Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko 
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Principatus
- Kontakt:
TOoooooooooooooooooooooo!
Zao mi je Seje i Vedi ali meni pare za tacnih 2:2 i kvotu od 11.
p.s. dali vec da slavim ipak je ovo Wolfsburg?
Zao mi je Seje i Vedi ali meni pare za tacnih 2:2 i kvotu od 11.
p.s. dali vec da slavim ipak je ovo Wolfsburg?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Slavi Hoeness mamicu mu rumenu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nastavlja niz busenja Hoffenheima
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ja izaso sa streama ono ljudi go dali
, mozel kratak opis
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Jes ga momacki iz teske pozicije dao , mada je bio 2 metra od gola 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
sajo10 je napisao/la:Eto dade Dzeko gol!
Za koji mu je trebalo 7 100% prilika.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vazno je da je postigao gol, a koliko mu je trebalo prilika da isti zabije je apsolutno ne bitno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne bih se slozio...mozda i nekako dok je u Wolfsburgu, ali u jacim klubovima tesko da ce uopste biti u prilici da zabije ako prethodno pramasi nekoliko sto postotnih. Dzeko bi trebao imati bolji procenat realizacije povoljnih prilika, ako misli da moze igrati u Mancesteru, Milanu, Realu...a moze SIGURNO>Omerbavarac je napisao/la:Vazno je da je postigao gol, a koliko mu je trebalo prilika da isti zabije je apsolutno ne bitno.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Po toj logici je Higuain najbolji napadač na svijetu...čuj nije bitno koliko mu je prilika trebalo da zabije golOmerbavarac je napisao/la:Vazno je da je postigao gol, a koliko mu je trebalo prilika da isti zabije je apsolutno ne bitno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dzeki sve cestitke,zabio je 10 golova u ovoj polusezoni,sto mu je najbolji ucinak od kako je u Bundesligi! sad u januaru neka brise iz malog Wolfsburga,bilo gdje,samo neka ide..Mancester,Bayern,Juventus,Real..nebitno...
Golove pisi,sanse brisi.Raul_64 je napisao/la:Po toj logici je Higuain najbolji napadač na svijetu...čuj nije bitno koliko mu je prilika trebalo da zabije golOmerbavarac je napisao/la:Vazno je da je postigao gol, a koliko mu je trebalo prilika da isti zabije je apsolutno ne bitno.
Dzeko je vec jednom osvojio titulu najboljeg strelca.Higuo nikada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Nail for Real
- Kontakt:
A to je lako u konkurenciji Mesijaharishp je napisao/la:Golove pisi,sanse brisi.Raul_64 je napisao/la:Po toj logici je Higuain najbolji napadač na svijetu...čuj nije bitno koliko mu je prilika trebalo da zabije golOmerbavarac je napisao/la:Vazno je da je postigao gol, a koliko mu je trebalo prilika da isti zabije je apsolutno ne bitno.
Dzeko je vec jednom osvojio titulu najboljeg strelca.Higuo nikada.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Omerbavarac je napisao/la:Vazno je da je postigao gol, a koliko mu je trebalo prilika da isti zabije je apsolutno ne bitno.
Čuj nebitno. Od napadača se traži učinkovitost.
Ma jok lakse u Wolfsburgu biti jednom osvajac najboljeg strelca i jednom drugi.Nego u ''jeftinom'' Realu. 
Cuj Higuo
Cuj Higuo
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 dec 2010, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džeko ima sve što se traži od napadača. Pa i više. Kompletan čudotvorac.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Nail for Real
- Kontakt:
A to sto je Higuain dao vise golova od Dzeke to macku o repharishp je napisao/la:Ma jok lakse u Wolfsburgu biti jednom osvajac najboljeg strelca i jednom drugi.Nego u ''jeftinom'' Realu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.