DUFFY IGRAO U PREMIER LIGI PROTIV VARDIJA I AUBAMEYANGA DO JUČER, DANAS CE NA SVOJOJ KOŽI OSJETITI PRAVU PREMIJER LIGU!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JEST CELTIC OFANZIVNU POSTAVU IZVEO UFFF. NAJAVLJIVALI NAVIJAČI DA OSTAJE EDUARD NA KLUPI, ALI QURACC. PUUNO SU JAKI.
DUFFY IGRAO U PREMIER LIGI PROTIV VARDIJA I AUBAMEYANGA DO JUČER, DANAS CE NA SVOJOJ KOŽI OSJETITI PRAVU PREMIJER LIGU!!!

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nemamo veznog na klupi idemo momci uz Boziju pomoc
- betrezengorbachev
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Ne mogu da vjerujem šta se dešava grob ga ebo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma napravit ce se to ako je istina, kad su za 15ak minuta napravili u banjaluci, ovi ce za 2AlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
NeAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Dobar si dobar si, upecao sam seAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Jel ima ko od Ognjena Vranjesa video da posalje u PP?
Imal jos neko ko uopste nije pogledao sastav Celtica 
Hoce Celtic da sto prije zabije, kako im je trener i govorio, zato su i izveli ultra ofanzivnu postavku ako sam dobro upratio.
Mislim da su nas dobro potcijenili, nadam se da ce im se obiti o glavu, ako Bog da.
Oni su sada u nasoj ulozi (favoriti, sigurni u prolaz) protiv Budućnosti, a mi cemo biti "napaljeni" kao Buducnost.
Mislim da su nas dobro potcijenili, nadam se da ce im se obiti o glavu, ako Bog da.
Oni su sada u nasoj ulozi (favoriti, sigurni u prolaz) protiv Budućnosti, a mi cemo biti "napaljeni" kao Buducnost.
Dajte link svega vam hebo Ognjena Vranjesa
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prođe to kad odrasteš.Zundo je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:13Dobar si dobar si, upecao sam seAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Ne mogu da vjerujem šta se dešava grob ga ebo..![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- egocentrik
- Kontakt:
Na početku ofenziva 1 0 i cuvati do kraja, idemo se potuc pa sta Bog da !!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
MršAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:21Prođe to kad odrasteš.Zundo je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:13Dobar si dobar si, upecao sam seAlfredNobel je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:11Ima li istine u ovome što su sad napisali ovi na **** da reflektor jedan ne radi na BP i da bi se mogla odgoditi tekma? Navodno neki problem oko struje.
Ne mogu da vjerujem šta se dešava grob ga ebo..![]()
![]()
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Na kojem je prijenos?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igraj bordo-bijeli!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 42 gosta.