AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Neka Pioli i Maldini zahvale Donnarummi.
Ovo je najlošija utakmica Milana od Marta i Genoe. Ovako loše nisu odigrali 7 mjeseci. Ali opet, zaista 5 utakmica u samo 17 dana, nije to malo. Igrači su fizički pali, ali ovo će ih mentalno držati na nivou.
Jedna utakmica. Večeras je Rio Ave svaku situaciju 50-50 imao na svojoj strani. Iz 3 šansu su dali dva gola. Ali eto Milan je prošao.
Maldini mora naći stopera i zamjenu za Kessiea.
Ovo je najlošija utakmica Milana od Marta i Genoe. Ovako loše nisu odigrali 7 mjeseci. Ali opet, zaista 5 utakmica u samo 17 dana, nije to malo. Igrači su fizički pali, ali ovo će ih mentalno držati na nivou.
Jedna utakmica. Večeras je Rio Ave svaku situaciju 50-50 imao na svojoj strani. Iz 3 šansu su dali dva gola. Ali eto Milan je prošao.
Maldini mora naći stopera i zamjenu za Kessiea.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Razbolio sam se u ovoj penal seriji. Vise srece nego pameti al koga briga. Forza Milan!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Beduin
- Kontakt:
Meni je ovo bilo komicno, k'o kakvu komediju da gledam i izvodjenje penala. Na kraju nas sreca pogleda. Idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ovo ću maksuz kasnije pogledati, gilti pležr. 
Jbg ja sam pizda, nisam mogao gledati. Smiješno, kao da je finale lige prvaka, a ne yebene LE predkvalifikacije.
Aj, bitno da se prošlo iako su igrači maksimalno iscjeđeni. Nadajmo se pojačanjima od ove crkavice što će dobiti od plasmana.
Jbg ja sam pizda, nisam mogao gledati. Smiješno, kao da je finale lige prvaka, a ne yebene LE predkvalifikacije.
Aj, bitno da se prošlo iako su igrači maksimalno iscjeđeni. Nadajmo se pojačanjima od ove crkavice što će dobiti od plasmana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam da sam jače penale gledao
Meni svejedno za ovu LE, ali drago mi je zbog mlade ekipe, puno će im ovo značiti na mentalnom planu.
Meni svejedno za ovu LE, ali drago mi je zbog mlade ekipe, puno će im ovo značiti na mentalnom planu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
21M od Paquete, uz sve sponzore, TV prava i Uefu, Milan je sa ovom osigurao 15ak M dodatnih. Tako da Maldini ima 3 dana da završi još 2 igrača makar.
Milan svakako neće osvojiti ovo takmičenje. Ali makar će se imati šta gledati sredinom sedmice.
Milan svakako neće osvojiti ovo takmičenje. Ali makar će se imati šta gledati sredinom sedmice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Eh da nam se kako rijesiti Samua i Leao,to bi bas dobro bilo.
Od ovog Maldinija nema nista,igra samo zbog toga sto mu je otac u klubu,nista drugo. Colombo je za njega licno Maldini.
Uzasna nasa utakmica,od Genove deff nasa najlosija utakmica.
Prije tekme sam gledao izjavu Rui Coste koji je rekao da ce uslovi za igru biti jako teski sa vjetrom,valjda je uvijek tu tako i da je to otezavajuca okolnost za milan,moguce da je bas tako i bilo
Od ovog Maldinija nema nista,igra samo zbog toga sto mu je otac u klubu,nista drugo. Colombo je za njega licno Maldini.
Uzasna nasa utakmica,od Genove deff nasa najlosija utakmica.
Prije tekme sam gledao izjavu Rui Coste koji je rekao da ce uslovi za igru biti jako teski sa vjetrom,valjda je uvijek tu tako i da je to otezavajuca okolnost za milan,moguce da je bas tako i bilo
- nextterrain
- Kontakt:
Al likovi tri puta zaredom imali priliku da pobjede i nisu uspjeli
Nevjerovatna količina sreće, nevjerovatna.
Taman dovoljna igra da osvojimo oktobarski Scudetto
Šalu na stranu, ovo je užasna partija bila, Leao izgleda ko da je na terminu došao, em se šetka em ne može/ne želi potrčati.
Ne znam šta bih rekao, osim da je ovo najgora partija Milana bila u zadnjih pola godine
Nevjerovatna količina sreće, nevjerovatna.
Taman dovoljna igra da osvojimo oktobarski Scudetto
Šalu na stranu, ovo je užasna partija bila, Leao izgleda ko da je na terminu došao, em se šetka em ne može/ne želi potrčati.
Ne znam šta bih rekao, osim da je ovo najgora partija Milana bila u zadnjih pola godine
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nismo se nervirali 7 mjeseci. Moralo je doći na naplatu sve to. Ali ovo je mentalni plus za ove mlade momke, i to je bitno. Jer kad fizički padneš, onda mentalna snaga može da prevagne.
Što se tiče same postavke, Samu i Maldini više nikad ne trebaju početi utakmicu zajedno.
A koliko fali Ibrahimović ovo je nevjerovatno.
Što se tiče same postavke, Samu i Maldini više nikad ne trebaju početi utakmicu zajedno.
A koliko fali Ibrahimović ovo je nevjerovatno.
-
celikmilan
- Kontakt:
Prvo, Rope ako te ikad nađem razbiću te ko vola u kupusu jer si nam dao ovaj dobar link da gledam ovo mučenje od penala. Ne znam ni da li sam one penale protiv onih iz Torina u finalu LP gledao ovako i više se oznojio. Još kad vidim da ih ti nisi gledao. Baš jesi ono sa P.
Drugo, znam da je ovo već peta utakmica i da fale Zlatan, Rebić i Romagnoli ali protiv Rio Ave se moralo bolje. Znam da je kasno i da nema ništa od toga ali ovom timu trebaju još najmanje 4 pojačanja. Ali prvo odmah večeras neka Maldini povuče sa sobom Leaoa i ode u Španiju da dogovori pravu kupovinu Brahima a Leaoa neka ostavi negdje, bilo gdje.
Drugo, znam da je ovo već peta utakmica i da fale Zlatan, Rebić i Romagnoli ali protiv Rio Ave se moralo bolje. Znam da je kasno i da nema ništa od toga ali ovom timu trebaju još najmanje 4 pojačanja. Ali prvo odmah večeras neka Maldini povuče sa sobom Leaoa i ode u Španiju da dogovori pravu kupovinu Brahima a Leaoa neka ostavi negdje, bilo gdje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još 2 neka Maldini završi do kraja vikenda. I izdržat će nekako da 3 mjeseca do Januara.
Najjači onaj brat iz Rio Avea što pogodi iz penala obje stative i izađe lopta iz gola , tad sam već bio siguran da će Milan proći nekako. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
celikmilan
- Kontakt:
I da, dok ne zaboravim, Borevkoviću hvala ti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Veća je tragedija kad Gigio odbrani penal i lopta ispod njega završi u golu
Ljudi treba uzeti u obzir da od 17. kad smo otvorili sezonu pa do jucer proslo je 14 dana, i u tih 14 dana Milan je odigrao 5 utakmica, a igralo se u prilicno identicnom sastavu, sasvim ocekivano je da umor dodje na naplatu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Fantasista
- Kontakt:
Koliko je ovaj klub propao pokazuje samo činjenica da su u yebenom trećem šeširu za yebenu Ligu Evrope.
Bilo bi fino da bude što lakša grupa da se dokopa nokaut faze, čisto da se još nešto dodatno zaradi, ali nemam neka očekivanja od ovoga.
Nije zlo ni ispasti, pa se u kasnijoj fazi sezone fokusirati isključivo na ligu.
Bilo bi fino da bude što lakša grupa da se dokopa nokaut faze, čisto da se još nešto dodatno zaradi, ali nemam neka očekivanja od ovoga.
Nije zlo ni ispasti, pa se u kasnijoj fazi sezone fokusirati isključivo na ligu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.