English Premier League - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ko će osvojiti Premier ligu?

Liverpool
25
17%
Manchester United
32
22%
Arsenal
17
12%
Chelsea
24
17%
Tottenham
1
1%
Manchester City
34
24%
Leicester
4
3%
Neko drugi
6
4%

Ukupno glasova: 143

bega_afc
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la bega_afc » 01 okt 2020, 23:33

Believe je napisao/la:
01 okt 2020, 23:22
Zavergla al upali Bogami.
slika

DoneZi odluku. :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 okt 2020, 00:15

Mene bi iskreno licno bilo stid da me izbaci ekipa sa Willockom i Elnenijem na terenu, i Soaresom, i Kolasincem, i ima ih previse za nabrojat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 okt 2020, 01:06

Joj rastavit ce se od zivota jer ih je pateticni arsenal izbacio iz karabaje kupa :rol: :rol: :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 okt 2020, 01:29

Torres_9 je napisao/la:
02 okt 2020, 01:06
Joj rastavit ce se od zivota jer ih je pateticni arsenal izbacio iz karabaje kupa :rol: :rol: :rol:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 02 okt 2020, 01:35

Klopp bi polako trebao potraziti nove izazove, dao je sve Liverpoolu i uzeli su sve, kasnije moze samo pad. Da mu se ne bi desila epizoda Dortmund.
27.10.2020

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 okt 2020, 04:27

: Ovaj leroy što može lupiti glupost, to malo gdje ima. Koji bi trener pri zdravoj pameti otišao bez ikakvog razloga iz ekipe koju je on sastavio i koja je trenutno top 3 u svijetu. Za razliku od Dortmunda, ovdje ne prodaje glavne igrače.

Dolazi mu Mbappe iduće sezone kao šlag na tortu :kafa:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 okt 2020, 06:54

Slazem se @leorey. Tako i treba svaki trener, cim osvojis ligu, ligu prvaka, odmah treba napustiti klub. :salut:
Kakav mozak.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 02 okt 2020, 07:30

bega_afc je napisao/la:
01 okt 2020, 23:19
Believe je napisao/la:
01 okt 2020, 23:02
Odlika malih timova i njihovih navijaca. Kup timova i njihovih navijaca.
Veliš kup timova? :rol: :rol: :rol: :rol:

Koliko ono godina ligaško natjecanje ne osvojiste? :rol: :rol: :rol:

Kup timovi, hahahahhahahsh, gro ho tom

Sinko dragi, djeca se odškolovaše i zaposliše za to vrijeme. I ti si bio na tom putu dok se umalo ne objesi zbog kladionice. :rol:
Ne kontam ovo za kladionicu? Već drugi put čitam da ga zbog toga prozivaš? :mrgreen:

Realno, smiješno je da navijači Liverpula sada nekog prozivaju. Ne tako davno vas je punio Lukas Podolski...ma šta Podolski, punio je ko je stigao. Pokažite malo respekta prema bližoj povijesti, nikad ne znaš kad će te ponovo stići :zviz:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 okt 2020, 07:52

Jackk je napisao/la:
02 okt 2020, 07:30
bega_afc je napisao/la:
01 okt 2020, 23:19
Believe je napisao/la:
01 okt 2020, 23:02
Odlika malih timova i njihovih navijaca. Kup timova i njihovih navijaca.
Veliš kup timova? :rol: :rol: :rol: :rol:

Koliko ono godina ligaško natjecanje ne osvojiste? :rol: :rol: :rol:

Kup timovi, hahahahhahahsh, gro ho tom

Sinko dragi, djeca se odškolovaše i zaposliše za to vrijeme. I ti si bio na tom putu dok se umalo ne objesi zbog kladionice. :rol:
Ne kontam ovo za kladionicu? Već drugi put čitam da ga zbog toga prozivaš? :mrgreen:

Realno, smiješno je da navijači Liverpula sada nekog prozivaju. Ne tako davno vas je punio Lukas Podolski...ma šta Podolski, punio je ko je stigao. Pokažite malo respekta prema bližoj povijesti, nikad ne znaš kad će te ponovo stići :zviz:
Nije ni Arsenal 16 godina uzeo titulu, to je više od pola Liverpoolovog čekanja, nije ni to malo. Pokažite malo respekta prema klubovima koji su se izvukli iz krize, nikad ne znaš kad će te upasti u nju.

I najzad, vjerujem da u klubu slave ispadanje iz ovog takmičenja, kao i svih prethodnih sezona, ali nije ni bitno. Čestitke, a Liverpool se okreće takmičenju koja je osvojio šest puta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 02 okt 2020, 08:34

Jackk je napisao/la:

To za kladionicu datira iz 2011.godine, 15 godina tada imao.
Inace sam na forumu 11 godina, od svoje 13.godine.
U kladionicu sam "usao" jos ranije, pa je to bilo klasicno klinacko privlacenje paznje gdje sam na temi kladionice pisao kako cu izvrsit samoubistvo jer sam u prethodnim mjesecima izgubio "mnogo" novca, evo vjeruj da se saam sebi smijem dok ovo pisem. Iz ovog ugla to je samo faza odrastanja koja se morala desit da se covjek opameti, a da sam se Bogdom tu opametio nego sam, kao i svako, napravio jos mali milion gresaka da bi se jos neke stvari skontale, covjek grijesi jednostavno, to je tako.
Ironija je sto covjek pise "sinko moj ljudi se odskolovase i zaposlise a i ti si bio na tom putu dok se nisi umalo objesio zbog kladionice", a dovoljno je da mu na pp samo jedan dokument posaljem ili da procita moje postove na temi "studiranje" i shvatit ce koliko je bitno to s kladionicom prije 9 godina dok jos u srednju nisam krenuo :oops:

Liverpool je sinoc opet bio bolji, Leno je odlicno branio u prvoj polovici drugog poluvremena. Na drugoj strani je bio cist penal i par sumnjivih ofsajda, ali na kraju je za Arsenal dobro sto je prosao jer im je to uz FA kup i jedina prilika za trofej, realno. Trenutno je Arsenal kup ekipa, svidjalo se to nekome ili ne, to je cinjenica. Al bolje bit i kup ekipa nego bit ono sto je Liverpool bio od odlaska Beniteza do prije dvije sezone. Arsenal bar uzme tu i tamo neki FA kup, onaj LFC nije ni to mogao. I niko ne ismijava Arsenal i njihove navijace, ali eto covjek se suzdrzava da ne odgovori na sve gluposti koje se pisu na ovoj temi. Npr Klopp-Arteta 1:3, kao da ne znamo da su dvije na penale i jedna kad se titula osigurala, bitno je kaze da su VD i Salah igrali od prve minute. A pazi ovo sad, Klopp jos u onom jeku pressinga i odlicnih Lenovih odbrana vadi i Salaha i Van Dijka, a kasnije i Jotu, znaci 3 najbolja igraca. Toliko o tome koliko je ovo vazna utakmica za njega. Doslovno u glavi "ako prodje druga postava, to je super, odlicno za njihovo samopouzdanje i plus imaju dodatno jos prilike za dokazivanje, ako ne prodju, pa dobro zna se sta je najbitnije plus nemas jos tih par utakmica u dijelu kad se sezona lomi". Nakon utakmice gdje god sam usao, sa najvise odobravanja/lajkova su bili komentari "Klopp je sve pokusao da izgubi utakmicu i uspio je", naravno sarkazam, al tako je izgledalo. I trebao je da je izgubi u regularnom dijelu, Milner rukometa igra.
You'll never walk alone.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 02 okt 2020, 10:07

Believe je napisao/la:
02 okt 2020, 08:34
Kao da ni dan od tad nisi ostario. :tralala:

Uglavnom, Liverpool je trenutno par nivoa iznad Arsenala. To će vjerovatno trajati dok je Klopp u Liverpoolu ili dok Kloppov fudbal ne postane pročitana knjiga, a onda slijedi povratak u eru Koncheskyja, Spearinga i drugih Downinga.

Postoji i treća opcija, jako nerealna, a to je da Arsenal doživi pravu kancelarijsku pretumbaciju koja će dovesti do poboljšanja i na terenu. Postojeća Arsenalova hijerarhija:

-razvlači transfer veznog igrača više od mjesec dana, a kreativnosti ni za lijeka,

-čistim mobingom iz kluba tjera Özila i Torreiru iako bi i jedan i drugi imali još šta da daju klubu,

-dovodi igrače povezane sa jednim agentom (Kia Joorabchian),

-preplaćuje igrače jednog kluba u dva prelazna roka (Lille),

-iz sezone u sezonu dolazi u problem sa igračima čiji se ugovor bliži kraju pa onda ili preplate njegov ostanak ili izgube silnu lovu na odlasku.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 02 okt 2020, 10:23

protiv koga igra liverpul u efl kupu?!
Samo Sloboda | COYG

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 02 okt 2020, 10:32

Chapman1886 je napisao/la:
02 okt 2020, 10:23
protiv koga igra liverpul u efl kupu?!
Nije sramota ispasti od budućih osvajača prestižnog Carabao kupa.

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 02 okt 2020, 10:48

Believe je napisao/la:
02 okt 2020, 08:34
Jackk je napisao/la:

U kladionicu sam "usao" jos ranije, pa je to bilo klasicno klinacko privlacenje paznje gdje sam na temi kladionice pisao kako cu izvrsit samoubistvo jer sam u prethodnim mjesecima izgubio "mnogo" novca, evo vjeruj da se saam sebi smijem dok ovo pisem. Iz ovog ugla to je samo faza odrastanja koja se morala desit da se covjek opameti, a da sam se Bogdom tu opametio nego sam, kao i svako, napravio jos mali milion gresaka da bi se jos neke stvari skontale, covjek grijesi jednostavno, to je tako.
Ironija je sto covjek pise "sinko moj ljudi se odskolovase i zaposlise a i ti si bio na tom putu dok se nisi umalo objesio zbog kladionice", a dovoljno je da mu na pp samo jedan dokument posaljem ili da procita moje postove na temi "studiranje" i shvatit ce koliko je bitno to s kladionicom prije 9 godina dok jos u srednju nisam krenuo :oops:

Liverpool je sinoc opet bio bolji, Leno je odlicno branio u prvoj polovici drugog poluvremena. Na drugoj strani je bio cist penal i par sumnjivih ofsajda, ali na kraju je za Arsenal dobro sto je prosao jer im je to uz FA kup i jedina prilika za trofej, realno. Trenutno je Arsenal kup ekipa, svidjalo se to nekome ili ne, to je cinjenica. Al bolje bit i kup ekipa nego bit ono sto je Liverpool bio od odlaska Beniteza do prije dvije sezone. Arsenal bar uzme tu i tamo neki FA kup, onaj LFC nije ni to mogao. I niko ne ismijava Arsenal i njihove navijace, ali eto covjek se suzdrzava da ne odgovori na sve gluposti koje se pisu na ovoj temi. Npr Klopp-Arteta 1:3, kao da ne znamo da su dvije na penale i jedna kad se titula osigurala, bitno je kaze da su VD i Salah igrali od prve minute. A pazi ovo sad, Klopp jos u onom jeku pressinga i odlicnih Lenovih odbrana vadi i Salaha i Van Dijka, a kasnije i Jotu, znaci 3 najbolja igraca. Toliko o tome koliko je ovo vazna utakmica za njega. Doslovno u glavi "ako prodje druga postava, to je super, odlicno za njihovo samopouzdanje i plus imaju dodatno jos prilike za dokazivanje, ako ne prodju, pa dobro zna se sta je najbitnije plus nemas jos tih par utakmica u dijelu kad se sezona lomi". Nakon utakmice gdje god sam usao, sa najvise odobravanja/lajkova su bili komentari "Klopp je sve pokusao da izgubi utakmicu i uspio je", naravno sarkazam, al tako je izgledalo. I trebao je da je izgubi u regularnom dijelu, Milner rukometa igra.
Sjećam se tako ja u srednoj prokockao 13 maraka na slotu, htio pobjeći od kuće al' nisam imao za kartu.

Pa dobro, Arsenal je otprilike u istom sranju kao Liverpul tada. Tavorenje na pozicijama 6,7,8.
Jedino eto što mi uzimamo te kupove.

Nije ni naš tim bio nešto extra jak sinoć. Doduše, rijetko kada jeste :mrgreen: ali kažem da je i Arteta mixao tim.
Ovaj kup i ima smisla jedino ako ga igraš sa rezervama i omladincima. Budalaština od takmičenja.

FunFact: Leno je prvi golman od 2012te koji je sačuvao CS na Anfieldu. Tada je to uradio don Vito :tokralju:
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 02 okt 2020, 11:12

Cestitke Gunnersima. Iako su "visili", Leno majstorski odradio posao.

Rekao sam vise puta, Arteta mi se kao trener jako dopada, samo da ga se ispostuje i podrzi. On se trenutno nalazi u slicnoj situaciji kao i Klopp kada je tek dosao u Liverpool. Odlicna stvar za Mikela je sto ce se, u tom povratku na staze slave, uzimati ovi sporedni kupovi. FA kup, Community... mozda se uzme i ovaj Liga kup ove godine, mozda i EL. Tesko da ce upasti u top4 ukoliko se dodatno ne pojacaju, ali EL je realna sansa da osiguraju Ligu prvaka.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 02 okt 2020, 11:15

dosta vam je taćenja odmorite do iduće godine.
Samo Sloboda | COYG

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 02 okt 2020, 11:20

Ako Auba ne igra znaci da igramo sa rezervama, to je trenutno Arsenal FC :mrgreen:

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 02 okt 2020, 12:09

slika

:lol: :lol: :lol:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 okt 2020, 12:12

Jackk je napisao/la:

:rol: :rol:

Izvlačim ono najbolje iz čovjeka. Vidiš kako je lijepo pročitati realnu analizu i kako lijepo zvuči kad se kazuje istina. :rol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 02 okt 2020, 12:17

sinoć je počeo kraj klop ere
Samo Sloboda | COYG

Zaključano

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 8 gostiju.