Brutalne fizikalije,
s loptom mora raditi još dosta.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nema ni jedan od njih nista vise sa Ansuom. On je njih preskocio i starter je na lijevom krilu and thats that. Vise nema dileme, ako je ikako i postojala.
Griezmannova pozicija je trenutno ova koju Coutinho igra. To je ujedno i jedina pozicija koju on može odigrati u Barceloni.
Ja sam o njemu pisao poslije zavrsetka utakmice. Mi nismo ni svijesni kakvog backupa imamo. Dobro, znamo kako je dobar bio u Valenciji tako da ne iznenadjuje, ali kosto kazes nije branio ogroman period pa se i zaboravi kakvog golmana imas na klupi!
Ako je to tacno (da može igrati samo tu jednu poziciju) onda je njegov transfer ubjedljivo najgori od svih.Rajaz je napisao/la: ↑02 okt 2020, 00:19
Griezmannova pozicija je trenutno ova koju Coutinho igra. To je ujedno i jedina pozicija koju on može odigrati u Barceloni.
Starter ne bi smio biti.
Trincao ili Dembele bi pravili puno više štete po desnom krilu.
Još sinoć usra perfektnu asistenciju Frenkija.
Nema kritike kada je napravio ofsajd zamku. Ramos recimo ondje dobija crveni upravo iz razloga što ne pravi ofsajd zamku. Klasična Ramos situacija.
Tačno je,let3 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 00:27Ako je to tacno (da može igrati samo tu jednu poziciju) onda je njegov transfer ubjedljivo najgori od svih.Rajaz je napisao/la: ↑02 okt 2020, 00:19
Starter ne bi smio biti.
Trincao ili Dembele bi pravili puno više štete po desnom krilu.
Još sinoć usra perfektnu asistenciju Frenkija.
Trincao je svakako desno krilo, momka treba gurati. Može i Osman tamo zaigrati, ako je spreman. Forsiranje Griezmanna tamo desno (samo zbog 120 miliona) je besmislica i tvrdoglavost.
Dobro si, kakvo je ono bilo progravanje DeJonga vanjskomma Frenki je babuka sredine, on kad uzme loptu ode naprijed, odbijaju se od njega. Momak za klasu odskace od svih veznjaka.
Pa u pravu si, kad bi gledali po onoj dojucerašnjoj formaciji 4-3-3
Definitivno, ne cirkulise uopste vise lopta onoliko preko Messija, dosta je sada oslobodjen i igra blize golu, zato se i Coutinho snasao fino sad.Koeman: Messi je radio dosta bez lopte
Kakav bolan Braithwaite, gdje njega iskopa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.