HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Zec se nece mjenjat, njemu ce uvijek nargila biti draza od lopte, pametna odluka uprave da ga se rjesi. Isto tako Skrbic, kao 4 opcija na poziciji napadaca, i na terenu i van njega totalni visak za ovu ekipu. Uprava vac nasla zamjenh, svaka cast 

-
- Kontakt:
Odu frajeri na istocnu stranu lokat kontaju nema ih ko vidit ko da je grad od 5 miliona stanovnika,kakve budale.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ocigledno je i Zizovic vidio tko narusava atmosferu a tko su timski igraci. Mozda malog Masica malo ovo opameti i vidi da nema nedodirljivih vec samo red rad i disciplina sto se u nasih 5 zadnjih utakmica vidi i po rezultatima i pristupu dresu i igri pa jadna Krupa kuci nije mogla izaci iz svog sesnesterca koliko su nasi trcali pogotovo prije crvenog kartona.GradKamena2 je napisao/la: ↑29 sep 2020, 21:00Odu frajeri na istocnu stranu lokat kontaju nema ih ko vidit ko da je grad od 5 miliona stanovnika,kakve budale.
Ova igra sa visokim presingom i pritiskom odmah pred protivnickim golom se valjda nastavlja jer su momci spremni i uvidjeli kad mogu stjerati u kut Apoel i Olimpiju zasto se onda bojati jednog Radnika ili Krupe.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mašić dva gola. Pamet u glavu mali sad. Nadam se da cijeniš što nisi i ti otpepan kao Zec i Skrbic
Do kraja prjelaznog roka nam dolaze krilo i stoper, a odlazi nekoliko igraca.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Krilo pretpostavljam ovaj Sahiti on je vec tu i trenira?
Odbrana???
A sad Sarajevo treba iskoristit njihov umor i pobjediti lani su pod BB imali nevjerovatnu srecu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Zarija Lambulic na posudbu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 21:13Krilo pretpostavljam ovaj Sahiti on je vec tu i trenira?
Odbrana???
A sad Sarajevo treba iskoristit njihov umor i pobjediti lani su pod BB imali nevjerovatnu srecu.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zarija Lumbalic?
Ni najveci okorjeli kladionicari ne znaju tko je taj lik a ne ja
Ni najveci okorjeli kladionicari ne znaju tko je taj lik a ne ja

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nadji na TM. Evo naso sam jedan snimak na yt. Proleter -Radnicki Nis 1:2. Naravno Proleter poveo u prvom i onda klasicni prijelaz iz 1 u 2, al da stvar bude jos gora ovaj Lambulic napravio penal u 67, a u 69 lobovo svog golmana
Fino nam pojacanje.

Lambuliću je pretila kriminalna banda koja vodi Radnički Niš i Proleter jer su dogovorili prelaz iz 1 u 2.U prvom poluvremenu te utakmice je bio ubedljivo najbolji na terenu.Nakod izlaska iz svlačionice prišla su mu dvojica majmuna i zapretili mu da mora da napravi penal po cenu života,čak je i sudija bio uključen u sve to.
Dobili ste extra igrača i dobrog momka,a sve što se izdešavalo ide na dušu čelnicima dva pomenuta klubai čelnicima fudbalskog saveza Srbije! To je stoka koja je bukvalno upropastila karijeru tada momku od 19 godina!
Dobili ste extra igrača i dobrog momka,a sve što se izdešavalo ide na dušu čelnicima dva pomenuta klubai čelnicima fudbalskog saveza Srbije! To je stoka koja je bukvalno upropastila karijeru tada momku od 19 godina!
To nije nista cudno za Srpsku ligu, tako je slicno bilo prije i u nasoj ligi, ali srecom vecinom ili skroz je istrijebljeno. Po momku se vidi da je fizicki spreman i da zivi sportski zivot sto je najvaznije, a sto se tice kvalitete to ce najbolje pokazat ako se uspije izborit za prvih 11 pored Jakovljevica i Barbarica koji su odlicni i iskusni stoperi.Jumper82 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 11:48Lambuliću je pretila kriminalna banda koja vodi Radnički Niš i Proleter jer su dogovorili prelaz iz 1 u 2.U prvom poluvremenu te utakmice je bio ubedljivo najbolji na terenu.Nakod izlaska iz svlačionice prišla su mu dvojica majmuna i zapretili mu da mora da napravi penal po cenu života,čak je i sudija bio uključen u sve to.
Tako je svuda nažalost jbg.Njemu je čak i sudija prišao i rekao u jednoj situaciji,povuci ga jače,ne mogu za to faul da sviram,zamisli dokle je to išlo.Momak je plako,polupao sve u svlačionici jer je znao da mu propada sve.Imao je ugovor u džepu sa Partizanom,član U21 reprezentacije...svemu je propalo.
Znam da ima Zrinjski iskusne štopere,ali mislim da će dobiti šansu,zato je i doveden,a ako se dokaže nakon pozajmice koliko znam,planirano je da raskine ugovor sa belorusima koji je dosta jak finasijski i da potpiše za Zrinjski na 2 god.
Znam da ima Zrinjski iskusne štopere,ali mislim da će dobiti šansu,zato je i doveden,a ako se dokaže nakon pozajmice koliko znam,planirano je da raskine ugovor sa belorusima koji je dosta jak finasijski i da potpiše za Zrinjski na 2 god.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mario Kvesic 
Preko 60ak utakmica u bundesliga2 sa veoma dobrom statistikom.

Preko 60ak utakmica u bundesliga2 sa veoma dobrom statistikom.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ja nmg vjerovat ovo za Kvesica. Meni je prijatelj, koji je jako blizak upravi kluba Sirokog reko da su ga zaganjali i navodo su izjavili da niko u BiH nema para koje on trazi, mi ocito imamo 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Bože ne znam šta nam je, pojačanja samo da nam je

- Antipolitika3
- Kontakt:
Ne znam zasto ali od Suada najvise ocekujem 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
#mosazemka
Anes Mašić je u seniorskoj konkurenciji do sada odigrao 28 utakmica (GOŠK i Zrinjski) u kojima je postigao 18 golova i imao 5 asistencija...
Bravo Maške!
Zrinjski u rujnu:
HŠKZ-MDK 2-0
Olimpija-HŠKZ 2-3
APOEL-HŠKZ 2-2 (4-2 pen.)
Krupa-HŠKZ 0-3
Tekstilac-HŠKZ 1-7
Bravo Žiške!
Anes Mašić je u seniorskoj konkurenciji do sada odigrao 28 utakmica (GOŠK i Zrinjski) u kojima je postigao 18 golova i imao 5 asistencija...
Bravo Maške!
Zrinjski u rujnu:
HŠKZ-MDK 2-0
Olimpija-HŠKZ 2-3
APOEL-HŠKZ 2-2 (4-2 pen.)
Krupa-HŠKZ 0-3
Tekstilac-HŠKZ 1-7
Bravo Žiške!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.