Manchester United FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Fakat je Alaba opcija za dolazak. Automatski može pokriti stopera i lijevog beka i time smo riješili pitanje odbrane. Ako već ne želi produžiti, dati mu platu koju zahtijeva i imamo provjerenog, klasnog igrača koji nam toliko fali.
Pa nece jer trazi 20 miliona godisnje,za Alabu je puno puno.
Zeljeznicar! 1921 !
To je oko 250 hiljada eura ili 230 hilj funti sedmično. Kolike su plate ostalima kod vas? Fulili ste kod nas Kroosa i Thiaga za relativno male pare, tako da ni za ovaj transfer nisam optimista. Poslije Hergrevsa kao da nećete da radite sa nama.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zato smo ganjali Mullera

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tu smo mi tad ludji ispali. Dok danas to nije slucaj, perfektno odgovara ovom našem sistemu.
Pogrešna vam je teza, nije da Bayern ne želi produžiti Alabu i nije da Alaba ne želi ostati u Bayernu:
Već je stvar upravo plate. Želi momak biti plaćeniji od Lewe i Neuera što ne zaslužuje:Salihamidžić: "Everyone wants David to stay. Fact is that he repeatedly rejected our attractive offer. Nevertheless we are still trying to convince him"
Agent Alabe, Pini Zahavi to BILD: "We're still trying everything so that David stays in Munich. But it's not in our hands."
Hasan Salihamidžić: "Uli said what Pini Zahavi already knows. At FC Bayern, there are sporting and financial maximum limits, those are Robert Lewandowski and Manuel Neuer. I don't think that David thinks he's above these two teammates" [Kicker]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kakve mi ugovore dajemo i kome sve, Alaba za 250k-280k sedmično je krađa. Šteta je ako se barem "ne raspitamo" u ovom slučaju, jer nam je ovo najpotrebnija pozicija koju smo trebali riješiti ovo ljeto.
dirkules, uglavnom Bayern mu ne želi dati pare koje on zahtijeva, a Utd mu to može vrlo lahko ponuditi. Samim tim imamo šansu da ga dovedemo ili barem opciju da pregovaramo.
Ma pokusava tip izmusti Bayern ovom pricom o odlasku. Klasika gdje igrac zeli jedan iznos i zna da ga nece dobiti, klub mu onda ponudi pribliznu cifru i svi kuci sretni. Realno, ko bi mijenjao Bayern Unitedom trenutno? Titulu Bundeske osvajas sigurno i prvak si Evrope, ovamo ima krv da propisas dok top4 izboris.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Hoće radi para. Sad je trenutak u karijeri kad se uzima max ugovor. Alaba je osvojio kamaru prvenstava i dvije LP i to kao igrač prve postave tako da mu taj eventualni post osvajanja trofeja neće skoditi.
Nemam ja nista protiv, legao bi nam jedan WC igrac tog kalibra samo tako. Ali ne vjerujem da ce tu biti ista, sve upucuje na to da se bogati United samo koristi u prici da se dobije sto bolji ugovor. Ramos je Realu radio isto, vidjet cemo hoce li proci Alabi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Russian billionaire Mikhail Prokhorov has reportedly firmly denied planning a potential takeover of Manchester United. 

Ja ne mogu da shvatim da cemo mi sa istim rosterom uci u novu sezonu,znajuci kakva nam je klupa i da imas samo prvih 11 i to sa staklenim Shawom,Pogbom,onim svedjaninom u suknjici,no coment majkemi!
Pereira blizu prelaska u Lazio. Romano spominje posudbu s pravom otkupa, još samo da dogovore njegova primanja.
Izgleda samo mlade igrače možemo nekako prodati/posuditi, ovo ostalo škarta što je ostalo neće niko i da ih poklanjamo. Previše se uhljeba sakupilo nažalost, a previsoke plate za takve propalitete. Tipujem da će još Smalling otići, a za Jonesa, Rojoa, Lingarda, neka nam je sam bog na pomoći.
Izgleda samo mlade igrače možemo nekako prodati/posuditi, ovo ostalo škarta što je ostalo neće niko i da ih poklanjamo. Previše se uhljeba sakupilo nažalost, a previsoke plate za takve propalitete. Tipujem da će još Smalling otići, a za Jonesa, Rojoa, Lingarda, neka nam je sam bog na pomoći.
E bogami sad neka dobro vide ovu grupu i skontaju hoće li moći sa ovim rosterom puno učiniti. 

Odlična grupa, jedino protiv ovih jačih ekipa United i zna igrati. 

Mislim da ce pobjeda i remi, a dvije pobjede nad Basaksehirom biti dovoljne za trece mjesto i Europa ligu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nimalo naivna grupa, hajde Turci i nekako ali PSG i RB su ozbiljne ekipe koje mi, po trenutnoj formi, ne mozemo proci. Nadam se da ce izvuci kojeg asa iz rukava do krana prelaznog jer za ovu grupu sigurno da treba jaci tim.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma vala ako ne mogu biti drugi, nek se ubiju. I Leipzig je pogubio par igraca, nisu vise nikakvo “osvjezenje” nego ekipa koju su svi vidjeli i skautirali. Ako se ne mogu nacaliti da to prođu onda vala...
RBL je opasan, ali daleko od toga da ih ne mozemo dobiti u dvomecu. Prosla sezona LP nije nikakav pokazatelj
Sa malo ozbiljnijim pristupom i jos par pojacanja kojima se ko budala jos uvijek nadam, mislim da glat uzimamo drugo mjesto. Al ajd, nije ni EL strasna, to nam je svakako jedina sansa, pored kupa, da uzmemo kakav trofej
Sa malo ozbiljnijim pristupom i jos par pojacanja kojima se ko budala jos uvijek nadam, mislim da glat uzimamo drugo mjesto. Al ajd, nije ni EL strasna, to nam je svakako jedina sansa, pored kupa, da uzmemo kakav trofej
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jel
Moguce da za Tellesa nece ponudit vise od 10 mil a za Perreiru traze 20+. Boze sacuvaj.
Moguce da za Tellesa nece ponudit vise od 10 mil a za Perreiru traze 20+. Boze sacuvaj.
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.