:42Ja važnije strane tekme pogledam negdje vani, ono bacim pogled na tekmu, vamo zaebancija i te stvari. Kad FKS igra, redovno gledam kući, jer hoću da upratim svaki mogući pas i sitnice, a vani to ne možeš, prvo od galame, pa sve ostalo. Tako da, kauč, izvališ se, zameziš i lagano. Jeste da je prelijepo gledati u nekom pitarskom ambijentu u kafiću ili negdje drugo, čisto zbog atmosfere, ali ja volim ovako.
![]()
Repka i te zavrsnice lige prvaka s rajom se zapricam samo vidim golove nemam pojma kakva je igra bila.
Imao sam par jarana sto su isli na sjever, sjedemo poslije tekme ja im prepricam kako smo igrali.
Jedan mislio da smo pobijedili borusiju 2-1 na koševu

You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko god ubija ovaj osjećaj znatiželje i iščekivanja, toliko je i zanimljivo
. Ponavljam ono od neki dan, imam strašan predosjećaj za sutra i plasman već neko vrijeme, jednostavno mislim da je to to. Niko ne zna kako se postaviti u razmišljanju, ali imamo šanse, to bez dileme. Igra se na jednu tekmu, jaki smo, jači nego prošle godine, formu smo podigli, fizički smo spremni i odmorni, vratio nam se Miličević i u punom smo pogonu. Najveća nada je to što se igra na jedan meč, gdje je moguće da protivnik nema sreće, da ga neće, da dobije crveni, ma milion nekih stvari, kako u njihovom slučaju, tako i našem. Upravo zbog toga je i čar ovih mečeva, može da te prosere haos, a može i da bude loše, nikad ga ne znaš. Da je na dva meča, tu bi nam šanse bile dosta manje.
Sad druga strana i ona koje se ja najviše pribojavam je taj mentalitet, psihički plan, odnos 'većeg-manjeg'. Celtic velikan, nema se tu šta posebno pričati. Čvrsta ekipa i takve ekipe ne da nemaju pritiska, imaju itekako, ali su naučeni i naviknuti vladati tim. S druge strane, mi smo mentalitetom u qurcu žestokom vazda bili, nebitno da li to bio FKS, repka ili slično. Također, u ligi imamo par mečeva gdje bude malo pritiska, zato i nismo naučeni igrati pod tim uslovima. Zato sam nedavno govorio da je bolje da imamo što jaču ligu i teže tekme, jer dobijaš na kvaliteti i učiš da vladaš pritiskom, umjesto da igraš s levatima i puniš ih kako stigneš. Zato kad dođeš u Evropu, napune tebe. Zamišljam taj prolaz, a onda mi naumpadnu tako neke tekme gdje smo 'pukli' pod pritiskom i naumpadnu mi neke gdje izdramimo toliko na terenu, tako da se malo spustim.
Optimista sam prirodno, imamo jako fine šanse i to je fakt i to niko ne može osporiti. Nemojte priče 'treba se spustiti, Celtic je to' i slično, jer igra se samo 90 minuta i tu je doslovno moguć svaki scenario i tu može svako pustiti maštu na volju, neće pogriješiti.
Pribojavam se mentaliteta, panike i straha koji realno imamo i to će biti vidljivo i sutra, sad u kojoj količini, vidjećemo. Imamo snage za prolazak i plasman, samo je bitno ući skoncentrisano, pametno, hladne glave, dok borba, zalaganje, taktički parametri moraju biti na visini zadatka. Ne praviti glupe i kardinalne greške, ne komplikovati. Naravno, mora se imati i sreće, pa ne primiti neki neregularan gol, ne naletiti na neku sudijsku lakrdiju kao protiv Bresta i slično. Što neko reče, mora preovladati pamet i um, a ne srce.
Jedva čekam vidjeti ishod sutra.. Ne znam kako ćemo proći, samo znam da će biti neviđeno ludilo ako padne plasman, to će tek biti dernek i havarija, grad će goriti. Do tada, neka drži ova neizvjesnost i da vrijeme do tekme prođe što je prije moguće.

Sad druga strana i ona koje se ja najviše pribojavam je taj mentalitet, psihički plan, odnos 'većeg-manjeg'. Celtic velikan, nema se tu šta posebno pričati. Čvrsta ekipa i takve ekipe ne da nemaju pritiska, imaju itekako, ali su naučeni i naviknuti vladati tim. S druge strane, mi smo mentalitetom u qurcu žestokom vazda bili, nebitno da li to bio FKS, repka ili slično. Također, u ligi imamo par mečeva gdje bude malo pritiska, zato i nismo naučeni igrati pod tim uslovima. Zato sam nedavno govorio da je bolje da imamo što jaču ligu i teže tekme, jer dobijaš na kvaliteti i učiš da vladaš pritiskom, umjesto da igraš s levatima i puniš ih kako stigneš. Zato kad dođeš u Evropu, napune tebe. Zamišljam taj prolaz, a onda mi naumpadnu tako neke tekme gdje smo 'pukli' pod pritiskom i naumpadnu mi neke gdje izdramimo toliko na terenu, tako da se malo spustim.
Optimista sam prirodno, imamo jako fine šanse i to je fakt i to niko ne može osporiti. Nemojte priče 'treba se spustiti, Celtic je to' i slično, jer igra se samo 90 minuta i tu je doslovno moguć svaki scenario i tu može svako pustiti maštu na volju, neće pogriješiti.
Pribojavam se mentaliteta, panike i straha koji realno imamo i to će biti vidljivo i sutra, sad u kojoj količini, vidjećemo. Imamo snage za prolazak i plasman, samo je bitno ući skoncentrisano, pametno, hladne glave, dok borba, zalaganje, taktički parametri moraju biti na visini zadatka. Ne praviti glupe i kardinalne greške, ne komplikovati. Naravno, mora se imati i sreće, pa ne primiti neki neregularan gol, ne naletiti na neku sudijsku lakrdiju kao protiv Bresta i slično. Što neko reče, mora preovladati pamet i um, a ne srce.
Jedva čekam vidjeti ishod sutra.. Ne znam kako ćemo proći, samo znam da će biti neviđeno ludilo ako padne plasman, to će tek biti dernek i havarija, grad će goriti. Do tada, neka drži ova neizvjesnost i da vrijeme do tekme prođe što je prije moguće.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 01 okt 2020, 01:06, ukupno mijenjano 3 puta.
De ba alfrrede pisi o tekmi sta spamas temu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ljepota vjeruj, ne ebe te niko, nemaš ometanja, mozak na ispašufera je napisao/la: ↑01 okt 2020, 00:49Sjedem sa sinom i gledam, on ode nakon 10 minuta ja ko covjek ispratim sve bez distrakcija.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 00:42Ja važnije strane tekme pogledam negdje vani, ono bacim pogled na tekmu, vamo zaebancija i te stvari. Kad FKS igra, redovno gledam kući, jer hoću da upratim svaki mogući pas i sitnice, a vani to ne možeš, prvo od galame, pa sve ostalo. Tako da, kauč, izvališ se, zameziš i lagano. Jeste da je prelijepo gledati u nekom pitarskom ambijentu u kafiću ili negdje drugo, čisto zbog atmosfere, ali ja volim ovako.
![]()
Repka i te zavrsnice lige prvaka s rajom se zapricam samo vidim golove nemam pojma kakva je igra bila.
Imao sam par jarana sto su isli na sjever, sjedemo poslije tekme ja im prepricam kako smo igrali.
Jedan mislio da smo pobijedili borusiju 2-1 na koševu![]()

Isto i ja tako, LP i repku odgledam onako usput i radi reda. Sjednem, odgledam, ugasim, nemam više nekih emocija od Brazila vala.
Ma takvih će vazda biti.. Mislim da još ima raje koja misli da je Benko tu, da ne govorim da se smore kad dođu na tekmu, pa fataju zjale po Koševu.

@pantelija
Jesi isto tetka neka, ne smiješ više mišljenje napisati.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 01 okt 2020, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Postavljena je na YouTube cijela utakmica protiv Budučnosti.
-
- Kontakt:
Pa šta ako mi pobjedimo sutra ?
Kako to preživit
Kako to preživit