FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel vakat da ga Ahmo zabije
- feniksptica
- Kontakt:
Sretno Sarajevu... Pozdrav iz Tuzle
- hordasDoboj
- Kontakt:
Veceras ko nikad nam treba raspolozen Kovacevic i dva dmfa za ove izlaske na šuteve, ovi bas sile toThrillerHz je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:39
Ovi Kelti samo pucaju, i to izvan 16, samo tako i jesu opasni, a nasu sansu vidim kao gol za 2:1, ovakav tip kontre, Besim duga lopta za Fanima/Tatara i gol![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Brate instaliraj Kodi za platformu koju koristiš, nabaci addon Blue Thunder (korak po korak uputstvo)feniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 10:37Samo da na vrijeme zamolim za neki dobar link veceras ko to bude pravio da se i oko toga ne moram nervirat
i to je to
- feniksptica
- Kontakt:
Ma imam ja KODI i Live Tv i ima 5 arena, nego utakmica na areni Bih a nje nema. Mada rekose mid a ce biti i na 5 veceras tako da sam obezbijedjenSenner je napisao/la: ↑01 okt 2020, 13:49Brate instaliraj Kodi za platformu koju koristiš, nabaci addon Blue Thunder (korak po korak uputstvo)feniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 10:37Samo da na vrijeme zamolim za neki dobar link veceras ko to bude pravio da se i oko toga ne moram nervirat
i to je to![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nek nam je sa srecom veceras, trebace nam 

You are someone else I am still right here
- feniksptica
- Kontakt:
Joj treme, strah me stuc koje pivo sad ne znam kakav cu utakmicu docekat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ja se ljudi tresem od nervoze
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo zatvarati suteve sa distance to mislim, da ce dobro odraditi Djokanovic i Pejovic ali ce definitivno trebati pomoc i od ostalih igraca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Allaha mi plakao bih sad od sreće neke, a mogu misliti ako uđemo u grupe. Srce će me opaliti sviju mi
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne smijem vise ni pogledat njihovih utakmica, kad znam koliko mi kao ekipa nismo navikli na ove šuteve izvana
Popunit reket i bit veoma blizu njihovih igrača u zoni šuta

Popunit reket i bit veoma blizu njihovih igrača u zoni šuta