DoneZi odluku.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne kontam ovo za kladionicu? Već drugi put čitam da ga zbog toga prozivaš?
Nije ni Arsenal 16 godina uzeo titulu, to je više od pola Liverpoolovog čekanja, nije ni to malo. Pokažite malo respekta prema klubovima koji su se izvukli iz krize, nikad ne znaš kad će te upasti u nju.Jackk je napisao/la: ↑02 okt 2020, 07:30Ne kontam ovo za kladionicu? Već drugi put čitam da ga zbog toga prozivaš?![]()
Realno, smiješno je da navijači Liverpula sada nekog prozivaju. Ne tako davno vas je punio Lukas Podolski...ma šta Podolski, punio je ko je stigao. Pokažite malo respekta prema bližoj povijesti, nikad ne znaš kad će te ponovo stići![]()
To za kladionicu datira iz 2011.godine, 15 godina tada imao.Jackk je napisao/la: ↑02 okt 2020, 07:30
Ne kontam ovo za kladionicu? Već drugi put čitam da ga zbog toga prozivaš?![]()
Realno, smiješno je da navijači Liverpula sada nekog prozivaju. Ne tako davno vas je punio Lukas Podolski...ma šta Podolski, punio je ko je stigao. Pokažite malo respekta prema bližoj povijesti, nikad ne znaš kad će te ponovo stići![]()
Kao da ni dan od tad nisi ostario.
Nije sramota ispasti od budućih osvajača prestižnog Carabao kupa.
Sjećam se tako ja u srednoj prokockao 13 maraka na slotu, htio pobjeći od kuće al' nisam imao za kartu.Believe je napisao/la: ↑02 okt 2020, 08:34To za kladionicu datira iz 2011.godine, 15 godina tada imao.Jackk je napisao/la: ↑02 okt 2020, 07:30
Ne kontam ovo za kladionicu? Već drugi put čitam da ga zbog toga prozivaš?![]()
Inace sam na forumu 11 godina, od svoje 13.godine.
U kladionicu sam "usao" jos ranije, pa je to bilo klasicno klinacko privlacenje paznje gdje sam na temi kladionice pisao kako cu izvrsit samoubistvo jer sam u prethodnim mjesecima izgubio "mnogo" novca, evo vjeruj da se saam sebi smijem dok ovo pisem. Iz ovog ugla to je samo faza odrastanja koja se morala desit da se covjek opameti, a da sam se Bogdom tu opametio nego sam, kao i svako, napravio jos mali milion gresaka da bi se jos neke stvari skontale, covjek grijesi jednostavno, to je tako.
Ironija je sto covjek pise "sinko moj ljudi se odskolovase i zaposlise a i ti si bio na tom putu dok se nisi umalo objesio zbog kladionice", a dovoljno je da mu na pp samo jedan dokument posaljem ili da procita moje postove na temi "studiranje" i shvatit ce koliko je bitno to s kladionicom prije 9 godina dok jos u srednju nisam krenuo![]()
Liverpool je sinoc opet bio bolji, Leno je odlicno branio u prvoj polovici drugog poluvremena. Na drugoj strani je bio cist penal i par sumnjivih ofsajda, ali na kraju je za Arsenal dobro sto je prosao jer im je to uz FA kup i jedina prilika za trofej, realno. Trenutno je Arsenal kup ekipa, svidjalo se to nekome ili ne, to je cinjenica. Al bolje bit i kup ekipa nego bit ono sto je Liverpool bio od odlaska Beniteza do prije dvije sezone. Arsenal bar uzme tu i tamo neki FA kup, onaj LFC nije ni to mogao. I niko ne ismijava Arsenal i njihove navijace, ali eto covjek se suzdrzava da ne odgovori na sve gluposti koje se pisu na ovoj temi. Npr Klopp-Arteta 1:3, kao da ne znamo da su dvije na penale i jedna kad se titula osigurala, bitno je kaze da su VD i Salah igrali od prve minute. A pazi ovo sad, Klopp jos u onom jeku pressinga i odlicnih Lenovih odbrana vadi i Salaha i Van Dijka, a kasnije i Jotu, znaci 3 najbolja igraca. Toliko o tome koliko je ovo vazna utakmica za njega. Doslovno u glavi "ako prodje druga postava, to je super, odlicno za njihovo samopouzdanje i plus imaju dodatno jos prilike za dokazivanje, ako ne prodju, pa dobro zna se sta je najbitnije plus nemas jos tih par utakmica u dijelu kad se sezona lomi". Nakon utakmice gdje god sam usao, sa najvise odobravanja/lajkova su bili komentari "Klopp je sve pokusao da izgubi utakmicu i uspio je", naravno sarkazam, al tako je izgledalo. I trebao je da je izgubi u regularnom dijelu, Milner rukometa igra.