FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra se grupe izvlace, valjda nas sreca pogleda. Dobro je pa pobjednik EL ide u LP, Sevilla bi bila bas los matchup
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DonerKebab
- Kontakt:
Nije Celtic bolji od Bresta, moze se igrati sa njima. Disciplinovani su, poznajemo ih od prosle godine.bodi123 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:47Mah kako god okreneš, koju god postavu izvedemo, i šta god taktički uradili više od svega večeras će nam trebati pomoć svevišnjeg. Treba nam luda sreća, da nas vile nose od početka do kraja, da ovi promašuju svoje šanse. I Fenercvaros je 5 komada trebao primiti, ni sami ne znaju kako su prošli, Škoti su 30 šuteva imali... ali eto, zato i jes sport, sve je moguće.
Kvalitet je neuporediv, jači su od nas u svakoj liniji po nekoliko puta, jbg-a. Celtic je prije 10 godina pobjedio Pepovu Barselonu na sličan način, da odigraju 10 mečeva 9 bi izgubili s najmanje 3 razlike, a eto baš ta jedna se desila tada. Treba nam raspoložen Vladan, i raspoložena krila koja će napraviti nešto iz ničega. Falit će Rahmanović baš dosta, ovo su njegove utakmice.
Sve u svemu, uz pretpostavku da će momci dati 200% sebe, ostaviti maksimum i ići glavom na svaku loptu, nema razloga da budemo razočarani šta god da se desi večeras i nema potrebe da i u slučaju neuspjeha pljujemo sve redom, kako to biva po automatizmu. Došli smo pred vrata raja, pobiti se muški, pa šta bude. Vjerujemo svi i u ekipu i u stručni štab, i ako Bog da večeras će grad goriti u historijskom uspjehu. IGRAJ SARAJEVO!
Mnoge stvari ukazuju na iznenadjenje veceras.
Igra se jedna utakmica a ne dvije.
Igramo kod kuce.
Nema takticki limitiranog Husrefa.
Ima finansijske motivacije za igrace.
Njima je solidno igrati ligu evrope, nama istorijski uspjeh.
Nema Hodzic Dusana.
Sto nas vise proklinju komsije to nam se sanse povecaju.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
- AlfredNobel
- Kontakt:
To isto da pitaš Dupovca, da li bi više volio da čuvaš Messija, koji će te osramotiti u svakoj situaciji ili Asima Zeca, s kojim se možeš nositi.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:16Koga biste vi zeljeli u grupi ?
Zvucna imena poput: Milana, Totenhema,Galate, Volsburga,Sportinga ili one koje mozemo pobjediti i na proljece nastaviti pobjedjivati![]()
@Zip i ja mislim da nema qisanja, bar jos ove godine.
SRETNO BORDO MOMCI, ISPISITE ISTORIJU I HAJRUJTE HALAL VAM BILO![]()
![]()

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Druze bolji su od Bresta bar jedno 12 puta.DonerKebab je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:24Nije Celtic bolji od Bresta, moze se igrati sa njima. Disciplinovani su, poznajemo ih od prosle godine.bodi123 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:47Mah kako god okreneš, koju god postavu izvedemo, i šta god taktički uradili više od svega večeras će nam trebati pomoć svevišnjeg. Treba nam luda sreća, da nas vile nose od početka do kraja, da ovi promašuju svoje šanse. I Fenercvaros je 5 komada trebao primiti, ni sami ne znaju kako su prošli, Škoti su 30 šuteva imali... ali eto, zato i jes sport, sve je moguće.
Kvalitet je neuporediv, jači su od nas u svakoj liniji po nekoliko puta, jbg-a. Celtic je prije 10 godina pobjedio Pepovu Barselonu na sličan način, da odigraju 10 mečeva 9 bi izgubili s najmanje 3 razlike, a eto baš ta jedna se desila tada. Treba nam raspoložen Vladan, i raspoložena krila koja će napraviti nešto iz ničega. Falit će Rahmanović baš dosta, ovo su njegove utakmice.
Sve u svemu, uz pretpostavku da će momci dati 200% sebe, ostaviti maksimum i ići glavom na svaku loptu, nema razloga da budemo razočarani šta god da se desi večeras i nema potrebe da i u slučaju neuspjeha pljujemo sve redom, kako to biva po automatizmu. Došli smo pred vrata raja, pobiti se muški, pa šta bude. Vjerujemo svi i u ekipu i u stručni štab, i ako Bog da večeras će grad goriti u historijskom uspjehu. IGRAJ SARAJEVO!
Mnoge stvari ukazuju na iznenadjenje veceras.
Igra se jedna utakmica a ne dvije.
Igramo kod kuce.
Nema takticki limitiranog Husrefa.
Ima finansijske motivacije za igrace.
Njima je solidno igrati ligu evrope, nama istorijski uspjeh.
Nema Hodzic Dusana.
Sto nas vise proklinju komsije to nam se sanse povecaju.
15.10.2013.
Kako smo ih ubili prvih 30minuta na Kosevi prosle godine. Hajde molim te, srcem i glavom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Veceras
Kovacevic
Oremus Serbecic Dupovac Pidro
Milicevic Pejovic
Susic
Fanimo Tatar
Ahmetovic
Ja mislim da ce ovako biti

Kovacevic
Oremus Serbecic Dupovac Pidro
Milicevic Pejovic
Susic
Fanimo Tatar
Ahmetovic
Ja mislim da ce ovako biti

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Mislim da ce jedino Mili na stopera a Andrej sa Pejovicem na DMF
15.10.2013.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I moja je zelja tako,al ja mislim da Vinko veceras ovako starta

grb sto kuca,umjesto srca
- feniksptica
- Kontakt:
4 4 2
Kova
Oremus-Besim-Dupovac-Pidro
Fanimo-Andrej-coA-Jukic
Tatar-Ahmet
Kova
Oremus-Besim-Dupovac-Pidro
Fanimo-Andrej-coA-Jukic
Tatar-Ahmet
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ti sutevi iz vana su opasni radi odbijanca, to je bas tesko braniti. Tako Ferencvaros primi onaj jedan.
Jeste li primjetili A. Kovacevica, napravi sjajnu karijeru. Mozda nisam u pravu, ali nas je ispalio kad je izasao iz povrede. Mozda ga nismo ispostovali kad je bio zdrav prve godine ugovora?
@AN to ja samo onako mastam, kontam kako bi nas opet vratili na prvu stranicu, jer prolaskom bi zacas stigli na str. br. 24099 ili 481972 posta
Jeste li primjetili A. Kovacevica, napravi sjajnu karijeru. Mozda nisam u pravu, ali nas je ispalio kad je izasao iz povrede. Mozda ga nismo ispostovali kad je bio zdrav prve godine ugovora?
@AN to ja samo onako mastam, kontam kako bi nas opet vratili na prvu stranicu, jer prolaskom bi zacas stigli na str. br. 24099 ili 481972 posta

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Hvala majstore, pozdravi SAIDA Velicanstvenog.

- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 14:11Samo zatvarati suteve sa distance to mislim, da ce dobro odraditi Djokanovic i Pejovic ali ce definitivno trebati pomoc i od ostalih igraca.
Mi ako ga primimo, primiti cemo gol iz 16m. Jesu favoriti,ali imamo i mi kvalitet. Kad smo mogli Titograd mozemo i Glazgov .

Strijelac će biti Vladan Kovačević u '89min.: Nakon silnog pritiska Celtica da pokuša dati pobjedonosni gol, a nakon kornera, lopta će pasti u naš peterac. Vladan će, paničnom intervencijom, izbiti loptu nogom u '88min. Od akumuliranog stresa i iscrpljenosti zbog bravuroznih odbrana, a i ljutine zbog jalovosti saigrača u napadu, Vladan je ispucao loptu svom snagom! Ona je, u visokom luku, letila do '89min., preletila golmana Celtica koji je bio na 20m od svog gola, prateći šta njegovi saigrači mogu učiniti, i završila u mreži Celticovog gola za neopisivo slavlje igrača Sarajeva. Francuskom sudiji, u prvi mah, ispala je pištaljka, ali se vrlo brzo pribrao i pokazao na centar, što mu i nije bilo teško, jer je, otprilike, tu negdje i stajao. Utakmica je produžena 4min., što su igrači Sarajeva iskoristili za odmor, ležeći po terenu. Treba istaći fer-plej ponašanje igrača Celtica, koji su svesrdno pomagali domaćima da ustanu. Ali, više nije bilo vremena za plemenite pokušaje igrača škotskog prvaka. Sarajevo zasluženo ide u u grupnu fazu, a Celtic, sa žaljenjem konstatuje, je izgubio.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, bordobijeli, Chony533, miguelramos, N3R3D, NeSamSafetee, Proximic, TETRAPAK i 80 gostiju.