Svejedno mislim da se može do top 2, pod uvjetom da klubu ovo takmičenje bude prioritet, a ne da izlaze sa izmješanom postavom.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dobro je izgledalo kad se bilo u grupi sa Celtikom i Spartom jer su se izbjegli daleko gori klubovi, a onda ti uvale Lille iz četvrtog šešira koji je bio vjerovatno najgora opcija.
Svejedno mislim da se može do top 2, pod uvjetom da klubu ovo takmičenje bude prioritet, a ne da izlaze sa izmješanom postavom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ti si Rope prije par godina, pa i prosle kad su nas izbacili, ovdje ubjedjivao mene i jos par njih kako je to bezvezno takmicenje i da su to sitne pare, a jos tad se igrali pred navijacima pa se od ulaznica moglo vise zaraditi, a sad govoris o parama u LE.
Karma je kurava, jelde?
Ovo se prolazi lagano:
Grupa H: Celtic, Sparta Prag, Milan, Lille
Karma je kurava, jelde?
Ovo se prolazi lagano:
Grupa H: Celtic, Sparta Prag, Milan, Lille
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa promjenili su pravilo i zarađuje se više nego što se zarađivalo dok je Milan onomad bio zadnji put u LE.
Mada koliko se sjećam, tad nisam nužno bio protiv takmičenja jer je "bezvezno" i jer se ne zarađuje puno već sam htio da se posvete ligi jer smo imali jš goru i tanju ekipu nego danas. A naravno da je u takvim okolnostima Serie A prioritet naspram LE, gdje ionako nismo imali ikakve šanse. Slično bih mislio i sad, ali sam se u međuvremenu zaželio utakmica sredinom sedmice jbg.
I dalje stoji to da se ne zarađuje puno, ali klub je očigledno u takvom stanju da i to malo novca znači.
Mada koliko se sjećam, tad nisam nužno bio protiv takmičenja jer je "bezvezno" i jer se ne zarađuje puno već sam htio da se posvete ligi jer smo imali jš goru i tanju ekipu nego danas. A naravno da je u takvim okolnostima Serie A prioritet naspram LE, gdje ionako nismo imali ikakve šanse. Slično bih mislio i sad, ali sam se u međuvremenu zaželio utakmica sredinom sedmice jbg.
I dalje stoji to da se ne zarađuje puno, ali klub je očigledno u takvom stanju da i to malo novca znači.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Jeste li vi svjesni cinjenice da 90% ovih igraca nije osvojilo ovako neko vaznije takmicenje, tako da prica o bezveznosti ovog takmicenja je neosnovana (kada se mnogi klubovi koji su u rangu ili ispred Milana bore da idu do kraja). Ako se i plasiraju u lp bit ce im ovo dobra priprema da igraju utakmice srijeda/vikend. Ja u ovom takmicenju vidim vise prednosti nego mana ( drugo je sto mi navijaci patimo za lp i slavnim danima, ali ovo je nasa realnost i treba je prihvatit).
Sto se tice grupe mislim da smo dobili medju najtezim ako ne i najtezu.
Sto se tice grupe mislim da smo dobili medju najtezim ako ne i najtezu.
Meni je drago da je grupa da kazem malo teze,neg igraju i nek sticu iskustvo europskih tekmi,ovoj ekipi to treba.
Ne bi bilo lose ovdje dogurati sto je vise moguce i zbog uefinog koeficijenta,barem ako upanemo u LP da ne budemo u zadnjem sesiru
Sto se EL tice i takmicenja,ono jeste drugorazredno takmicenje,ali nama je sada prvorazredno i tako ga ttebaju shvatiti jer ovoj ekipi trebaju te europske tekme bas zbog iskustva i privikavnja igranja vikend i sredina sedmice ili ti ga dvije tekme sedmicno
Ne bi bilo lose ovdje dogurati sto je vise moguce i zbog uefinog koeficijenta,barem ako upanemo u LP da ne budemo u zadnjem sesiru
Sto se EL tice i takmicenja,ono jeste drugorazredno takmicenje,ali nama je sada prvorazredno i tako ga ttebaju shvatiti jer ovoj ekipi trebaju te europske tekme bas zbog iskustva i privikavnja igranja vikend i sredina sedmice ili ti ga dvije tekme sedmicno
- muha milanez
- Kontakt:
Bolje igrati na Celtik parku nego u nekoj vukojebini protiv nekih grobara.
Po imenima teska grupa, ali nije to tako jer prvi Celtik je bezbvezna ekipa, bice borba sa francuzima za prvo mjesto.
Po imenima teska grupa, ali nije to tako jer prvi Celtik je bezbvezna ekipa, bice borba sa francuzima za prvo mjesto.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Celtic je **** 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Platit ćete za malo više od dva tjedna
Dobili ste prelaganu grupu.gambler1899 je napisao/la: ↑02 okt 2020, 14:18Sto se tice grupe mislim da smo dobili medju najtezim ako ne i najtezu.
Sparta je Sparta,a Celtic jedva prošao Rigu i Sarajevo,Fradi ih izbacio iz LP.
-
celikmilan
- Kontakt:
Ovo je isto kao grupa LP po imenima.
- muha milanez
- Kontakt:
Rudiger navodno blizu prelaska u Milan, sasvim solidno pojačanje bi bio.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nisam nikad bio neki fan Rudigera, ali u ovom momentu je spejs šatl za skoro sve defanzivce sa kojima se povezujemo. Još bi bila i posudba sa pravom otkupa, kako stvari stoje.
Navodno je i Dalot gotova stvar, nit' smrdi nit' miriše, ali dolazi samo kao zamjena za Contija koji će biti prodan. U svakom slučaju neće biti gori.
Low cost mercato na najjače
Navodno je i Dalot gotova stvar, nit' smrdi nit' miriše, ali dolazi samo kao zamjena za Contija koji će biti prodan. U svakom slučaju neće biti gori.
Low cost mercato na najjače
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Rudiger, Thauvin/Chiesa i opet treba 1 nelos veznjak za klupe (mada mozes istrpiti do zime i Krunica) i odlicno bi bilo.
Mada ostaje zal za dobr desnim bekom. Dalot mi je meh, treba nam pojacanje, a ne isti kalibar.
A i ovaj Castrovilli je zanimljiv igrac, mada je dosta ofanzivniji od Kessia, Benacera ili Tonalia.
Mada ostaje zal za dobr desnim bekom. Dalot mi je meh, treba nam pojacanje, a ne isti kalibar.
A i ovaj Castrovilli je zanimljiv igrac, mada je dosta ofanzivniji od Kessia, Benacera ili Tonalia.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dalot je izgleda zgotovljen. Transfer sličan onome Diaza. Posudba i kasnije će se vjerovatno pregovarati o nekim opcijama.
Očito Maldini novac troši samo tamo gdje je baš potrebno. A ostale pozicije pokušava popuniti posudbama. A da ipak Milan bude u okviru FFPa.
Uspije li uvaliti kome Laxalta i Contija, mislim da će pokušati Chiesu dovesti. Uz jako skupu posudbu i obavezu otkupa. Mada bi lično bio prezadovoljan dolaskom Thauvina.
Očito Maldini novac troši samo tamo gdje je baš potrebno. A ostale pozicije pokušava popuniti posudbama. A da ipak Milan bude u okviru FFPa.
Uspije li uvaliti kome Laxalta i Contija, mislim da će pokušati Chiesu dovesti. Uz jako skupu posudbu i obavezu otkupa. Mada bi lično bio prezadovoljan dolaskom Thauvina.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Navodno smo kupili nekog malca iz Valencie i poslali ga na posudbu u Groningen. 2.5 mil
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Iz Bolonje su izjavili da Japanac vrijedi više nego što je Milan ponudio, a prema riječima njihovog predstavnika Milan je ponudio ozbiljnu sumu novca. Nego oko 20M po nekim pisanjima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
E čuj Rudiger
Samo nam još ta kikserčina fali u odbrani.
Dalot kao zamjena za Contija, ok.
Dalot kao zamjena za Contija, ok.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
S obzirom na tehniku i ofanzive karakteristike ja bih Dalota forsirao na desnom krilu, ako ne dođe makar Thuvian ili se Hauge ne prilagodi tu. Samo da Castillejo tu više ne igra.
Diogo Dalot from Manchester United to AC Milan, here we go!
#MUFC #ACMilan @SkySport
Eto Romano je rekao svoje here we go,znaci Dalot je novi igrac Milana
Eto Romano je rekao svoje here we go,znaci Dalot je novi igrac Milana
-
celikmilan
- Kontakt:
Jeli iko ikad i gledao ovog Dalota kako igra? Ja ga baš nikad nisam ni vidio.
Puno obecavao dok je bio u Portu,a u Manciju nije dobio pravu sansu,sas pored Wan Bisake nece se naigrati jer je isti masno placen da bi sjedio na klupi.
Moze biti da ubodemo,a ako ne nikome nista,vratice se u Manci za godinu
Moze biti da ubodemo,a ako ne nikome nista,vratice se u Manci za godinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.