NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Grande club je naziv sponzora kao sto je i optika. Sto je najgore malo se rsspitajte i kakvog sponzora.
Najbolje da smo igrali još 4 sezone z starim dresovima koje smo također ja i adi Sakic kupili prije par godina... kakvi ljudi ovdje na forumu ima, a da grande klub upravlja klubom takva priča kruži gradom... zaboravio sam. Svako je mogao biti na dresu ko donese lovu... za dan dva biti će izvjestaj financijski pa ćete vidjeti ovi nesposobni koliko su napravili!
Sta se opterecujete glupostima, combe doceko makar nesto da on pametuje. Crveno- bijela garnitura je po men bolja, idemo sutra po 3 boda
-
- Kontakt:
Grande club je u tz i vlasnik je clan uprave mirza gluhic...sta tu ima lose...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Mozel neko napisat koje na funkcijama u klubu.srekretar ekonom itd
Cestitke svima... Idemo dalje gas pun, u crveno...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ljudi ako nastave kao danas,mogli bi mi biti i prvi na kraju,onako govorim kada bi se desilo,sta u tom slucaju,nismo spremni za premijer ligu,a sta ako nam se vrata otvore,mislim ako zavrsimo prvi,ili ce neke utakmice neprimijetno pustiti da se to izbjegne ?
-
- Kontakt:
Dok je glavni problem sta cemo ako budemo prvi, onda je stanje perfektno.Ponovo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:49Ljudi ako nastave kao danas,mogli bi mi biti i prvi na kraju,onako govorim kada bi se desilo,sta u tom slucaju,nismo spremni za premijer ligu,a sta ako nam se vrata otvore,mislim ako zavrsimo prvi,ili ce neke utakmice neprimijetno pustiti da se to izbjegne ?
Bosanski mentalitet, najjači na Balkanu
Bitno je da ostanemu tu gdje jesmo, da dođe novih sponzora, da se vraca dug i aBd da stadion zavrsimo... Ovi rezultati pokazuju kako se zdravo radi dole i samo tako da nastave... Podrska novoj upravi i svi da se ukljucimo...Jedinstvo37 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:57Dok je glavni problem sta cemo ako budemo prvi, onda je stanje perfektno.Ponovo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:49Ljudi ako nastave kao danas,mogli bi mi biti i prvi na kraju,onako govorim kada bi se desilo,sta u tom slucaju,nismo spremni za premijer ligu,a sta ako nam se vrata otvore,mislim ako zavrsimo prvi,ili ce neke utakmice neprimijetno pustiti da se to izbjegne ?
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Presjednik Sakic Adi (Volonter)
Podpresjednik Inkic Igor, Muminović Alen (Volonteri)
Sektetar Sendic Edin
Sportski direktor Piskic Fahrudin (Vonter)
doktor Pestalic Mirza
Fizio Culah Edin
Ekonom Ahmetasevic Asim
Šef stručnog štaba Damjanovic Dario
Pomoćni trener Jasarevic Esef
Trener golana Nukic Hazim
Trener golmana omladinskih škola Prljaca Emir
Šef Omladinskih pogona Taletovic Denis
Tr. Juniora Kadic Nihad
Tr. Kadeta Mesanovic Izudin
Tr. Pionira Pezerovic Fikret
Tr. Pred pionira Mulavdic Ismet
Tr. Škole fudbala Lipovac Esmir
Podpresjednik Inkic Igor, Muminović Alen (Volonteri)
Sektetar Sendic Edin
Sportski direktor Piskic Fahrudin (Vonter)
doktor Pestalic Mirza
Fizio Culah Edin
Ekonom Ahmetasevic Asim
Šef stručnog štaba Damjanovic Dario
Pomoćni trener Jasarevic Esef
Trener golana Nukic Hazim
Trener golmana omladinskih škola Prljaca Emir
Šef Omladinskih pogona Taletovic Denis
Tr. Juniora Kadic Nihad
Tr. Kadeta Mesanovic Izudin
Tr. Pionira Pezerovic Fikret
Tr. Pred pionira Mulavdic Ismet
Tr. Škole fudbala Lipovac Esmir
Zvuci smijesno,ali nije,da pustis neke utakmice da ne budemo prvi sav trud bi pao u vodu jer bi krenule price o prodajama i tome,a da budes prvi nit imas para za premijer lige nit kojeg djavola,zato sam pitao,ako bude ovakva borbenost kao danas,mi cemo prvi zavrsiti 100%Jedinstvo37 je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:57Dok je glavni problem sta cemo ako budemo prvi, onda je stanje perfektno.Ponovo je napisao/la: ↑26 sep 2020, 18:49Ljudi ako nastave kao danas,mogli bi mi biti i prvi na kraju,onako govorim kada bi se desilo,sta u tom slucaju,nismo spremni za premijer ligu,a sta ako nam se vrata otvore,mislim ako zavrsimo prvi,ili ce neke utakmice neprimijetno pustiti da se to izbjegne ?
Opustite se mnogo je još da se igra nama je cilj ostanak u ligi, afirmacija domaćih igrača i vraćanje dugova!!! A ako se zadesi da smo prvi to potanje oko duga i svega prebacimo ba grad nas cilj je reprogram, profi ugovori its
Osim sto je neko galamio prema klupi Travnika (sto je brzo rijeseno) i na poluvremenu prilikom izlaska u svlacionice, takodje galama sa tribine, nikakvog incidenta nije bilo. Predsjednik Travnika utakmicu gledao ispod tribine jer niko nije zelio da ga istjera na kisu, gdje mu niko nije uputio ni ruznu rijec ni ruzan pogled, kao niti ostalim clanovima gostujuce ekipe. Sramotno saopstenje Travnika. Njihov iskljuceni igrac ostetio vrata, takodje mu niko nista nije rekao.
-
- Kontakt:
Markovic nas napusti.jel se makar sta zaradilo il je otisao dzabe...
Eto sanse za azura da pokaze koliko moze. Nek iskoristi sansu koju toliko dugo ceka
-
- Kontakt:
Zaradili smo 7milja od on dalje za grcku i tu je trenutno
Malo je 7milja, al opet bolje i to nego nista.Zvijezda1986 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 21:19Zaradili smo 7milja od on dalje za grcku i tu je trenutno
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
U Mladost frajer ide, kakva Grcka
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne znam zasto se krije koliko smo dobili za njega i koliki je procenat od njegovog sljedeceg transfera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.