FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ogromna steta! Nisam simpatizer bordo ekipe ali sam veceras svim srcem navijao da prodju i da konacno i nasa zemlja ima jednog predstavnika u grupnoj fazi nekog takmicenja. Protivnik koji je mozda jedan od najtezih koji ih je mogao zadesiti i ne mogu pobjeci od osjecaja da je zrijeb mogao biti naklonjenji Sarajevu. Kada vidimo da su igrali jedan Dundalk protiv nekih ribara sa Farskih Otoka onda stvarno bude covjeku krivo sto jedna od takvih ekipa ce igrati Ligu Europe a Sarajevu zapadne bas Celtic koji je ipak redovan ucesnik europskih takmicenja dugo, dugo unazad. Cestitke opet momcima na borbi, nadamo se da jednom jedna nasa ekipa proci i tu posljednju barijeru. Pozdrav svima 

- Kockoglavi
- Kontakt:
Jbt sanse nisu napravili i daju go. BRAVO ZA EKIPU BORILI SE, SVAKA CAST.
Bez obzira na poraz ja sam zadovoljan i cestitam momcima i SŠ. Vecinu utakmice smo bili ravnopravan protivnik jednim Celticu, realno sanse su i bile 90-10 u korist njih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nema šta..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mogu se oteti dojmu da smo s previse respekta usli u mec. Nijedan tim se ne moze braniti 90 minuta, a narocito ne fizicki inferioran tim. Kasnili smo sa izmjenama, ali vjerovatno bi isto bilo i da smo reagovali ranije. Moze li neko objasniti ovoliku razliku u fizickoj spremi, a da razlog nije kvalitetnija liga?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svaka čast svima, kapa dole od srca. Ostaje žal jer ovi jadovi opet na individualni kvalitet prolaze, qarinaši kao tim cjelokupno. Iz jedne glupe situacije, ali hajde.
Odavno bolju taktičku postavku nisam vidio od ovoga što je Vinko pripremio. Vidi se da je detaljno analizirano, pripremano, igrači isto na visini zadatka, ali bože moj. Još jednom, svaka čast svima, preponosan sam najiskrenije. Odmoriti se dobro i okrenuti ligi. S ovakvom igrom i pristupom, nemamo šta strahovati.
Koja razlika u fizičkoj spremi medo? O čemu pričaš?
Odavno bolju taktičku postavku nisam vidio od ovoga što je Vinko pripremio. Vidi se da je detaljno analizirano, pripremano, igrači isto na visini zadatka, ali bože moj. Još jednom, svaka čast svima, preponosan sam najiskrenije. Odmoriti se dobro i okrenuti ligi. S ovakvom igrom i pristupom, nemamo šta strahovati.

Koja razlika u fizičkoj spremi medo? O čemu pričaš?
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 01 okt 2020, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Nema se sta reci.
Svaka cast igracima, idemo dalje ligu gazit !
Svaka cast igracima, idemo dalje ligu gazit !
- BenjooJutub
- Kontakt:
Veća profesionalnost, bolji uslovi a na kraju krajeva veća plata zbog koje moraš trenirati i kad spavašNapapijri je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:58Ne mogu se oteti dojmu da smo s previse respekta usli u mec. Nijedan tim se ne moze braniti 90 minuta, a narocito ne fizicki inferioran tim. Kasnili smo sa izmjenama, ali vjerovatno bi isto bilo i da smo reagovali ranije. Moze li neko objasniti ovoliku razliku u fizickoj spremi, a da razlog nije kvalitetnija liga?

'ta će Tartar zbog 5 000 KM jest salatice kad je bolje poderat kilu pečenja i zalit pivom

Ipak je to Celtic bio. da smo dobili bilo koga drugog mozda bi prosli.
svaka cast sada idemo po titulu.
svaka cast sada idemo po titulu.
Kako vec neko rece, Evropa se napada planski, ovo je za ovu sezonu i bio cilj i ispunjen je. Sad je bitno uspostaviti dominaciju u ligi pored odlicnog Zrinjskog, a Evropa ce doci mozda vec za 2 godine ako se nastavi ovim tempom.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NoName
- Kontakt:
Ma uđem ja ponekad, pročitam koju pametnu

Pozdrav za tebe i staru gardu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Vjerovao sam u grupe napokon, ali eto, jbg, propustili smo jos jednu sansu. Napadac nam je falio samo tako, tu idu kritike na racun Emira.
Dobro smo stajali i vcrs, ali fizicka sprema u drugom poluvremenu nas je kostala.
Greska Kove ocigledna, ali, sta reci momku, glavu gore.
Slijedece godine u ovo doba Sarajevo ce igrati u grupnoj fazi. Sad idemo jako po odbranu titlule, u sta ne sumnjam.
Volio bih da se napadac doveo, ali sad mozemo cekati i zimu. Ahmo ne moze vise, mada je za nase lige dobar.
Miličević dobar, Sušić najbolji. Tatar i Djokanovic, top! Pejovic dobar. Dupe siguran. Pidro ok, Fanimo i Merso vcrs losi. Kova glavu gore! Oremuš pokidao.
Sve čestitke igračima i stručnom štabu na utakmici, dobra postavka igre, svi igrači borbeni i srčani, psihološki pripremljeni. Okrenuti se što prije derbiju i zaostalim utakmicama. Volim te Sarajvo!
Dobro smo stajali i vcrs, ali fizicka sprema u drugom poluvremenu nas je kostala.
Greska Kove ocigledna, ali, sta reci momku, glavu gore.
Slijedece godine u ovo doba Sarajevo ce igrati u grupnoj fazi. Sad idemo jako po odbranu titlule, u sta ne sumnjam.
Volio bih da se napadac doveo, ali sad mozemo cekati i zimu. Ahmo ne moze vise, mada je za nase lige dobar.
Miličević dobar, Sušić najbolji. Tatar i Djokanovic, top! Pejovic dobar. Dupe siguran. Pidro ok, Fanimo i Merso vcrs losi. Kova glavu gore! Oremuš pokidao.
Sve čestitke igračima i stručnom štabu na utakmici, dobra postavka igre, svi igrači borbeni i srčani, psihološki pripremljeni. Okrenuti se što prije derbiju i zaostalim utakmicama. Volim te Sarajvo!
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Bolji su, nema tu šta. Daleko su iznad nas iako se slažem da nisu kao ekipa skoro ništa pokazali, ali džaba... individualno su kvalitetniji, to nam je i presudilo.
Jači, brži, spremniji, i slikaj se. Ahmetović nije duela dobio za 65 minuta, baš je grohno. Rahmanović nam je mnogo falio, al baš mnogo. Borili smo se kao lavovi, Vinko je fantastičnu pripremu odradio, skauting... sve super.
Ali opet se vraćamo na ono što sam jutros pisao, da se ovakve utakmice bez velike sreće jednostavno ne mogu dobiti. Treba ti nešto, neka frljoka, sudijski poguranac, bljesak Tatara i slično, a da te vile nose na drugoj strani od početka do kraja. Ne može drugačije kad igraš s ekipom koja je 10 puta skuplja od tebe. Ovaj crnjo Eduard vrijedi 15 miliona, znači kao komplet naša ekipa i kusur 5 miliona.
Nemam šta nikome prigovoriti, ovo je realnost. Okrenuti se prvenstvu i kupu, ova ekipa se može klati za duplu krunu. Svaka čast na borbi, momci su dali bukvalno sve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da hoćemo jednom dobiti protivnika u PO da se može igrati sa njim da prodemo.
Bilo bi dosta posla za hitnu u seheru!
Bilo bi dosta posla za hitnu u seheru!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Znam da ce ovde me sad mnogi napast al mi izgledamo bjedno KONDICIONO, bolje smo izgledali u skotskoj kad nas pola nije bilo i kad je SARIC bio kondiciono. Dali je korona toliko utjecala da ih JELA nije mogo pripremit da nakon 10 utakmica odigraju punim plucima neznam. Ekipa je imala 7 dana odmora ova utakmica nije trebala da nas za 60 minuta potrosi kondiciono jer se nismo nesto puno trosili cisti bunker..KONDICIJA SE MORA POPRAVIT JER ZRINJSKI JE IGRAO PROTIV KVALITETNIJE EKIPE 120 minuta i izgledali su kondiciono 10x bolje od nas.
Kovacevica prodat za tih 350k € ako moze jos 15% od narednog transfera.
Kova i jela su nas kostali bar milion eura dosad.
Vinko odlican mislim postavio je ekipu odlicno najbolje sto ova ekipa moze. Posebno ako se doda da igramo bez centafora
Glavu gore hvala vam, NEBI VAM DAO NIKAKVU PREMIJU ZA OVO DOSAD STO STE URADILI JER JE IGRA POOR AL PLAY OFF JE OK
Kovacevica prodat za tih 350k € ako moze jos 15% od narednog transfera.
Kova i jela su nas kostali bar milion eura dosad.
Vinko odlican mislim postavio je ekipu odlicno najbolje sto ova ekipa moze. Posebno ako se doda da igramo bez centafora
Glavu gore hvala vam, NEBI VAM DAO NIKAKVU PREMIJU ZA OVO DOSAD STO STE URADILI JER JE IGRA POOR AL PLAY OFF JE OK
Steta je sto i ono takmicenje ne pocinje ove godine, sad bi makar grupnu tu igrali. Zato titula i napast Europu jace nego ikad. Slijedece godine Sarajvo je u grupnoj fazi sto posto.
Realnost je ovo.
Slijedece sezone, uz barem malo povoljnijeg protivnika.
I opet veliko MOZDA.
Slijedece sezone, uz barem malo povoljnijeg protivnika.
I opet veliko MOZDA.
- FKS -
Samo moram se javno izvinuti @denchi, mi smo ga napadali kada je kritikovao Ahmetovica i davao prednost Handzicu, a vecerasnja utakmica je pokazala da je fkt bio u pravu.
Samo da smo na vrijeme doveli kvalitetnog napadaca, to je jedino sto zamjeram upravi.
Samo da smo na vrijeme doveli kvalitetnog napadaca, to je jedino sto zamjeram upravi.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 01 okt 2020, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sad se vidjelo koliko fali neka ubica u spicu,greskom golmana smo ispali,a seltik nista posebno nije pokazao,al tako nam je dok je celo SD sto se tice evrope,ostaje da se borimo za titulu.cestitam momcima dali su sve od sebe.
Ne može drugačije druže. Da smo se otvorili i šaketali s njima otvoreno natrpali bi nas do vrha. Brži su duplo, ali smo fantastično se postavili i ograničili im prostor na minimum. Ovo je bio jedini ispravan pristup.Napapijri je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:58Ne mogu se oteti dojmu da smo s previse respekta usli u mec. Nijedan tim se ne moze braniti 90 minuta, a narocito ne fizicki inferioran tim. Kasnili smo sa izmjenama, ali vjerovatno bi isto bilo i da smo reagovali ranije. Moze li neko objasniti ovoliku razliku u fizickoj spremi, a da razlog nije kvalitetnija liga?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: bvsic, keli, kogmagie46, nedimmmm1337, propoklopac, Tatamata1946 i 74 gosta.