FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ponosan na momke kako god, nisam ni očekivao grupnu fazu kad sam vidio koga smo izvukli. Celtic zasluženo prošao dalje, svaka čast.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
JA SAM CUO DA JEDINO MI I KOSOVO SE NIKAD NISMO PLASIRALI
JEL TO ISTINA?
JEL TO ISTINA?
Steta velika, u pm, nista Celtic nije posebno pokazao. Jedino da su spremniji to stoji, steta steta
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Neki ljudi misle da je ovo playstation i fifa20 ili pes20 pa da mogu davati ocjene...hamsik je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:52Koga da ubaxis mozda Jukica ili Dusana ovo je najjbolje od nas nemamo mi kvalitetnih igrača sa klupe i napadača.forza_juve je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:49Halo napolitanac tise malo, nista lose nisam rekao. Igraci na kisiku, gubis a nemas vremena. Moras bacit u napad.jer igras protiv ekipe koja ti ne dopusta sanse. Ovako 0:1 ili 0:2 isto ti dodje
Svaka čast momcima
Svaka cast za Sarajevo
Svaka cast, iduce godine jos jaci aBd, maraton je to.
- egocentrik
- Kontakt:
Borbeno da ali opet se pokazalo da mi nemamo nikakav izbor u špici, Ahmetović je bio kriminalan. Možda se moglo malo vise naprijed ali sigurno Vinko zna s cim raspolaže, idemo momci dalje po odbranu titule.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Dovidjenja, prijatno... Yebem ti fudbal i dan kad sam povjerovo da mozemo proci...
Nije tragedija bravo momci. Idemo dalje, svake godine jaci i ja i. Bezveze go ali jbg. Samo jako
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bravo momci!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jbg
Crkli su stopajuci njih
I onda nismo imali snage da ih napadnemo
treba jos jedan fanimo s klupe
Crkli su stopajuci njih
I onda nismo imali snage da ih napadnemo
treba jos jedan fanimo s klupe
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Za grupnu fazu treba planski radit i namjenski je napast i to je to. Ni za jedan poraz ne mogu rec svaka cast, ispod casti mi je ponizit klub i sebe al posto nisam imo velika ocekivanja od veceras ok. U ponedjeljak il pokojnik il pukovnik
P.S ispostavilo se tacno sto smo govorili, bili smo slabiji za napadaca. Oni su imali 11 igraca mi 10 na terenu
P.S ispostavilo se tacno sto smo govorili, bili smo slabiji za napadaca. Oni su imali 11 igraca mi 10 na terenu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja im nista ne zamjerim. Ponosan na ekipu i strucni stab.
Lavovski odigrana utakmica.
Lavovski odigrana utakmica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Rahmanovicu..................
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne sjećam se da su Crn Gora i Makedonija imali predstavnike u grupnoj fazi PL ili EL. Pa ima tu još Malta, Lihtenštajn...
Slovenci npr. 7 godina nakon raspada Yuge imali Maribor u grupnoj fazi LP.

Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 01 okt 2020, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
- forza_juve
- Kontakt:
Ma koga god samo osvjezit zadnjih 10 minuta a ne 5hamsik je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:52Koga da ubaxis mozda Jukica ili Dusana ovo je najjbolje od nas nemamo mi kvalitetnih igrača sa klupe i napadača.forza_juve je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:49Halo napolitanac tise malo, nista lose nisam rekao. Igraci na kisiku, gubis a nemas vremena. Moras bacit u napad.jer igras protiv ekipe koja ti ne dopusta sanse. Ovako 0:1 ili 0:2 isto ti dodje
Svaka čast momcima
Jer nemas sanse dostupne.
To hocu da kazem idi na sve pa i da primis isto ti dodje.
Je.at ga dobro su se nosili, ljudi su kvalitet i spremni do bola. Za nasu ligu nam ne treba pojacanja vise, dovoljno smo jaki
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
NEOPISIVO PONOSAN!
Šampioni, bravo na borbenosti i egalu. Idemo dalje, samo jako i hrabro

Šampioni, bravo na borbenosti i egalu. Idemo dalje, samo jako i hrabro
Gledao sam na mahove. Dobro ste se drzali, ali objektivno, kvalitetnija su ekipa, nista ni imali srece pri zrijebu...Steta.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Svaka čast igračima. Malo je falilo, ne može se nikome zamjeriti za ovo danas.
A sad prepišati ligu, ubjeđen sam da će biti dvicifrena razlika.

A sad prepišati ligu, ubjeđen sam da će biti dvicifrena razlika.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EastMadness, Pantelija, rimljanin90, Rodman, Vanja8 i 76 gostiju.