mene je toliko strah tih šuteva s vana jer igrači bh. lige nemaju naviku da izlaze u blok jer kod nas gotovo niko ne pogađa s vana. Samo me toga strah.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:21Ne smijem vise ni pogledat njihovih utakmica, kad znam koliko mi kao ekipa nismo navikli na ove šuteve izvana![]()
Popunit reket i bit veoma blizu njihovih igrača u zoni šuta![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- hordasDoboj
- Kontakt:
Meni sve u glavi da ce nepravovremeno izac i samo preusmjerit loptu... Da je prespavat kako do tekmePeppermintSA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:23mene je toliko strah tih šuteva s vana jer igrači bh. lige nemaju naviku da izlaze u blok jer kod nas gotovo niko ne pogađa s vana. Samo me toga strah.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:21Ne smijem vise ni pogledat njihovih utakmica, kad znam koliko mi kao ekipa nismo navikli na ove šuteve izvana![]()

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slusajuci Marinovica jucer na press konferenciji, stekao sam dojam da ih je pripremio na te suteve s daljinePeppermintSA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:23mene je toliko strah tih šuteva s vana jer igrači bh. lige nemaju naviku da izlaze u blok jer kod nas gotovo niko ne pogađa s vana. Samo me toga strah.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:21Ne smijem vise ni pogledat njihovih utakmica, kad znam koliko mi kao ekipa nismo navikli na ove šuteve izvana![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta ste se toliko prepali tih šuteva? Jasno da smo tako znali primiti golova, ali brate rekao bi čovjek da će s penala pucati na prazan gol.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 01 okt 2020, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
2 od 5 su nam zabili tako prosle godine. Realno sa sutevi izvan 16 su im jaca strana.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Fudbal je sport automatizacije. Možeš ti mjesec dana govoriti i upozoravati ali ako igračima to nije kroz utakmice ušlo u naviku, uvijek dođe do pada koncentracije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:27Slusajuci Marinovica jucer na press konferenciji, stekao sam dojam da ih je pripremio na te suteve s daljinePeppermintSA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:23mene je toliko strah tih šuteva s vana jer igrači bh. lige nemaju naviku da izlaze u blok jer kod nas gotovo niko ne pogađa s vana. Samo me toga strah.hordasDoboj je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:21Ne smijem vise ni pogledat njihovih utakmica, kad znam koliko mi kao ekipa nismo navikli na ove šuteve izvana![]()
Daj boze da večeras ne dodje
Veceras je kljuc u odbrani, mi cemo biti ti koji su pod pritiskom. Odbrana veceras mora biti na najvisem mogucem nivou. A gore cemo jedan zabiti to je sigurno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mah kako god okreneš, koju god postavu izvedemo, i šta god taktički uradili više od svega večeras će nam trebati pomoć svevišnjeg. Treba nam luda sreća, da nas vile nose od početka do kraja, da ovi promašuju svoje šanse. I Fenercvaros je 5 komada trebao primiti, ni sami ne znaju kako su prošli, Škoti su 30 šuteva imali... ali eto, zato i jes sport, sve je moguće.
Kvalitet je neuporediv, jači su od nas u svakoj liniji po nekoliko puta, jbg-a. Celtic je prije 10 godina pobjedio Pepovu Barselonu na sličan način, da odigraju 10 mečeva 9 bi izgubili s najmanje 3 razlike, a eto baš ta jedna se desila tada. Treba nam raspoložen Vladan, i raspoložena krila koja će napraviti nešto iz ničega. Falit će Rahmanović baš dosta, ovo su njegove utakmice.
Sve u svemu, uz pretpostavku da će momci dati 200% sebe, ostaviti maksimum i ići glavom na svaku loptu, nema razloga da budemo razočarani šta god da se desi večeras i nema potrebe da i u slučaju neuspjeha pljujemo sve redom, kako to biva po automatizmu. Došli smo pred vrata raja, pobiti se muški, pa šta bude. Vjerujemo svi i u ekipu i u stručni štab, i ako Bog da večeras će grad goriti u historijskom uspjehu. IGRAJ SARAJEVO!
Kvalitet je neuporediv, jači su od nas u svakoj liniji po nekoliko puta, jbg-a. Celtic je prije 10 godina pobjedio Pepovu Barselonu na sličan način, da odigraju 10 mečeva 9 bi izgubili s najmanje 3 razlike, a eto baš ta jedna se desila tada. Treba nam raspoložen Vladan, i raspoložena krila koja će napraviti nešto iz ničega. Falit će Rahmanović baš dosta, ovo su njegove utakmice.
Sve u svemu, uz pretpostavku da će momci dati 200% sebe, ostaviti maksimum i ići glavom na svaku loptu, nema razloga da budemo razočarani šta god da se desi večeras i nema potrebe da i u slučaju neuspjeha pljujemo sve redom, kako to biva po automatizmu. Došli smo pred vrata raja, pobiti se muški, pa šta bude. Vjerujemo svi i u ekipu i u stručni štab, i ako Bog da večeras će grad goriti u historijskom uspjehu. IGRAJ SARAJEVO!
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pametno igrati, spustiti loptu, njima ne dat da pucaju samo biti uz igraca i kurcu ce pucati
Ucinite Bosnu ponosnom veceras.
Samo hrabro
Samo hrabro
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
@zundo koliko jos ima do tekme? Pitam za druga..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
I GRB STO KUCA UMJESTO SRCA U NASIM GRUDIMA

-
- Kontakt:
Koga biste vi zeljeli u grupi ?
Zvucna imena poput: Milana, Totenhema,Galate, Volsburga,Sportinga ili one koje mozemo pobjediti i na proljece nastaviti pobjedjivati
@Zip i ja mislim da nema qisanja, bar jos ove godine.
SRETNO BORDO MOMCI, ISPISITE ISTORIJU I HAJRUJTE HALAL VAM BILO

Zvucna imena poput: Milana, Totenhema,Galate, Volsburga,Sportinga ili one koje mozemo pobjediti i na proljece nastaviti pobjedjivati

@Zip i ja mislim da nema qisanja, bar jos ove godine.
SRETNO BORDO MOMCI, ISPISITE ISTORIJU I HAJRUJTE HALAL VAM BILO

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Samo da je prvih pola sata umrtviti igru, bez straha i panicnih izbijanja.. Ako to preguramo bez primljenog gola, pritisak se prebacuje na njih i raste iz minute u minutu. 60-75 min zabijamo, pa poslije ko prezivi pricat ce.
Sretno, samo pametno i koncentrisano! Volim te Sarajvo!
Sretno, samo pametno i koncentrisano! Volim te Sarajvo!

Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Trenutno korisnika/ca: broj6, crnehorde, fks74, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, roccosiffredi, Semrush [Bot], SineTalexy, Vanja8 i 71 gost.