Al trebate uzet u obzir da je norveška liga slabija od Serije B a mali još nije zaigrao ni za repku. Trebat će se on još dosta pure najest pa da dođe na nivo, objektivno, precijenjenog Chiese.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma na stranu to, ovo je samo moje misljenje. Vidjet ćemo da li sam bio u pravu.
Il Club più titolato al mondo!
Chiesa mi veoma svidio protiv Intera, ustvari to je prvi put da mi se svidio kad ga gledam, do sada bi svaki put nešto simulirao, glumatao i žalio se. Igrao je dosta povučenije, gotovo wing-beka, dosta pomagao u defanzivi, zabio lijep lob... Ako ovako nastavi možda ipak ostvari potencijal
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Chiesa je solidan fudbaler i to je to.
Današnje tržište je takvo, svako ko dadne 10+ zbirno golova i asistencija ide cijena 50+ milona jevreja. Pogotovo iz najjačih liga.
Nemam pojma, ako Pirlo hoće da igra 3-5-2 Chiesa mu i ne treba. Jedino ako misli da bude neki wing right beck, ili neku imporivizaciju 3-4-3.
U svakom slučaju nije momak ni prešao, ne mora značiti da će biti promašaj ako dođe.
Današnje tržište je takvo, svako ko dadne 10+ zbirno golova i asistencija ide cijena 50+ milona jevreja. Pogotovo iz najjačih liga.
Nemam pojma, ako Pirlo hoće da igra 3-5-2 Chiesa mu i ne treba. Jedino ako misli da bude neki wing right beck, ili neku imporivizaciju 3-4-3.
U svakom slučaju nije momak ni prešao, ne mora značiti da će biti promašaj ako dođe.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Koja tuga jbt. ne znam samo na cemu temelje optimizam.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- nextterrain
- Kontakt:
Rutinska pobjeda i top 4 u Italiji 
-
jasko_juve
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
cek malo, nisam gledao milan, no ako je ovaj flashscore tacan, situacija je sljedeca:
milan izjednacio na 2-2 u 120 min iz penala, a onda je rio ave imao tri penala za pobjedu i promasili su sve tri
nevjerovatno lol
milan izjednacio na 2-2 u 120 min iz penala, a onda je rio ave imao tri penala za pobjedu i promasili su sve tri
nevjerovatno lol
epski spektakl.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Biscione je napisao/la: ↑01 okt 2020, 22:47Chiesa mi veoma svidio protiv Intera, ustvari to je prvi put da mi se svidio kad ga gledam, do sada bi svaki put nešto simulirao, glumatao i žalio se. Igrao je dosta povučenije, gotovo wing-beka, dosta pomagao u defanzivi, zabio lijep lob... Ako ovako nastavi možda ipak ostvari potencijal
Prvi put da nije cmoljio cijelu utakmicu nego zapravo nešto i odigrao.
- nextterrain
- Kontakt:
Ma dobro, igrali su 5 utakmica za 14 dana i to 2 van Italije, malo su i umorni, ali ne opravdava sve ovo večeras što se desilo.
Iskreno da je Ibra igrao to bi se već rutinski riješilo, al eto bože moj
a i mlada je baš ekipa, jedino Kjaer i Ibrahimović imaju preko 30, a preko 25 jedino Rebić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.