Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Totti bio i ostao rimski cigan i neodgojeno smeće od čovjeka...tako da ga i ja mogu strpat u isti koš s Materrazijem, Di Caniom po temperamentu na terenu.... po nogometnom znaju nemogu jer je Totti veličina, poslije Del Piera možda i najveći u Serie A u zadnjem desetljeću...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
+1 sem ovo za "rimskog cigana"silenT. je napisao/la:Totti bio i ostao rimski cigan i neodgojeno smeće od čovjeka...tako da ga i ja mogu strpat u isti koš s Materrazijem, Di Caniom po temperamentu na terenu.... po nogometnom znaju nemogu jer je Totti veličina, poslije Del Piera možda i najveći u Serie A u zadnjem desetljeću...
Jak igrac, prava desetka, poput Baggia i ADPa, ali prljav i maliciozan.
@Spielfuehrer
Kako da te drugi poshtuju, kad necija licna imena i imena klubova pises namerno malim slovima, a neka druga imena pises velikim slovima?
ovako je prica pocela , pusti se ti Materazzia i poredjenja i pravdanja tottia da blatis matrixa .spielführer_21 je napisao/la:@Magica, jel'de da ima opravdanje za sve...![]()
Nije ni Totti bio takav na početku karijere, ali je toliko puta lomljen od raznih mesara da su mu živci otišli i neka, da ih je više ko Totti ne bi materazzi i kompanija imali providnog dana.. Usput se desio i neki eksces koji Impeartor nije trebao napraviti ali jbga- dešava se, dešavalo se i meni kad sam aktivno igrao, nema smisla se kajati poslije..
Opet ponavljam nazvati Tottija "prljavim igračem i sitnom dušom" je grijeh i trebao bi zbog toga ići na forumu sedmodnevni ban.. Ali ja preko toga ne prelazim..
@materazzi
Ovako je prica pocela, kasnije je imala niz nadogradnji:
Ovako je prica pocela, kasnije je imala niz nadogradnji:
MaGiCa je napisao/la:Totti je prljav igrac i sitna dusa. Ne moze on u istu recenicu ko i ADP.muXmania je napisao/la:rijetko koji igrač je voljen ko Del Piero, poznajem mnogo manijaka poput tebe Sarajlija, ima dosta i onih koji vole Tottija, ja ih volim obojicu, možda malo više Tottija...
magica , mislio sam na ukljucivanje imena matrazzia u raspravu o kvalitetama tog dvojca , a matrix je ovom romanisti posluzio kao neki izgovor za takvo totievo ponasanje
- spielführer_21
- Kontakt:
Pa jesam li ja kriv što je Materazzi (da nam se drug @Magica ne bi uvrijedio) sinonim za brutalnost i krvničke startove, ne meni nego svima koji su pisali na prošloj stranici.. Uostalom jesam li tu povezao materacija sa nekom pogrdnom riječju? Jednostavno, ovo što sam napisao znači: da je više igrača kao Totti, ovi igrači kao što je materaci bi dvaput razmislili kako će startati na igrača..materazzi je napisao/la:ovako je prica pocela , pusti se ti Materazzia i poredjenja i pravdanja tottia da blatis matrixa .spielführer_21 je napisao/la:@Magica, jel'de da ima opravdanje za sve...![]()
Nije ni Totti bio takav na početku karijere, ali je toliko puta lomljen od raznih mesara da su mu živci otišli i neka, da ih je više ko Totti ne bi materazzi i kompanija imali providnog dana.. Usput se desio i neki eksces koji Impeartor nije trebao napraviti ali jbga- dešava se, dešavalo se i meni kad sam aktivno igrao, nema smisla se kajati poslije..
Opet ponavljam nazvati Tottija "prljavim igračem i sitnom dušom" je grijeh i trebao bi zbog toga ići na forumu sedmodnevni ban.. Ali ja preko toga ne prelazim..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
OK, ali uocljivo je kako ovaj decko namerno pise necija imena malim, a necija velikim slovima.materazzi je napisao/la:magica , mislio sam na ukljucivanje imena matrazzia u raspravu o kvalitetama tog dvojca , a matrix je ovom romanisti posluzio kao neki izgovor za takvo totievo ponasanje
Pateticno do bola i na nivou klinca od 15 godina.
Ili pisi po pravopisu ili cepaj sve malim slovima, a ovako se nota omalovazavanja provlaci tu.
a zasto se ADP nije nikad nasao u takoj situaciji kao toti , nema veza matrix sa ponasanjem tottia , takav karakter ili imas ili nemas tako da opet dolazimo do toga da spominjanje matrixa kao opravdanja za totia ili kao da bi sa takvim totiem bilo manje grubih startova mi nije realna ni malo , matrix udara i dobija udarca , ali i totti udara tako da i prima udarca , njegov izbor je da li ce se osvetiti nedvedu jer je ovaj igrao za lazio ili udarati balotelia jer ga je ovaj nesto zayebavao . totti ima igracke kvalitete vece od matrixa ali karakterne i nema tako da ne mozes uzimati matrixa kao primjer neceg loseg kad je i totti sam takavspielführer_21 je napisao/la:Pa jesam li ja kriv što je Materazzi (da nam se drug @Magica ne bi uvrijedio) sinonim za brutalnost i krvničke startove, ne meni nego svima koji su pisali na prošloj stranici.. Uostalom jesam li tu povezao materacija sa nekom pogrdnom riječju? Jednostavno, ovo što sam napisao znači: da je više igrača kao Totti, ovi igrači kao što je materaci bi dvaput razmislili kako će startati na igrača..materazzi je napisao/la:ovako je prica pocela , pusti se ti Materazzia i poredjenja i pravdanja tottia da blatis matrixa .spielführer_21 je napisao/la:@Magica, jel'de da ima opravdanje za sve...![]()
Od tih svih igrača što ste naveli u raspravi jedino poštujem Del Piera,jer je bio i ostao vjeran svome klubu.Tottija nikad nisam volio(neka se ne uvrede Romanisti)nekako mi je uvijek išao na živce,a i dosta je prgav igrač.Sjetite se samo prošlogodišnje utakmice Roma-Inter,te sukoba između njega i Balotellija,a znalo se koje prvi započeo.
"You cannot buy football, you construct it." - Arrigo Sacchi.
- spielführer_21
- Kontakt:
I sad si ti došao do zaključka da su Totti i Materazzi (šta veliš @Magica
) isti po karakteru i da je Totti veći igrač od ovog tvog, a u raspravu se uključuješ sa "Ne stavljaj Materazzija u istu rečenicu sa ovim divljakom".. Pa zašto ih onda ne bih stavljao?? Ma daj..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- sarajlija89
- Kontakt:
A jbo vas vise rasprava...nidje veze...rekli ste sve sto imate i zasto ponavljate opet...
@spielführer_21
unosis nam nemir ovdje
..
@spielführer_21
unosis nam nemir ovdje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nije nikakav problem za mene da ih stavis u istu recenicu ali u istom konektstu , dakle ili su obojica ludjaci koji gube zivce i udaraju ili su obojica , recimo bivsi talijanski reprezentativci , ali mi problem predstavlja da je totti velicina a matrix sve najgore sto fudbal moze dati .spielführer_21 je napisao/la:I sad si ti došao do zaključka da su Totti i Materazzi (šta veliš @Magica) isti po karakteru i da je Totti veći igrač od ovog tvog, a u raspravu se uključuješ sa "Ne stavljaj Materazzija u istu rečenicu sa ovim divljakom".. Pa zašto ih onda ne bih stavljao?? Ma daj..
nadam se da shvatas razlog moje rekcije na spominjanje matrixa , i da ubuduce mozemo diskutovati na ovoj temi bez omalovazavanja matrixa , kako od strane tebe tako i drugih
Idemo Roma samo takoooo 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Kao što sam već rekao, igra Milana se zasniva na Ibrahimoviću, a to svaki ozbiljniji trener/stručnjak pročita i fino ukroti. Čeka se lagano pad Milana i preuzimanje vrha od Juventusa ili Rome.
To su po meni najozbiljniji kandidati za scudetto.
- senad_flamin
- Kontakt:
to je samo tvoje razmisljanje,suntu jeu je napisao/la:Kao što sam već rekao, igra Milana se zasniva na Ibrahimoviću, a to svaki ozbiljniji trener/stručnjak pročita i fino ukroti. Čeka se lagano pad Milana i preuzimanje vrha od Juventusa ili Rome.
ja mislim potpuno drugcije !
Roma iako nije veceras bila neka napdacka ekipa moj je favorit...
Sto bi to Milan pao a ostale ekipe ne bi ..
a kao da do sad strucnjaci nisu skontali za Ibru covjek igra fudbal 10 god. takav je tip igraca da moze sam rijesiti utakmicu igrao li on za Inter, Juve,Ajax nije bitno svugdje je isti ...
-RIVALDO-
Bez uvrede ali ja ne vidim kako ova Roma moze ista osvojiti. Dali su gol neznaju ni oni kako, imali su srece sto je Ibra fulao inace sto nikada ne fula. Ali i sreca je sastavni dio fudbala ili ti nogometa.
Ibra čovječe prilike nije imao.A_d_0 je napisao/la:Bez uvrede ali ja ne vidim kako ova Roma moze ista osvojiti. Dali su gol neznaju ni oni kako, imali su srece sto je Ibra fulao inace sto nikada ne fula. Ali i sreca je sastavni dio fudbala ili ti nogometa.
- senad_flamin
- Kontakt:
suntu jeu je napisao/la:Ibra čovječe prilike nije imao.A_d_0 je napisao/la:Bez uvrede ali ja ne vidim kako ova Roma moze ista osvojiti. Dali su gol neznaju ni oni kako, imali su srece sto je Ibra fulao inace sto nikada ne fula. Ali i sreca je sastavni dio fudbala ili ti nogometa.
nisam ja vjerovatno gledao Milan-Roma
-RIVALDO-
Koji je s tobom problem? Nisi gledao utakmicu i pametujes. Prvi nije bio offside to ti kazem ja koji sam gledao utakmicu i nije sviran, drugi je mozda bio ali ni on nije sviran tako da su ovo DVIJE PRILIKE. Razumijes li il da crtam?suntu jeu je napisao/la:Ibra čovječe prilike nije imao.A_d_0 je napisao/la:Bez uvrede ali ja ne vidim kako ova Roma moze ista osvojiti. Dali su gol neznaju ni oni kako, imali su srece sto je Ibra fulao inace sto nikada ne fula. Ali i sreca je sastavni dio fudbala ili ti nogometa.
- senad_flamin
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:Koji je s tobom problem? Nisi gledao utakmicu i pametujes. Prvi nije bio offside to ti kazem ja koji sam gledao utakmicu i nije sviran, drugi je mozda bio ali ni on nije sviran tako da su ovo DVIJE PRILIKE. Razumijes li il da crtam?suntu jeu je napisao/la:Ibra čovječe prilike nije imao.A_d_0 je napisao/la:Bez uvrede ali ja ne vidim kako ova Roma moze ista osvojiti. Dali su gol neznaju ni oni kako, imali su srece sto je Ibra fulao inace sto nikada ne fula. Ali i sreca je sastavni dio fudbala ili ti nogometa.
hehehe sad ce ti on reci da je gledao na talijanskom i da je njihovm komentator rekao da je bio ofsajd !
-RIVALDO-